پاسخ : گرفتن نمایندگی هاست رایگان
سلام بعضی از دوستان از من خواستن نمایندگی یو هاستینگ رو توضیح بدم قبلا هم گفتم به آی دی من پی ام بدین و ازم اونجا بخواین قبلش یه دامنه .ir برای خودتون آماده کنین.
امیدوارم این پست من اسپم نباشه چوون فقط قصدم کمک به دوستان هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navidnm12
چه طور می شه یوهاستینگ رو به whmcs وصل کرد؟
سلام
نه امکان متصل کردنش به whmcs وجود نداره ، مگر این که خود یو هاستینگ امکانش رو فراهم کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
سلام
نه امکان متصل کردنش به whmcs وجود نداره ، مگر این که خود یو هاستینگ امکانش رو فراهم کنه.
اگه منظور دوستان اینه که رو هاستش whmcs نصب کرد اگه لایسنس اختصاصی دارین میشه چرا نشه ؟ اگه منظورتون چیز دیگه ایی بگین من هم متوجه بشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimajoon
اگه منظور دوستان اینه که رو هاستش whmcs نصب کرد اگه لایسنس اختصاصی دارین میشه چرا نشه ؟ اگه منظورتون چیز دیگه ایی بگین من هم متوجه بشم
خیر منظورشون وصل کردن سرور به whmcs هست که امکان پذیر نیست!
ولی نصب whmcs مشکلی نداره و نصب میشه بدون مشکل!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
خیر منظورشون وصل کردن سرور به whmcs هست که امکان پذیر نیست!
ولی نصب whmcs مشکلی نداره و نصب میشه بدون مشکل!
آهان بله از این نظر حق با شماست
خب من تو سایت یو هاستنیگ دات کام ثبت نام کردم و دامنه رو هم ست کردم
الان باید چه قالبی بریزم که عضو گیری شروع شه و خدمات یه راهنمایی فروم یو هاستینگ که دادم جواب ندادن دو روزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tumrusx
الان باید چه قالبی بریزم که عضو گیری شروع شه و خدمات یه راهنمایی فروم یو هاستینگ که دادم جواب ندادن دو روزه
توی همون تاپیک پاسختون داده شده
اینم یه پکیج آماده واسه کسایی که نماینده هاست رایگان یوهاستینگ دارن
محصولات یوهاستینگ: بسته کامل هاستینگ ساز اوکیو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tumrusx
سلام اگه از کد نویسی سر در میارین کافیه این مسیر رو برین و کد هایی که بهتون میده رو تو جایی که میخواین نمایش داده بشه بزارین
look and feel > cilent signup for form
اینجا سوالاتی که دوست دارید از کاربر پرسیده شود را تیک بزنید و ذخیره کنید و کد جدیدی که ساخته شده را ذخیره کنید.
اگه مشکلتان حل نشد با ایدی من در تماس باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh3nia
البته دوست عزیز اینکه شما ارائه دادی یک قالب html فکر کنم باشه که اگه کسی کمی از ویرایش کد بفهمه میتونه کد هایی که یو هاستینگ در اختیارش قرار میده برای خودش درست کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimajoon
البته دوست عزیز اینکه شما ارائه دادی یک قالب html فکر کنم باشه که اگه کسی کمی از ویرایش کد بفهمه میتونه کد هایی که یو هاستینگ در اختیارش قرار میده برای خودش درست کنه
این درسته که یه قالب html هست اما تمامی کد فرم های ثبت نام هاست و تماس با ما و فرم لاگین و فراموشی رمز و سایر موارد لازم برای نماینده های پلن رایگان یوهاستینگ که برای بار اول آشنایی زیادی با این موارد و ست کردنشون با قالب سایتشون ندارن قرار داده شده و یکسری افزودنی های دیگه