پاسخ : درخواست سرور فوری !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
بد نیست آدما بعضی وقتا بیشتر تامل کنن تو انتخاب چون سرورهایی که از این شرکت گرفته شده بود هیچ پرتی رو نبسته بودن منظورم پرت اسپم...!! و تازه سهل انگاری و ناشی گری این چنین شرکت ها واسه 5 سرور با رم 512 که مشکل از خودشون هم بوده واسه 9 روز 53 تومان آب خورد برام !! اعلام نکردن نبستن پرت ها رو و تازه بعد از اخطار دیتا سنتر اینجا اومدن کمک خواستن که آموزش ببینن و ببندن پرت ها رو که واقعا شرم آوره!! من هدفم این بود که دوستان گول این چنین شرکت ها رو نخورن و تجربه ی شیرین خودم رو خواستم اعلام کنم که بقیه هم به دام این چنین شرکت های ناشی نیفتن
اینجاست که بزرگان میفرمایند: "هیچ ارزانی بی علت نیست"
مثلا پهنای باند نامحدود! یکی از دوستانی که سرور مجازی ویندوز با رم 512 رو حدود 10 تومن خریده بودن ، بعد از 1 ماه اومدن و گفتن که خیلی خوب بود. آپتایمش عالی بود (بعضی وقتا :d ) فقط یه مشکلی که داشت سرعت پورت در هیچ حالتی از 5 مگابیت بر ثانیه بیشتر نشد! یعنی دانلود همیشه حدود 700 کیلوبایت ماکسیسمم بود!
این فقط برخی از مشکلاته!
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
دوست من سهل انگاری خود شما هم بوده!!!
صفحه ی اصلی این سایت:
پرتال
رتبه ی الکسا: نزدیک به 5 و نیم میلیون!!!!
یک سرچ گوگل...
توهین نباشه به این سایت اما دقیقا شما به چی این سایت دلتونو خوش کردید و خریدید!؟
معروفه؟ مشتری خیلی داره؟ قشنگه؟ ...!؟
با سلام میتوانم از المان سرور مورد نظر شما را تقدیم کنم
این مشخصات که در زیر هست را میتوانم از ویندوز بدم هم میکروتیک
حافظه رم : 512 مگابایت
فضای هارد : 20 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
پورت شبکه : 1 گیگ
سیستم عامل: به انتخاب شما
ماهانه : 20,000 هزار تومان
http://www.webhostingtalk.ir/f15/40389/
با شماره من تماس بگیر کامل توصیح دهم یا آیدی یاهو من
موفق باشید
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
مثلا پهنای باند نامحدود! یکی از دوستانی که سرور مجازی ویندوز با رم 512 رو حدود 10 تومن خریده بودن ، بعد از 1 ماه اومدن و گفتن که خیلی خوب بود. آپتایمش عالی بود (بعضی وقتا :d ) فقط یه مشکلی که داشت سرعت پورت در هیچ حالتی از 5 مگابیت بر ثانیه بیشتر نشد! یعنی دانلود همیشه حدود 700 کیلوبایت ماکسیسمم بود!
این فقط برخی از مشکلاته!
کاش مشکل در همون پرت خلاصه میشد و دانلود 700 کیلوبایت بود ولی متاسفانه من 18 تومان پرداخت کردم واسه یه سرور با رم 512 که 5 تا سرور هم گرفتم!! من دیدم بر حسب روزایی که کارکرد داشته سرور حساب کنند و کسر کنند و بقیه پول رو بک بدن ولی ندیدم جدا واسه هر سرور هزینه ی کنسل کردن بگیرن تو عکس میتونین ببینین
فایل پیوست 4649
این رو صرفا برای این گذاشتم که بگم دوستان هیچوقت گول حرف های بعضی اساتید رو نخورید!!
بازم درور به شرف کسانی که واسه کارشون و پولی که میگیرن ارزش قایل هستن و شب با روانی آسوده سر بر بالین میزارن.
قصدم توهین نبوده فقط خواستم بگم ما که به به و چه چه بلدیم انتقاد هم باید بلد باشیم بیاییم بیشتر تامل کنیم و جلوی این مدل کارهای نا بخردانه بعضی شرکت ها رو بگیریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
این فقط برخی از مشکلاته!
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
صفحه ی اصلی این سایت:
پرتال
یک سرچ گوگل...
