پاسخ : لیست پلاگینهایی که برای سئوی وبلاگهای وردپرس مفید است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
بتا رو الان دستی نصب کردم
رفتم تو تنظیماتش دیدم با رنگ قرمز اررور داده که فایل sitemap.xml رو سایتت قبلا ساخته شده که باید پاکش کنی
بقلشم زده بود اتوماتیک پاکش کنم؟ گفتم بله :دی
زد پاک کرد و دیگه چیزی نساخت
الان کلا سایت مپ یه صفحه ای هم ندارم :دی
اموزشش و روش نصب دقیقا مثل XML Sitemap Generator نسخه قبلی هست
یعنی این کارها رو باید دستی انجام بدید:
نقل قول:
- Upload the full directory into your wp-content/plugins directory
- Use your favorite FTP program to create two files in your WordPress directory (that's where the wp-config.php is) named sitemap.xml and sitemap.xml.gz and make them writable via CHMOD 666. More information about CHMOD and how to make files writable is available at the WordPress Codex and on stadtaus.com. Making your whole blog directory writable is NOT recommended anymore due to security reasons.
- Activate the plugin at the plugin administration page
- Open the plugin configuration page, which is located under Options -> XML-Sitemap and build the sitemap the first time. If you get a permission error, check the file permissions of the newly created files.
- The plugin will automatically update your sitemap of you publish a post, so theres nothing more to do :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
از نسخه جدید Google XML Sitemaps استفاده کنید
خودش سایت مپ رو چند صفحه ای می کنه
البته هنوز نسخه کاملش نیومده و این نسخه ای که ساپت مپ رو صفحه بندی می کنه بتا هست
در مورد تنظیماتش هم موافقم
یک اموزش کامل از تنظیمات این نسخه از سایت مپ رو قرار بدن
پ.ن: تو سایتشون از طریق نظرات اعلام کردم :d
صفحه تنظیمات پلاگین : Google XML Sitemaps به زبان فارسی ترجمه شده ! که کار با این پلاگین رو خیلی خیلی آسون کرده !
البته فایل ترجمهی فارسی هنوز در پکیج اصلی این افزونه قرار نگرفته ! ولی اونایی که دوست دارند ، زودتر لذت استفاده از این پلاگین به زبان فارسی رو تجربه کنند ، میتونند فایل ترجمه رو از لینکی که در پایین قرار دادم ، دریافت کنند.
تصویر از صفحه مدیریت به زبان فارسی : http://up.iranblog.com/Files/8ab6c57d0cc44722847c.jpg
لینک دانلود فایل ترجمه فارسی : Hotfile.com: One click file hosting: sitemap-fa_IR.zip
من لینک دانلود فایل ترجمه رو در تاپیک مربوط به این افزونه در فروم وردپرس.اورگ پیدا کرده بودم. که توسط کاربری به نام : ARYA-CLUB ارسال شده بود !
لینک تاپیک در انجمن وردپرس.اورگ : WordPress › Support [Plugin: Google XML Sitemaps] Early testers wanted
پ.ن : برای نصب فایل ترجمه در هاست خود ، به مسیر : public_html/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/lang رفته و فایل زیپ رو در پوشه lang آپلود و از زیپ خارج کنید. به همین راحتی فایل ترجمه فارسی نصب شد !
برای مشاهده مدیریت فارسی ، از داشبورد وردپرس وبلاگتون و از بخش تنظیمات وارد صفحه مربوط به مدیریت پلاگین Google XML Sitemaps بشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
اموزشش و روش نصب دقیقا مثل XML Sitemap Generator نسخه قبلی هست
یعنی این کارها رو باید دستی انجام بدید:
مشکل اینجاست ! نمی زاره کاری رو دستی انجام بدم !
من فکر کردم مثل اون نسخه باشه
رفتم یک فایل خام ساختم به اون اسم ولی به محض اینکه ایجاد می کنم در مدیریت صفحه ی قرمزی میاد که می گه باید اون فایل پاک بشه !!!
بعد از پاک شدنش هم .... !!
چیزی به نام rebuild هم وجود نداره :(
build هم برای ساخت اولیه نیست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
رفتم یک فایل خام ساختم به اون اسم ولی به محض اینکه ایجاد می کنم در مدیریت صفحه ی قرمزی میاد که می گه باید اون فایل پاک بشه !!!
سلام
دوست عزیز ، ممنون میشم برای مشکلتون یک تاپیک جدا گانه ایجاد کنید.
در ضمن گزینه rebuild وجود داره !
