پاسخ : درخواست هویت کامل افراد دستاویزی برای نقض حریم خصوصی افراد در فضای وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unix_magnet
احسنت .
این باعث میشه اولا شان و منزلت افراد حفظ بشه
و ثانیا مدارک خصوصی مردم دست هر کسی نیفته . افرادی که صرفا یک خدمتی می خوان ارایه کنن ولی همه اطلاعات افراد رو جمع اوری می کنن که این خودش بد تر از احتمالات کلاه برداری هست . و باعث میشه احتمالات دیگه ایجاد بشه . یعنی انباشت کلی دیتا از جامعه ای از افراد موضوع بسیار بد تری هست اون هم توسط افرادی که هیچ نظارتی بر کیفیت و حفظ دیتا از اونا وجود نداره
مثلا اینجا رو ببینید :
جرم جمع آوری اطلاعات از زمره جرایم علیه امنیت و آسایش عموم است.
جرایم علیه آسایش و امنیت عموم جرایمی هستند که بیشتر به امنیت کشور و آسایش مردم یک جامعه و استقلال یک حکومت و حاکمیت ضربه می زند.
جرم جمع آوری اطلاعات از جرایم وابسته به جرم جاسوسی محسوب می شود.
جمع آوری اطلاعات با هدف برهم زدن امنیت کشور جرم است با استناد به ماده 505 قانون تعزیرات: هر کس با هدف بر هم زدن امنیت کشور به هر وسیله اطلاعات طبقهبندی شده را با پوشش مسئولین نظام یا مامورین دولت یا به نحو دیگر جمعآوری کند ، چنانچه بخواهد آن را در اختیار دیگران قرار دهد و موفق به انجام آن شود به حبس از دو تا ده سال و در غیر این صورت به حبس از یک تا پنج سال محکوم میشود
تازه این تنها یک بعد از این موضوع رو شامل میشه
مثلا یکی از کارهایی که می تونه انجام بشه اینه که اثر انگشت فرد درخواست واریز با اثر انگشت دارنده حساب مطابقت داده بشه . یعنی سیستمی داشته باشه که اثر انگشت وارد بشه و با اون تطبیق داده بشه
در این صورت تنها مواردی همانند تهدید فرد مقابل و جرم و جنایت می تونه باعث رخداد برداشت از حساب شخص بشه و در 99 درصد ما بقی مشخص میکنه که حساب متعلق به شخص واریز کننده هست یا نه
خیلی راهکارهای دیگه میشه پیدا کرد
اما این راهکار به نظر می رسه یه جوری از طرف پلیس فتا مطرح شده که رفع مسولیت بکنه . وگرنه اصلا نمی شه این موضوع رو با عقل سلیم تطبیق داد
. وظیفه ی گنترل تراکنش ها با بانک هست ولی خب بانک توپ رو میندازه توی زمین فروشنده میگه فردا چیزی شد من تورو میگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
دوست عزیز و گرامی ،
کجای این مواردی که شما در بالا نوشتید ، نوشته کاربر باید اطلاعات شخصی شامل ، کارت ملی و ..... رو در اختیار فروشنده سرویس بزاره ؟
به این سوال جواب بدید ، فکر کنم خیلی چیزها روشن خواهد شد !
ممنونم.
فکر کنم با ستاره مشخصون کردم قبل از اینکه شما سوال کنید . یکبار دیگر با دقت متن آن را مطالعه کنید .
مشکل اکثر ما این هست که هیچ متنی را کامل نمی خوانیم .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
ماده۶۶۷ـ ارائه دهندگان خدمات دسترسی موظفند داده های ترافیک را حداقل تا ششماه پس از ایجاد حفظ نمایند و اطلاعات کاربران را حداقل تا ششماه پس از خاتمه اشتراک نگهداری کنند.
تبصره۲ـ اطلاعات کاربر، هرگونه اطلاعات راجع به کاربر خدمات دسترسی از قبیل نوع خدمات، امکانات فنی مورد استفاده و مدت زمان آن، هویت، نشانی جغرافیایی یا پستی یا قرارداد اینترنت ( ip )، شماره تلفن و سایر مشخصات فردی را شامل میشود.
