دوستان باور کنین کاربرای ایرانی اصلا جنبه ی اینترنت با سرعت بالا رو ندارن اگر این عملی بشه اونم با قیمت کم روی کل سرعت اینترنت ایران تاثیر میذاره ( با این پورت هایی که میبینیم )
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان باور کنین کاربرای ایرانی اصلا جنبه ی اینترنت با سرعت بالا رو ندارن اگر این عملی بشه اونم با قیمت کم روی کل سرعت اینترنت ایران تاثیر میذاره ( با این پورت هایی که میبینیم )
:-oنقل قول:
اينترنت به كاربران خانگي تا دومگابيت بر ثانيه
فکر کنم امیدم به دیدن نبیره و ندیدم بیشتر باشه تا استفاده از اینترنت2 مگابیت :-<
با توجه به اخبار موثقی که من دارم تا چند روز دیگه فاز اول اینترنت ملی استارت خواهد خورد و تا 90 روز آینده پروژه کامل اجرا خواهد شد،بعد از اون یه سری از isp ها فقط اینترنت ملی میدن مثل پارس آنلاین و شاتل،البته شاتل فقط پلن سرویسهای اقتصادی ECO-Office ملی میشه،به مرور هم شرکت های دولتی مجبور به استفاده از اینترنت ملی خواهند شد،کاربران خانگی هم میتونن استفاده کنن با قیمت خیلی پایین تر از اینی که الان داریم میدیم و با سرعت خیلی بالاتر تا کاربرا تشویق بشن برای استفاده از اینترنت ملی،این که دوستان میگن یاهو و گوگل باز نمیشه واقعیت نداره،فرق اصلیش همونیه که بالا گفتم و این که کنترلش خیلی راحت تر میشه،خیلی خیلی راحت تر
ایرانـی هرگــــــز زانو نخواهـد زد حتـی اگـر آسمان کـوتــــاه تر از قامتـش باشـد. (کوروش بزرگ)
ولی ما زانو زدیم :-|
خود دولت نمیفهمه داره چیکار میکنه ... پس توضیحاتی که بقیه بدند بی اساس هست دوست من
در صورتی که امکان برقراری کوچکترین Connectivity با یک سرور خارج از ایران وجود داشته باشد , امکان حذف محدودیت ها نیز وجود خواهد داشت !!!
خود شما هم میدونید که مردم رو باید کنترل کرد...
سیاست کشور های متمدن مثل آمریکا برای این کار مانیتورینگ هست, یعنی بدون گذاشتن محدودیت , مانیتور کنند ببینن کی داره چیکار میکنه
سلام به خدا هر روز میاییم هی میگن اینترنت ملی بیاد دیگه دسترسی بسته میشه دیگه نت نداریم یک سوال پس تکلیف این همه ای اس پی چی میشه همه میان اینترانت ارائه بدن ؟دوستانی که میگنم بسته میشه از کجا میدونین ؟خبری تائید شده ای چیزی هست؟
ای بابا
با دروود و احترام
اما اگر دیدبانی(monitoring) هم در کشوری مانند آمریکا انجام می شود،بیشتر برای امنیت جانی مردم کشور است و نه برای از رده بیرون مردن مخالفان!!!
اما اگر در کشور ما اینکار انجام شود،بی تردید باید زندایان س ی ا س ی ر ا به کشورهای دیگر صادر کنند تا آنجا زندانی شوند!!!