پاسخ : يه هاستيگ خوب رو از كجا بشناسم
ببخشید دوست عزیز مشکل برای همه وجود داره برا یه عده زیاد وجود داره اونم دست کاری یا نداشتن تجربه برا یه عده هم کم وجود داره قبل خرید از یه شرکت ببین به کجا هاست میدن. در ضمن اگه بخوای یه چیز درست حسابی بگیری یا باد دانشش رو داشته باشی که بتونی وی پی اس بگیری که خودت تنظیم کنی یا باید از یه جا گرون قیمت و مطمئن گرفت که سایت ها بزرگ روشن هستش مثل دانلود ها میهن دانلودها سه سوت دانلود و پرشین تولز و هم سایت دوست داشتنی وب هاستینگ تالک....
البته یه چیزی رو هم باید بگم که هر شرکتی یه سری قوانین کاری داره وقتی میتونی از خدمات یه شرکت راضی باشی که قوانینشو کامل رعایت کنی
و اگر شرکت هم از اون قوانین خارج بشه حق داری که ناراضی باشی
مثال میزنم خیلی از شرکتهای به اصطلاح بزرگ بکاپ گرفتن از یه سرور رو جزء وظایفشون نمیدونن ولی در صورتی که ممکن شرکت دیگه ای این طور نباشه
خوب دوستان كي ميدونه چجوري از سرويس دهنده خارجي بگيرم
شما کافیه چیزی رو که میخواهید ( سرویس مورد تقاضاتون) رو حالا هر چی هست از هر سروری تو هر کجای دنیا انتخاب کنید ، مبلغش رو بدونید ، از دوستان تو فروم بخواهید که پرداخت رو براتون انجام بدن. اگر تو انتخاب هم مشکل داشتین دوستان راهنمایی خواهند کرد.
موفق باشید.
خب من هاست ميخام البته ريسلر كه بتونم روش سيستم وبلاگ دهي و جامعه مجازي و همچنين يه چند سايت ديگه كه نميشه بگم و همچنين سايت اصلي كه ترنم هست و يه سايت سرگرمي و تفريحي و دانلود هست رو بتونه بياره بالا و وارز باشه و سرعت لود بالا و همچنين اپتايم بالا فضا هم بين 5 تا 10 گيگ باشه و بقيه امكانات نا محدود باشه و بك اپ روزانه هفتگي و ماهانه داشته باشه و قابليت بك اپ داخل خود سي پنل هم داشته باشه همين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taranoome
خوب دوستان كي ميدونه چجوري از سرويس دهنده خارجي بگيرم
دوست من در درجه ی اول باید عرض کنم شما با این تاپیک دارید به خیلیا اهانت می کنید.
شما فکر می کنید هاستینگ های خارجی اینطورین که در هر زمان که خواستید بهنون بک آپ بدن؟
وارز استفاده کنید ، ابیوس بیاد چیزی نمی گن؟
به سرورشون فشار بیارید ساسپند نمی کنند؟
همشون هر موقع از شبانه روز زنگ بزنید جواب می دن ؟ ( بگذریم از اینکه هزینه ی تماس با خارج اندازه هزینه ی سالانه ی هاست شما خواهد بود ! )
اینکه ایرانی ها هاستشون چند دست می چرخه یعنی چی؟
تو ایران از دیتاسنتر خرید می شه ، هاستینگ خارجی هم از دیتاسنتر خرید می کنه ، مگه همه هاستینگ ها خودشون دیتاسنتر دارن!؟
من خودم قبل از اینکه سرور داشته باشم با چندین هاستینگ خارجی کار کردم ، همینطور با چند ایرانی که در خارج شرکت داره تو کلشون فقط از یک هاستینگ راضی بودم و اون هاستگیتور بود !
ایرانی هایی به نام بایت هاست ، وقتی بک آپ خواستم گفتن موقعی که سایتت خراب شد ما بک آپمون ران شد ، از سایت خرابت بک آپ گرفتیم دیگه به دردت نمی خوره ( پیچوندن ) یک بار دیگه همین اتفاق برام افتاد و نیاز به بک آپ داشتم و این بار دیگه گفتن ما از سرویس ها کلا بک آپ نمی گیریم!
دو تا سایتم پرید !
روزی نبود روی سرورشون دی داس نباشه و داون نداشته باشیم!!
جاست هاست که همه ازش تعریف می کنند سایتی که روی شرکت های ایرانی به راحتی میزبانی می کنند و هیچی نمی گن ، ( با 2 هزار بازدید در روز و الکسای 400 هزار ) ساسپند کردن و سرور اختصاصی از سینگل هاپ رو پیشنهاد دادن که در اون زمان واقعا توان پرداخت نداشتم!
اون بایت هاست چون بایت هاسته ، وقتی بک آپ نداده می گید وظیفش نیست ولی اگه ایرانی بود می گفتید کلاه بردار !
جاست هاست چون جاست هاسته بهترینه ولی اگه ایرانی بود می شد کسی که موقع پول گرفتن مهربونه ولی خرش و از پل گذروند ... !!! = کلاهبردار !
بگذریم که بعضا متاسفانه این اتفاق میوفته ولی واقع بین باشید این اتفاق تو هر صنفی داره میوفته ! شمایید که باید چشمتون رو باز کنید .
بدونید کسی که هاست n گیگ می ده 10 تومن اگه الان بتونه پشتیبانی 24 ساعته بده یک ماه دیگه نمی تونه !
