پاسخ : ارائه پانل رسیلری یونیت دامنه های ملی با قابلیت تعریف زیر نماینده با کنترل پانل مخصوص زیر نماینده بر اساس نام دامنه شرکت یا کاربر رس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadlover
سلام
بعد از ثبت نام مدارک شناسائی هم باید براتون بفرستیم ؟
برای شارژ چه کاری باید کرد ؟ ثبت فیش بانکی ؟
تو سایتتون قسمتی نبود که سایتمون رو برای سیستم تنظیم کنیم یا من ندیدم ؟
سلام
تا اخر هفته اینده اعلام میکنیم که چگونه باید این مرحله را طی کنید
فقط دو مورد را باید انجام دهید
1- تنظیم dns دامنه مورد نظرتان که باید به ما معرفی کنید
2- ارسال هدر مر بوط به خودتان با سایز مشخص ما که اعلام میشود
قابل ذکر است این سرویس را فقط برای دوستانی که تمایل دارند بخش ساب یوزری برای خود داشته باشند فعال خواهد شد
موفق بباشید
پاسخ : ارائه پانل رسیلری یونیت دامنه های ملی با قابلیت تعریف زیر نماینده با کنترل پانل مخصوص زیر نماینده بر اساس نام دامنه شرکت یا کاربر رس
دوستانی که تمایل دارند خودشان مانند نمایندگان رسمی ایرنیک بتوانند برای زیر نمایندگان خود یونیت انتقال دهند میتوانند از سرویس ما استفاده کنند
با تشکر از شما
دوست عزیز الان دقیقا باید چه کاری کنیم؟
برای سفارش و خرید دامنه ها.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamnafas
با تشکر از شما
دوست عزیز الان دقیقا باید چه کاری کنیم؟
برای سفارش و خرید دامنه ها.
سلام
ایمیل بزنید
domain@mibfa.com
یک مقدار اسکرین شات از صفحه کنترل و قابلیت ها بزارید.
یونیت انتقالی همان یونیت های نیک برای نمایندگان و زیرنمایندگان است یا چیزی مانند آنرا در سایت خودتان شبیه سازی کرده اید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
یک مقدار اسکرین شات از صفحه کنترل و قابلیت ها بزارید.
یونیت انتقالی همان یونیت های نیک برای نمایندگان و زیرنمایندگان است یا چیزی مانند آنرا در سایت خودتان شبیه سازی کرده اید؟
سلام
در صحفه اول قرار میدهم تا فردا
یونیت همان یونیت هست حالا اگر منشور شما چیز دیگری است من متوجه نشدم
اگر یونیت همون یونیت هست. پس حذف زیرنماینده ها از سوی نیک چی شد؟ الان مثلاً من از طریق جای دیگه ای یونیت دارم ولی نمیتونم خرجشون کنم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
اگر یونیت همون یونیت هست. پس حذف زیرنماینده ها از سوی نیک چی شد؟ الان مثلاً من از طریق جای دیگه ای یونیت دارم ولی نمیتونم خرجشون کنم!!!
سلام
چرا نیک خذف کرد و ... من کاری ندارم چون سیلست های نیک پیش بینی نشده است
ما دقیقا مانند نیک به شما این اجازه را میدهیم که در پانل خودتان در سرویس ما بتوانید تمام موارد را بصورت یونیتی انجام بدهید . البته شما از کانال ما رد میشوید ( epp )
تصاویر پانل یوزر و ساب یوزر در تایپک اول ضمیمه شد
موفق باشید
با سلام
از دوستانی که همچنان در خصوص انتقال یونیت ها به سرویس جدید اقدام نکرده اند درخواست میکنیم سریعا اقدام کنند تا شامل جریمه نشوند
با توجه به نزدیک شدن به میلاد حضرت علی ( ع ) طرح تخفیفی در نظر گرفته شده است که در تاریخ 25 / 3 / 90 شروع و تا پایان روز 26 / 3 / 90 ادامه خواهد داشت که شرایط طرح اعلام خواهد شد