به جون خودم میارزه من بیچاره اینجا میخوام یه اینترنت 1 مگ بگیرم ماهی 200 تومان دبه در میارن که آقا باید دانشجو باشی - استاد باشی میگم شرکت بیارم چی ؟ میگه نوچ بابا میخوایم پول بدیم هم راضی نمیشند
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
دوستان من تو ایران هستم.میخوام واسه ی کامپیوترم یه اینترنت از شرکت bt انگلیس بگیرم.ایا این شرکت سرعت دانلودش خوبه مثلا پکیج 40 مگ سرعت دانلودش چقدره؟قطعی که نداره؟
من نمیخوام تلفن صحبت کنم.فقط تلویزیون و کامپیوتر.یه راهنمایی کنید تورو خدا من از دست اینترنت ذغالی ایران خسته شدم.همش افت قطعی......
شما راجع به چی حرف میزنید؟ :71: اون که میخواد از vps بکشه بیاره تو پی سی خودش این یکی ایرانه میخواد از انگلیس نت بگیره...
فروم اختصاصی داره میشه مدرسه موشها =))
( البته بلانسبت اساتید )
اقایون محترم توی شرکتش هم من دیدم اسم کشور ایران هم بود.یه رفیقی میگفت اول باید از شرکت bt انگلیس یه خط بگیری تا مراحل خرید نت برات راه بیوفته.دوستان صفحات قبل رو بخونید.میگم کلاه برداری نکنند
باسلام
کسی نیست یه راهنمایی بکنه.اول پستهای قبلی رو بخونید.
این مدیر ارشد کجاست اقای swat رو میگم.عجب مدیریه فکر کنم سالی یه بار لوگین میشه.
باسلام
اقا من این شماره تلفن دفتر شرکت مخابرات bt انگلیس رو گرفتم اپراتور میگه برای پرداخت این شماره برای سفاراشات بین المللی این شماره و برای ...خوب شماره اش هم اینه.اپراتورش هم مثل ایرانسل نیست یک ساعت طول بکشه سه سوته وصل میشه.
0044-179-359-6931
من با موبایل زنگ زدم خیلی صدا ضعیفه.چیکار باید بکنم صدا قوی بشه قطع و وصل هم میشه.هر چی انگلیسی صحبت کردم صداش رو نشنیدم.