باسلام مجدد
1- نمی دونم چرا دوستان در ایران سرور بر روی اطلاعات webhosting.info اکتفا می کنند؟؟!! جهت یادآوری : ایران سرور در یک دوره شرکت ملت هاست رو خریداری کرد تا در همین سایت مورد اشاره جا باز کند و این جزئی از سیاست های شرکت ایران سرور هست که با خرید شرکت های دیگه بتونه جایگاه خودش رو در webhosting.info حفظ کنه در حالی که میهن نیک تا به حال (از سال 1381 که با اون آشنا شدم) چنین رویه ای رو در پیش نگرفته و به قول دوستمون domainer "اولین و تک بوده " است.
2-من هم یوزر میهن نیک بودم و در حال حاضر به دلیل انتقال هاستینگ میهن نیک به ایران سرور ، یوزر اون هستم؛اولا در مدتی که با میهن نیک کار می کردم و البته می کنم پشتیبانی اونها هم به صورت تیکت و هم تلفنی و هم چت آنلاین همیشه جوابگو بودن و جوابی با مضمون "تیکت شما دریافت شد در حال بررسی مشکل هستیم" که یکی از دوستان گفتن تا به حال در میهن نیک به من داده نشده بود ولی در این مدتی که با ایران سرور کار می کنم چند باری این عنوان رو دریافت کردم و بعد از گذشت 20 الی 30 دقیقه تیکت بعدی که مسئله رو بررسی کرده بودن ارسال می شد.
3- در خصوص مشکل پیش آمده در میهن نیک قبلا مسئولان میهن نیک در سایتها جواب دادن به عنوان نمونه :
سرور Mihannic پريد و تمام سايتهاي رويه آن ؟ بالاخره سايتها بايد چيكار كنن ؟ - MajidOnline Forums
و دقیقا حرفشون درسته که در توافقنامه بک آپ گیری بر عهده کاربران قرار داده شده ولی اکثرا نخونده تائید می کنن و بعد از ایجاد مشکل شرکت مربوطه رو مقصر می دونن مثل مشکل ایران هاست 2-3 ماه پیش برای سرور های ویندوزیش پیش اومد
4- قیمتهای میهن نیک مورد موافقت کاربران بود حتی هنگامی که بحث واگذاری هاستینگ در سایت مطرح شد اکثر کاربران (ازجمله خودم) تیکت زدیم که این کار رو صورت ندین اگر لازمه قیمتها رو افزایش بدین
5- سرعت لود سایتها بر روی هاستهای میهن نیک واقعا عالی بود و وجود کاربرانی همچون آستان قدس ، پروما و... که در سایت میهن نیک میشه دید گواهی بر این مدعاست در حالی که شاخص ترین مشتری ایران سرور که در سایتشون هست رایانه دات کام که مال خود مجموعه شون هستش.
6- اگر ساعات پشتیبانی ایران سرور 8 الی 20 هست ، پشتیبانی میهن نیک 8 الی 22 می باشد.
7- کلیه برنامه های میهن نیک به ابتکار خودشون طراحی شده در حالی که ایران سرور از وردپرس برای سایتش استفاده کرده و برای بخش پشتیبانی هم WHMCS که همگی مجانی هست و حتی ارور موجود در صفحه
http://status.iranserver.com/ را هنوز بعد از گذشت 2-3 هفته برطرف نکردن (احتمالا راه حل رو نمی دونن بهتره که تیم وردپرش کمکشون کنه)
فایل پیوست 2545 و جالی اینه که از وقتی سرورها مشکل داشته باشن یا نداشته باشن همیشه در این صفحه عبارت "در حال حاضر تمام سرورها در حال سرویس دهی میباشند." نمایش داده میشه.
8- برخی از دوستان حواسشون نیست که میگن "چرا برخی از کاربرانی که ... از خدمات ایران سرور استفاده هم نکردن" .لازمه یادآوری کنم هاستینگ میهن نیک از مورخه 30/2/90 به ایران سرور واگذار شده در نتیجه کاربران میهن نیک حدود 10 روزی هست از خدمات ایران سرور درحال استفاده هستند.
9- لازمه یادآوری مجددا کنم که تعداد کاربران ملاک بهتر بودن نیست اگر این ملاک بهتر بودن هستش شرکتهایی خصوصی که در حال حاضر در ایران خدمات سیم کارت می دن بهترین در ایران هستن !! در حالی که همگی قبول دارن در اکثریت نقاط ایران همراه اول بهترین بوده
10- تازه فهمیدم کسی حق انتقاد داره که تعداد پستهاش بیشتر باشه پس ما رفتیم تو پست زدن:103: