مگه شما قرارداد بستی مثلا به مدت یکسال کار کنی با مبلغی تعیین شده حقوق؟ اگر قراردادی نباشه که هیچی قرار داد اگر بستید باید ببینید برای فسخ چیا توش هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
کار سختی نیست ، شکایت می کنه که یک مشکلی تو کارش پیش امده یا ***ی یا خرابکاری یا خسارتی وارد شده و عنوان میکنه که شما را برای انجام کاری به مدت مشخص با فلان هزینه به کار گرفته بوده (این مورد میشه مثل اینکه مثلا شما انجا داشتی دوره کارآموزیت را میگذروندی یا مثلا بصورت خدماتی امده بودی یک کاری را انجام بدی و بری) بعد شاهد میاره که شما اونجا بودی برای اثبات حرفش و بعد شما را میکشه دادگاه تا از خودت دفاع کنی و اگر نتونی محکوم میشی خسارتش را جبران کنی ...
برعکس همین هم هست معمولا کارگر ها هم از این کارهای می کنند ولی اگر کارفرما این کارو بکنه حساب شده تر و محکمتر اقدام میکنه ...
کلا دنبال دردسر اگر نیستی همان کاری که گفتم مطمئن تره :)
حالتون اصلا خوب نیست یا شاید هم ایران زندگی نمیکنید !!!
آخه با کپی مدرک چیکار میشه کرد؟ مارو گرفتین هان
من از یکی مدرک اصلی دارم همراه با امضا و مهر که باید بهم خانه بده الان یکسال دادگاه میبره میاره اخرش هم معلوم نیست . بعد تو میگی کپی را میتونه کاری کنه ؟ خیلی بامزه این .....
جانا سخن دل می گویینقل قول:
بسیار عالی
شما که به 115 پست رسیدید ، دیگه چر انقدر اسپم می زنید
یک ذره بیشتر وایسی چیزای جدیدتری هم میبینی...:71: :دی
خدمت صحاب تاپیک :
خوب تو که از یک غرولند ترسیدی چرا میخوای کار کنی ؟ کار نکن برو بشین تو خونه کمک به منزل بکن کارای خونه رو انجام بده . هرکسی رو برای یک جایی ساختن . محیط کار هم همینه.
اون مدارکت هم کسی نمیخواد یعنی به درد کسی نیمخوره.
این همه شناسنامه توی این سایتها هست هیچ مسئله ای هم اتفاق نیفتاده حالا واسه تو مشکل پیدا بشه ؟
http://www.aksmod.com/wp-content/upl...2515200252.jpg
یارو فکر کرده الان C I A دنبالش میفته :))
فوقش هم فیش حقوقی پدرت مسئله ساز بشه .. که نمیشه.
این ماجراجوییهای شما فقط یک نتیجه داره : دیتابیس سایت رو سنگین کنی.
ما دوستدار اقای وحید صاب انجمن هستیم دوست نداریم دیتابیس سایت الکی شلوغ بشه :) .
جونم برای وحید :x
اقا مالکین فروم انجمن متفرقه رو راه اندازی کردند که مواردی که در انجمن های مختلف ذکر نشده اینجا مطرح شه پیرامون برنامه نویسی تحت وب و هاستینگ مثلا سوال در مورد socket programming نه که مثلا یکی مثل شما بیاد تاپیک بزنه :
فرق بین پراید و دوو
طریقه گرفتن وام ازدواج
فرمول محاسبه ی اضافه کاری
لطفا این تاپیک حذف گردد . ارزش سایت و کاربران حرفه ای سایت با این تاپیک ها زیر سوال برده می شود.
اون قضیه رو قاطی نکن .. اون قضیه یک چیز دیگه ای بود این قضیه هم یه چیز دیگریه ..... ارتباط این دوتا مثل ارتباط گودرز به شقایق هست.:71:
احتمالا سر کار هم از همین رفتارها داشتی یارو خودش غیر مستقیم اخراجت کرده. این ها همش سیاست کاریه... که تو نفهمیدی.
بهتره بری رفتارتو درست کنی.
گفتی قم هستی اگه یک جو غیرت داشتی میرفتی کنار همون زیارتگاه تسبیح میفروختی ...کار میکردی .. کار که عیب نیست.
مشکل همه بیکاران ایرانی چیه ؟؟؟ کار بدون دردسر و مفت میخوان....شما هم به جای اینکه اینجا روضه بگیری بهتره به فکر یک شغل ابرومند و بخور و نمیر باشی.. دور باباتو خط بکش چون از معلمی پارتی بازی بهت نمیرسه. برو سراغ فک و فامیلات ببین کسی توی دستگاه هست اگه نبود بعدش زانوی غم بغل بگیر.
به هرحال گفتنیها رو گفتم .... . ادامه دادن این بحث برای من سودی نداره... و ممکنه تو بیشتر حرص بخوری. I-)
موفق باشی :)
من با انواع زبان های زیر کار کردم جوجو :
c
vb
vba
php -mysql
java jquery css
flash
photoshop corel realdraw mmb
من تو هر جای دنیا برام کار هست کوچولو
هم از استخدام هم از هاستینگ هم از سایت تبلیغاتی درامد دارم
تو هنوز تو یکی از زمینه هایی که من گفتم تخصص نداری کجا دنبال کار می گردی ؟
من حرفه ای ترین نیستم اما کم کسی هم نیستم
وقتی می گم این تاپیک حذف شه واسه اینه که ابرو خودت میره چند نفر میان کوچک ترین چیز رو بهت یاد میدن به غرورت بر می خوره .
اون صاحب کارت هم حق داره انقدر ایرانی ها تو محیط کار نامردی کردند چاره ای جز محکم کاری نداره.