اگر فایل ترجمه رو نصب کنید ، باید روی گزینه دوباره بسازید کلیک کنید. که در این عکس هم میتونید این گزینه رو مشاهده کنید : http://up.iranblog.com/Files/8ab6c57d0cc44722847c.jpg
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
نقل قول:
Installation:Simply download the Zip-Archive and extract all files into your
wp-content/plugins/ directory. Then go into your WordPress administration page, click on Plugins and activate it. After that you will have a new menu point called "Sitemap" under the "Options" menu. You can alter the default change frequencies, filename and other options there. Click once on "Rebuild Sitemap" to create your sitemap the first time. If you receive an error that the sitemap files could not be written, continue reading.
The script needs write access to your Blog directory. Check out the WordPress Codex or have a look at the FAQ for help.
Google (XML) Sitemaps Generator for WordPress
ممنون از شما
به احترام استارتر masoudgolchin موضوع رو ادامه ندادم
پلاگینی که نصب کردم مشکلات زیاد و مشهودی داشت
شما از بتای 6 استفاده می کنید و در حال حاضر بتای 8 در سایت موجود است که فکر کنم این مشکلات رو داره!
مشکل از هر چی باشه از عدم آشنایی من با زبان انگلیسی نیست ، بنابراین فکر می کنم زبان فارسی که دوستمون پیشنهاد دادن ( با توجه به اینکه به زبان انگلیسیش عادت کردم ) بیشتر باعث گمراهی بشه ...
تا اومدن نسخه ی پایدار فکر کنم استفاده از ورژن 3 و.... بهتر باشه ...
چیزی که من دریافت کردم نه build داشت نه rebuild ، همچنین قسمت اولیت بندی نوشته ها هم مشکل داشت !
اینها رو عرض کردم تا دوستانی که می خوان این از ورژن بتا استفاده کنند به جز نسخه ی 4.6 بتا که توسط شما تست شد در سایر نسخه ها قبل از نصب روی سایت اصلیشون یک جای دیگه تست کنند ، حد اقل برای من نتیجه ی خوبی نداشت
ممنون از AriyaDownload که زحمت کشیدید و رفرنس دادید.
به نظر من و براساس تجربیات من Wordpress SEO;Yoast بهترین پلاگین سئو هست از هر لحاظ
هر کی مخالفه بگه بحث کنیم؟:دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SEOmoz
به نظر من و براساس تجربیات من Wordpress SEO;Yoast بهترین پلاگین سئو هست از هر لحاظ
هر کی مخالفه بگه بحث کنیم؟:دی
اگر دلایل برتری این افزونه نسبت به بقیه افزونهها ، مخصوصا All in one seo pack رو مطرح کنید ، ممنون میشم.
البته YOAST شرکت معتبری هست و افزونههایی که نوشته خیلی خوب و کاربردی هستند.
حالا اگر دلایل شما خوب و قابل قبول بود ، شاید منم این افزونه رو جایگزین افزونههایی که استفاده میکنم ، کردم :)
ما خودمون برای سئوموز شاید بیش از 10 پلاگین سئو را نصب کردیم و تست کردیم
خیلی از سایت های خارجی هم مورد بررسی قرار دادیم و دیدیم که بیشتر سایت های خارجی هم از Yoast استفاده میکنند.
اولین دلیل برتری این پلاگین به بقیه بخش Content Marketing قوی هست در حدی که من فقط در یک پلاگین دیگه دیدم در این حد قوی باشه که اونم پولی بود.در این پلاگین شما میتونید براساس اخرین الگوریتم ها و اصول مقاله نویسی یک پست ارسال کنید و ببینید که مقاله ای که ارسال کردید در چه حدی هست مشکلاتش کجا هست.
دلیل دوم هم باز هم برمیگرده به همون اصل به روز بودن که در این پلاگین شما میبینید خیلی دقیق به مساله ی شبکه های اجتماعی پرداخته شده در حدی که شما برای فیسبوک و گوگل پلاس میتونید جدا از دسکریپشن پست در سایت و یا موتورهای جستوجو دسکریپشن مشخص کنید
یا میتونید در تنظیمات برای فیسبوک خودتون از پلاگین ادمین را مشخص کنید و تصویر صفحه ی فیسبوک را عوض کنید
دلیل سوم هم اموزش استفاده از BreadCrumb و قرار دادن اون در سایت هست خیلی راحت بگم در 99 درصد وبسایت های ایرانی اصلا نمیدونند این چی هست و استفاده هم نمیکنند البته در وبسایت های وردپرسی منظورمه که خود وردپرس به صورت پیشفرض قرار نمیده
به نظر من تنها دلیلی که توی ایران این پلاگین اینقدر محبوبه به دلیل اموزش های زیاد و این هست که همه ی سئوکارهای ما همین که سایت میدین بهشون اینو نصب میکنند و اون اموزشی هم که هست اشتباه هست و خیلی رک بگم اموزش کیلویی و بی ارزش هست.
یادمه یکی از رند فیشکین توی توییتر پرسیده بود من سایت وردپرسی دارم چه پلاگینی استفاده کنم گفت من همیشه نظرم Yoast هست و یا فکر کنم مدیر قبلی بلاگ گوگل که یک خانوم بود هم از این پلاگین استفاده میکنه اگر درست یادم باشه خود Matt Cutts هم از این پلاگین استفاده میکنه
تنها نکته کمی منفی این پلاگین حرفه ای بودنشه که اگر یک کاربر ساده بیاد نصب کنه هیچی نمیتونه استفاده کنه چون مثل All In One نیست که بزاری خودش همه ی کارارو بکنه اونم همش غلط و داغون باشه
Yoast چون خودش سئوکار هست و خیلی هم حرفه ای هست با هر تغییر الگوریتم به روز میکنه پلاگینو
اموزش هم میده اموزش هایی که کلا نیست توی نیست مهم ترینش Rel=Author
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SEOmoz
ما خودمون برای سئوموز شاید بیش از 10 پلاگین سئو را نصب کردیم و تست کردیم
خیلی از سایت های خارجی هم مورد بررسی قرار دادیم و دیدیم که بیشتر سایت های خارجی هم از Yoast استفاده میکنند.
اولین دلیل برتری این پلاگین به بقیه بخش Content Marketing قوی هست در حدی که من فقط در یک پلاگین دیگه دیدم در این حد قوی باشه که اونم پولی بود.در این پلاگین شما میتونید براساس اخرین الگوریتم ها و اصول مقاله نویسی یک پست ارسال کنید و ببینید که مقاله ای که ارسال کردید در چه حدی هست مشکلاتش کجا هست.
دلیل دوم هم باز هم برمیگرده به همون اصل به روز بودن که در این پلاگین شما میبینید خیلی دقیق به مساله ی شبکه های اجتماعی پرداخته شده در حدی که شما برای فیسبوک و گوگل پلاس میتونید جدا از دسکریپشن پست در سایت و یا موتورهای جستوجو دسکریپشن مشخص کنید
یا میتونید در تنظیمات برای فیسبوک خودتون از پلاگین ادمین را مشخص کنید و تصویر صفحه ی فیسبوک را عوض کنید
دلیل سوم هم اموزش استفاده از BreadCrumb و قرار دادن اون در سایت هست خیلی راحت بگم در 99 درصد وبسایت های ایرانی اصلا نمیدونند این چی هست و استفاده هم نمیکنند البته در وبسایت های وردپرسی منظورمه که خود وردپرس به صورت پیشفرض قرار نمیده
به نظر من تنها دلیلی که توی ایران این پلاگین اینقدر محبوبه به دلیل اموزش های زیاد و این هست که همه ی سئوکارهای ما همین که سایت میدین بهشون اینو نصب میکنند و اون اموزشی هم که هست اشتباه هست و خیلی رک بگم اموزش کیلویی و بی ارزش هست.
یادمه یکی از رند فیشکین توی توییتر پرسیده بود من سایت وردپرسی دارم چه پلاگینی استفاده کنم گفت من همیشه نظرم Yoast هست و یا فکر کنم مدیر قبلی بلاگ گوگل که یک خانوم بود هم از این پلاگین استفاده میکنه اگر درست یادم باشه خود Matt Cutts هم از این پلاگین استفاده میکنه
تنها نکته کمی منفی این پلاگین حرفه ای بودنشه که اگر یک کاربر ساده بیاد نصب کنه هیچی نمیتونه استفاده کنه چون مثل All In One نیست که بزاری خودش همه ی کارارو بکنه اونم همش غلط و داغون باشه
Yoast چون خودش سئوکار هست و خیلی هم حرفه ای هست با هر تغییر الگوریتم به روز میکنه پلاگینو
اموزش هم میده اموزش هایی که کلا نیست توی نیست مهم ترینش Rel=Author
تمام حرف های سینا تایید میشه .
تنها دلیلی که من ازش استفاده نکردم تا حالا ، اینه که هر وقت بیکار میشم میرم سراغ یک ادمین و بی حوصلم :دی
کانفیگ کامل افزونه wordpress seo ، بهترین نتایج رو به دنبال داره.
احتمالا منم فردا مهاجرت کنم به این افزونه
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
نقل قول:
4 . [/FONT]Remove Script & Stylesheet Versions - نویسنده : Kawauso - ممکنه برای سئو کاربردی نداشته باشه ولی برای افزایش امنیت وبلاگ ، پیشنهاد میشه ! :65:
این کار باعث کش شدن راحت تر فایل ها میشه و این افزونه کاملا تایید میشه.