خودتون قضاوت کنید ، فکر کنید هیچ هاستی قرار نیست ارائه بدید ، به خاطر 10 تومن با این اوضاع هزینه ها حاظرید 24 ساعته بیدار بمونید!؟
توقعات به نظرم اگه مناسب بشه ، انتخاب با دقت باشه ، هیچ مشکلی پیش نمیاد...
به هر حال به عنوان یکی از کسانی که این خدمت رو ارائه می ده به شخصه علاقه ای ندارم که مشتریانی مثل شما داشته باشم، اگه سرتون رو درد آوردم ببخشید فقط نمی خواستم اینطوری به این صنف و کسایی که دارن زحمت می کشن توهین بشه !
شما هم اگه هاست خوب خارجی می خواید هاست گیتور گزینه ی مناسبی است !
ولی به ایرانی سرویس نمی ده به طور غیر مستقیم و با واسطه هم خرید کنید ازشون اگه کسی گزارش بده سرویس شما معلق خواهد شد.
سلام دوست من
خوبید ؟
قبل از هرچیز باید بگم شما باید یکم توقع خودتون رو پایین بیارید
با 32 گیگ رم سرور اجازه قرار دادن فایل برای دانلود نمیدن
ببینید سرورها هرکدوم برای کاری اجرا میشند رو هاستینگ
مثلا یک سرور هاست دانلود قرار داده میشه یه سرور وب هاست و یک سرور هم با منابع به عنوان وی پی اس هاست قرار میگیره
شما عملا به هر 3 این ها که گفتم نیاز دارید (با توجه به گفته های خودتون)
امکان قرار دادن فایل برای دانلود روی وب هاست نیست پس شما باید یک رسیلر وب هاست بگیرید
برای دانلود نیاز به هاست دانلود و در صورت نیاز نمایندگی هاست دانلود دارید
برای اینکه سایتتون سرعت لود بالایی داشته باشه باید از هاست های حرفه ای مخصوصی ترجیحا وی پی اس هاست و... استفاده کنید برای سایت های وبلاگ دهیتون
بعد یک نکته دیگه برام جالب بود
چرا همش مشکل رو تو هاست میبینید ؟
چرا به سی ام اس و قالبتون نگاه نمیکنید ؟
ایا میدونید وردپرس از پروسس های زیادی استفاده میکنه ؟
یا اینکه ممکنه قالبتون خیلی سنگین باشه
این نظر شخصی من بود
یا حق
منم با دوستان موافقم،
فکر کنم این بحث داره زیادی به درازا میکشه ، شما در وهله اول ( البته این نظر شخصی منه ) باید کلود، بعد اختصاصی یا وی پی اس بگیرید.
کلود رو از این جهت گفتم که خیلی هاست عوض کردین و چند بار دیدم رو پایداری تاکید کرده بودین.
واسه کلود و اختصاصی اگر چیز مطمئن میخواهین rackspace هست به کاربر از ایران هم اجازه استفاده میده ولی
1.هزینش بالاست ( دروغ گفتم خیلی بالاست ولی بازم چک کنین )
2.پرداخت باید از خارج ایران انجام شه.
هاست گیتور هم همینطور که دوستمون گفتن بهتون سرویس نمیده.
اگه خودتون یه سرویس رو انتخاب کنین به نظرم بهتره ، بعد بیاین تو فروم بگین آقا من ... $ پرداخت دارم ، دوستان هم آفر میدن.
مثلا من خودم رو میهن یکی از سایتام هست ولی چون خارج ساعت اداری کار نمیکنم وقتی دیدم سایتم بالا نمیآد ، حتی بهشون تیکت هم نزدم ولی فکر کنم شما اگر بودین کچلشون میکردین. :))
به هر حال تو اینتر نت یه سرچ بزنید ، خودتون سرویس دهنده و چیزی که میخواین رو انتخاب کنین واسه هر دو طرف بهتره.
اون چند تا سایت دیگه که نمیشه بگم هم خیلی تاثیر داره ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موفق باشید
خب دوستان اخر نفهميدم من چكار كنم من قبلا رو هاست سرويس بودم البته 5 سال پيش كه تازه سايت رو افتحتاح كرده بودم اون موقع كه سرعت اينترنت اينترنت من 52 كيلو بايت بود سرعت لود صفحهاتش يا همون تو سي پنل خيلي بالا بود ولي الان كه سرعت اينرنت من 512 وايرلس اختصاصي هست سرعت لود تو صفحهات سي پنل يا همون سايت خيلي پايينه يا بعضي وقت ها كه ارور ميده
انوجايي كه دوستان گفتن هاست رو نميشه براي هاست دانلود استفاده كرد من خودم ارز فرا نت ورك وي پي اس گرفتم كه ازش خيلي راضي هستم و سرعت خيلي بالايي رو داره و براي هاست دانلود ازش استفاده ميكنم كه همه ميگن پلسك خيلي سنگينه ولي روش نصب كردم و سرعت خيلي بالايي رو داره ولي من يه سرويس يا هاست ميخام كه سايتام رو روش بندازم همين
قبل از خرید :
1 - از مشتریان بپرسید
2 - به سابقه ی اون هاستینگ نگاه کنید
3 - با سایت زیر سرعت لود سایت مشتریانش رو چک کنید.
Quick Test Network Tools - Hyperspin Website Monitoring, Web Server Monitoring Service