توهین نباشه به این سایت اما دقیقا شما به چی این سایت دلتونو خوش کردید و خریدید!؟
والا من قبول دارم اشتباهم رو ولی اومدم جلوی دوستانی رو بگیرم که به هر دلیل میخوان سرور از این چنین شرکت ها بگیرن چون چیزی جز ضرر براشون نداره و براستی که آبروی هر چی هاستینگ رو بردن این شرکت های ناشی تازه به دوران رسیده !!
نقل قول:
گروه نرمافزاری نسیم فنّاوری با مشارکت جمعی از نخبگان کشور در سال ۱۳۸۷ شکل گرفت.
این گروه دارای سابقهای ۳ ساله در مشاوره، طراحی و اجرای نرمافزارهای تحت وب و کاربردی Desktop Application برای مشتریانی اعم از شرکتها و سازمانهای ایرانی و خارجی است. شرکت شامل گروههای جداگانهی طراحی نرمافزار، برنامه نویسی تحت وب، برنامه نویسی کاربردی، امنیت سیستمها، طراحی گرافیکی، سیستمهای الکترونیک و فناوریهای نو میباشد.
از نمونه کارهای شرکت میتوان به طراحی و اجرای سیستمهای مدیریت سازمانی و فروشگاهی تحت وب، سیستمهای مدیریت پروژه، سیستمهای مدیریت پرداخت پارکینگ از طریق تشخیص اتوماتیکگفتار، تلفن و GSM اشاره کرد.
گروه نرمافزاری نسیم فنّاوری، معمولا با دانشگاهها و موسسات علمی - پژوهشی ایرانی طرف قرارداد است. برای مثال میتوان به طراحی و اجرای سامانهی رصدخانهی مجازی برای مجموعهی پژوهشگاهدانشهای بنیادی و یا سامانهی سمینارساز برای دانشکدهی برق دانشگاه صنعتی شریف و همچنین فروشگاهها و سایتهای خبری اشاره کرد.
این گروه، با بهرهگیری از تجارب دانشآموختگان دانشگاه صنعتی شریف، شهید بهشتی و دانشگاه بیرمنگام و استفاده از آخرین تکنولوژیهای وب ، بر این باور است که بهترین خدمات را با مناسبترین قیمتارائه میکند.
در سال ۱۳۹۰، به منظور گسترش فعالیتها و بر آورده کردن نیازهای جامعهی هدف (مشتریان) عمدتا سازمانی، این گروه تحت نام شرکت رایان پردازندگان تواتر (مسئولیت محدود) به شمارهی ثبت 41599 به ثبت رسمی رسید.
جل لخالق اینها دقیقا برابری میکنند با شرکت ماکروسافت 8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
بد نیست آدما بعضی وقتا بیشتر تامل کنن تو انتخاب چون سرورهایی که از این شرکت گرفته شده بود هیچ پرتی رو نبسته بودن منظورم پرت اسپم...!! و تازه سهل انگاری و ناشی گری این چنین شرکت ها واسه 5 سرور با رم 512 که مشکل از خودشون هم بوده واسه 9 روز 53 تومان آب خورد برام !! اعلام نکردن نبستن پرت ها رو و تازه بعد از اخطار دیتا سنتر اینجا اومدن کمک خواستن که آموزش ببینن و ببندن پرت ها رو که واقعا شرم آوره!! من هدفم این بود که دوستان گول این چنین شرکت ها رو نخورن و تجربه ی شیرین خودم رو خواستم اعلام کنم که بقیه هم به دام این چنین شرکت های ناشی نیفتن
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
بله عزیز معلوم کرد اونم با ضرر مالی که متقبل شدم 54 تومان واسه 9 روز اونم تازه تضمینی که کرده بودن که اگر لازم باشه میزارم و سهل انگاری یه شرکت مضغرف که چیزی جز ضرر نداشتن واسم ولی کاش بشه یه وضعی پیش بگیرید که جلوی این سوء استفاده ها گرفته بشه و رتبه بندی بشه شرکت ها بیشتر در مورد رضایت مشتری حساس باشن حد اقل پولی که گیرشون میاد بزار حلال باشه و عذاب وژدان نگیرن !
---------
به به. آقای مبارکی عزیز. مثل اینکه دارید سعی میکنید به تهدیدی که کردید عمل کنید !
چرا از برنامههای دیداسی که نصب کرده بودید چیزی نگفتید؟ بد کاری کردیم به مشتری ها مون اعتماد کردیم و کلیهی پورت ها رو باز گذاشتیم؟
لازمه عکس های مربوط به netscan و ddos رو که برای خودتون هم فرستادم، این جا بگذارم؟ تا همه آشنا بشن با مدل کاری شما؟
لازمه که موکدا اشاره کنم که ساعت ۱ نصفه شب درخواست پشتیبانی تلفنی داشتید، در مورد چیزی که اصلا به ما مربوط نبود، و ما انجام دادیم؟
واقعا که !
بفرمایید یک نمونه رو این جا برای روشن شدن ماجرا میگذارم.
http://www.img4up.com/up2/96106455469520505253.jpeg
و
http://www.img4up.com/up2/88647023949365665537.jpeg
همونطور که دو سه بار دیگه هم به شما گوشزد کردم، این که ما قسمتی از هزینهی شما رو پس دادیم لطفی بوده که بخاطر شرایط خاص عصبی و مالی شما انجام دادیم. لطفا در این مورد بحث اضافی نکنید. همونطور که در شرایط فروش ما هم گفته شده و شما اون رو پذیرفتید، ما تعهدی مبتنی بر بازگشت پول به شما نداشتیم.
بگذریم از توهین هایی که به ما، همکار های ما و بقیهی دوستان خوب این صنف کردید.
--------------
نقل قول:
صفحه ی اصلی این سایت:
پرتال
یک سرچ گوگل...
دوست عزیز، خجالت بکشید از رفتارتون. این جا یک بازار رقابتی هست و شما حق توهین به سرویس دهندههای دیگه رو ندارید.
بگذریم از این... فکر کنم شما هم همین جوری کار رو شروع کردید دیگه، نه؟ شایدم از اول تونسته باشید یک دیتا سنتر بخرید .... یا شایدم با فروش وی پی ان شروع کردید؟ به هر حال هر چیزی یک شروعی داره.
تا جایی که یادم هست مدیران قبلا در مورد این حرکت زشت شما تذکر کافی داده اند. لطفا وقتی در یک تالار مجازی فعالیت میکنید به قوانینش احترام بگذارید.
http://www.webhostingtalk.ir/f2/35278/
---------------
نقل قول:
من دیدم بر حسب روزایی که کارکرد داشته سرور حساب کنند و کسر کنند و بقیه پول رو بک بدن ولی ندیدم جدا واسه هر سرور هزینه ی کنسل کردن بگیرن تو عکس میتونین ببینین
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...2-02-07-06-png
این رو صرفا برای این گذاشتم که بگم دوستان هیچوقت گول حرف های بعضی اساتید رو نخورید!!
بازم درور به شرف کسانی که واسه کارشون و پولی که میگیرن ارزش قایل هستن و شب با روانی آسوده سر بر بالین میزارن.
قصدم توهین نبوده فقط خواستم بگم ما که به به و چه چه بلدیم انتقاد هم باید بلد باشیم بیاییم بیشتر تامل کنیم و جلوی این مدل کارهای نا بخردانه بعضی شرکت ها رو بگیریم
دوست عزیز. فاصلهی بین روز ۱ بهمن و ۲ بهمن چقدره؟؟ ۱-۲ ؟؟؟؟ یا ۱-۲ +۱ ؟؟؟ فکر کنم ساده ترین محاسبهای باشه که یک تاجر باید با خودش بکنه!!! به هر حال قبلا در مورد پرداخت بحث کرده ام ادامهاش هم بی فایده است.
---------------
نقل قول:
جل لخالق اینها دقیقا برابری میکنند با شرکت ماکروسافت 8-|
آقای MagickVPS عزیز، این رو من توهین به خودم تلقی میکنم. وقتی از چیزی اطلاع ندارید در موردش صحبت نکنید.
ادب مرد، به ز دولت اوست ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
camelian77
---------
به به. آقای مبارکی عزیز. مثل اینکه دارید سعی میکنید به تهدیدی که کردید عمل کنید !
چرا از برنامههای دیداسی که نصب کرده بودید چیزی نگفتید؟ بد کاری کردیم به مشتری ها مون اعتماد کردیم و کلیهی پورت ها رو باز گذاشتیم؟
لازمه عکس های مربوط به netscan و ddos رو که برای خودتون هم فرستادم، این جا بگذارم؟ تا همه آشنا بشن با مدل کاری شما؟
لازمه که موکدا اشاره کنم که ساعت ۱ نصفه شب درخواست پشتیبانی تلفنی داشتید، در مورد چیزی که اصلا به ما مربوط نبود، و ما انجام دادیم؟
واقعا که !
بفرمایید یک نمونه رو این جا برای روشن شدن ماجرا میگذارم.
http://www.img4up.com/up2/96106455469520505253.jpeg
و
http://www.img4up.com/up2/88647023949365665537.jpeg
همونطور که دو سه بار دیگه هم به شما گوشزد کردم، این که ما قسمتی از هزینهی شما رو پس دادیم لطفی بوده که بخاطر شرایط خاص عصبی و مالی شما انجام دادیم. لطفا در این مورد بحث اضافی نکنید. همونطور که در شرایط فروش ما هم گفته شده و شما اون رو پذیرفتید، ما تعهدی مبتنی بر بازگشت پول به شما نداشتیم.
بگذریم از توهین هایی که به ما، همکار های ما و بقیهی دوستان خوب این صنف کردید.
--------------
دوست عزیز، خجالت بکشید از رفتارتون. این جا یک بازار رقابتی هست و شما حق توهین به سرویس دهندههای دیگه رو ندارید.
بگذریم از این... فکر کنم شما هم همین جوری کار رو شروع کردید دیگه، نه؟ شایدم از اول تونسته باشید یک دیتا سنتر بخرید .... یا شایدم با فروش وی پی ان شروع کردید؟ به هر حال هر چیزی یک شروعی داره.
تا جایی که یادم هست مدیران قبلا در مورد این حرکت زشت شما تذکر کافی داده اند. لطفا وقتی در یک تالار مجازی فعالیت میکنید به قوانینش احترام بگذارید.
http://www.webhostingtalk.ir/f2/35278/
---------------
دوست عزیز. فاصلهی بین روز ۱ بهمن و ۲ بهمن چقدره؟؟ ۱-۲ ؟؟؟؟ یا ۱-۲ +۱ ؟؟؟ فکر کنم ساده ترین محاسبهای باشه که یک تاجر باید با خودش بکنه!!! به هر حال قبلا در مورد پرداخت بحث کرده ام ادامهاش هم بی فایده است.
---------------
آقای MagickVPS عزیز، این رو من توهین به خودم تلقی میکنم. وقتی از چیزی اطلاع ندارید در موردش صحبت نکنید.
ادب مرد، به ز دولت اوست ....
اینجا جای حل مشکل نیست من فقط جهت اطلاع رسانی به بچه ها اطلاع دادم در ضمن شرایط من در صفحه اول درج شده لطفا با دقت بیشتری میخوندید و شروط رو قبول میکردید که ساعت 1 شب مزاحم اوقات شریفتون نمیشدیم در ضمن شما شما لطفت رو بذار تو جیبت به دردت میخوره !! کانفیگ و بستن پورت رو هر سرویس دهنده یی انجام میده شما ناشی تشریف داشتید نندازید گردن لطف به من و در ضمن اگر خیلی اهل لطفی واسه 9 روز 54 تومان به جیب نمیزدی و یه چیز دیگه شما باید قبول کنی که با کمک همکارانت از جمله reza_115 تونستی چند نرم افزار نصب کنی از عهده کانفیگش بر نیومدی !! بازم میگم من فقط جهت اطلاع دوستان اینجا اطلاع رسانی کردم و تجربه خودم رو در اختیار دوستان بگذارم که نکنه عزیزی بیاد گول این چنین سرویس دهنده یی رو بخورن!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
اینجا جای حل مشکل نیست من فقط جهت اطلاع رسانی به بچه ها اطلاع دادم در ضمن شرایط من در صفحه اول درج شده لطفا با دقت بیشتری میخوندید و شروط رو قبول میکردید که ساعت 1 شب مزاحم اوقات شریفتون نمیشدیم در ضمن شما شما لطفت رو بذار تو جیبت به دردت میخوره !! کانفیگ و بستن پورت رو هر سرویس دهنده یی انجام میده شما ناشی تشریف داشتید نندازید گردن لطف به من و در ضمن اگر خیلی اهل لطفی واسه 9 روز 54 تومان به جیب نمیزدی و یه چیز دیگه شما باید قبول کنی که با کمک همکارانت از جمله reza_115 تونستی چند نرم افزار نصب کنی از عهده کانفیگش بر نیومدی !! بازم میگم من فقط جهت اطلاع دوستان اینجا اطلاع رسانی کردم و تجربه خودم رو در اختیار دوستان بگذارم که نکنه عزیزی بیاد گول این چنین سرویس دهنده یی رو بخورن!!
باشه. تو خوبی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
camelian77
باشه. تو خوبی.
دیگه خدا میدونه ما هم واگذار کردیم به خودش !!
ضمنا خدا رو شکر رابطهی بنده با مردم اینقدر خوب هست که در مواقع مشکل ازشون کمک بگیرم، اونم مشکل شما نه خودم! مثل شما فحاشی نمیکنم به همکاران دیگه که کمک میکنن. و ازشون تشکر میکنم به خصوص آقا رضای عزیز که اون شب ساعت ۱ تا ۲ مشغول کار روی سرور شما شدن.
----------------
موفق باشید توی دیداس کردن بقیه آقای عزیز. :دی دیدم که یه لطفی هم به سیستم های ما کردید :71:
ضمنا برای اسکن کردن شبکه هم اون برنامهی ویندوزی به درد نمیخوره، روی سرورهای جدید که از همکاران گرفتید از nmap استفاده کنید!!
بهتره ما در مورد خرید های شما به بقیه سرویس دهنده ها اطلاع رسانی کنیم که کارتون چی هست و ریسلری بدون اجازه میکنید و سر هر مشکل کوچیکی ( از کانفیگ ****** سرور تا استارت کردن نرم افزار ها ) گاه و بی گاه تلفن کاری میکنید و انتظارات خارج از حد تصور دارید.
شاید باید منطق ارزشمند شما رو به دوستان توضیح بدیم، که وقتی نامهی Abuse دیتا سنتر رو براتون فوروارد کردیم و تلفن زدیم که سعی کنیم مشکل رو حل کنیم، شما چه برخوردی کردید؟
لازمه که دو نامهی Abuse رو هم اینجا بگذارم؟
در مورد پورتها، ما به خودمون و مشتری هامون افتخار میکنیم که هیچ پورتی رو روی سرور و روتر نبستیم و همه درست استفاده میکنند. خودشون قانون رو رعایت میکنند و نیازی نیست چماق بالای سرشون باشه.
شاید هم باید اطلاع بدیم که روی هر سرورتون بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ یوزر بالا مییارید و پورت رو یک تنه مصرف میکنید و باز هم شاکی هستید!
و شاید باید به تواناییهاتون ایمان بیاریم که یک بک آپ ساده رو نتونستید ری-استور کنید و باز هم از پشتیبانی سرور مجازی انتظار داشتید براتون برگردونه ( و با خوش رویی برگردوندیم ) ؟
و در آخر شاید باید به این نکته بپردازیم که ما رو با تلفن تهدید بی جا میکنید ؟؟
شما من رو شخصا، و شرکت رو تهدید به هتک حرمت و شکایت کردید. خوب دوست عزیز من که توی تلفن هم بهتون گفتم!! بفرمایید انجام بدید!
----------------
من مشکلی با تخطئه و به قول خودتون آبروریزی ندارم، چه در این تالار چه جاهای دیگه. انصافا جالب هم عمل کردید و دوستان دیگه هم که آتش بیاری معرکه ای رو کردند که شما به راه انداختید ( و از ادب همکاری و دوستی صنفی به دور بود. )
مشتریهای ایرانی عمدهی ما در مورد مسئلهی شما توجیه شدند و شرکت ما هم نیازی به <فروش حتی یک عدد زیر قیمت بازار> نداریم. قبلا هم به شما گفتم که درآمد ریالی ما از راه سرور و .... نیست و کار دیگه ای هست. این رو هم داریم و ازش استفاده میکنیم.
دوست عزیز، شما هر چقدر دیگه که دوست دارید این جا در مورد ما صحبت کنید. از شخصیت و شان من به دور هست که پاسخی به شما بدم.