دقیقا تمامی این موارد را بنده با ستاره مشخص کرده ام . امیدوارم با بلد کردن و قرمز کردن آن خوانا تر شده باشد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
فکر کنم با ستاره مشخصون کردم قبل از اینکه شما سوال کنید . یکبار دیگر با دقت متن آن را مطالعه کنید .
مشکل اکثر ما این هست که هیچ متنی را کامل نمی خوانیم .
- - - Updated - - -
دقیقا تمامی این موارد را بنده با ستاره مشخص کرده ام . امیدوارم با بلد کردن و قرمز کردن آن خوانا تر شده باشد ...
با سلام و احترام ،
گرامی شما دارید با کلمات بازی میکنید !
عرض کردم کجای مواردی که به قول خودتان در بالا با قرمز مشخص کردید نوشته باید ، تاکید میکنم ، باید ، اسکن کارت ملی و عکس کاربر و اطلاعات شخصی و هویتی کاربر ، از کاربر گرفته شود ؟
کاربر شاید دوست نداشته باشد ، اطلاعات شخصی خودشو به سرویس دهنده بدهد.
ضمنا اگر کوچکترین مشکلی برای اطلاعات شخصی کاربر که به سرویس دهنده داده است ، رخ دهد که نمونه های بسیاری در اینترنت است ، میدانید چه عواقب قضایی در انتظار سرویس دهنده است ؟
تازگی ها هم که بعضی سرویس دهنده ، ترفند جدیدی یاد گرفتند و به جای اینکه واضح در سایت خود بنویسند ، گرفتن سرویس از این سایت نیازمند وریفای است ، اول سرویس میفروشند و بعد وریفای میکنند !
ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
امیدی واهیست متاسفانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
کاربر شاید دوست نداشته باشد ، اطلاعات شخصی خودشو به سرویس دهنده بدهد
کاربر میتونه از سرویسهای بد استفاده کنه و هر روز تاپیک بزنه مشورت مهم، سرویس عالی و مهم، ... و تهش هم گیر ۴ تا سرویسدهنده میوفته که گوششو میبرن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
گرامی شما دارید با کلمات بازی میکنید !
عرض کردم کجای مواردی که به قول خودتان در بالا با قرمز مشخص کردید نوشته باید ، تاکید میکنم ، باید ، اسکن کارت ملی و عکس کاربر و اطلاعات شخصی و هویتی کاربر ، از کاربر گرفته شود ؟
کاربر شاید دوست نداشته باشد ، اطلاعات شخصی خودشو به سرویس دهنده بدهد.
ضمنا اگر کوچکترین مشکلی برای اطلاعات شخصی کاربر که به سرویس دهنده داده است ، رخ دهد که نمونه های بسیاری در اینترنت است ، میدانید چه عواقب قضایی در انتظار سرویس دهنده است ؟
تازگی ها هم که بعضی سرویس دهنده ، ترفند جدیدی یاد گرفتند و به جای اینکه واضح در سایت خود بنویسند ، گرفتن سرویس از این سایت نیازمند وریفای است ، اول سرویس میفروشند و بعد وریفای میکنند !
ممنونم.
سلام
چه تضمینی هست شما با کارت هکی از ما خرید نکنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سلام
چه تضمینی هست شما با کارت هکی از ما خرید نکنید ؟
سلام ،
چه تضمینی است ، شما از مدارک سو استفاده نکنید ؟
ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
سلام ،
چه تضمینی است ، شما از مدارک سو استفاده نکنید ؟
ممنونم.
در هر دو طرف امکان این هست که سو استفاده بشه . بنابر این باید کسی رو پیدا بکنید که بهش اطمینان کنید که اینکار رو نمیکنه
ولی خب منی که میخوام از شما پول بگیرم صد در صد اگه بانک هزینه ی فیشینگ رو به عهده بگیره مدارک نمیخوام ولی وقتی بخوام از جیبم پول بدم حتما تا میتونم از کاربر مدارک میگیرم
شما ببین قبلا این بازی ها بود که کارت ملی بگیرن ؟ همین هاستینگا حتی . نه . چون فیشینگ زیاد شده به دلیل تراکنش های بالایی که مربوط به آگاهی مردم از خرید اینترنتی شده و اینکه اگه پول فیشینگ باشه باید فروشنده برگردونه به حساب مال باخته
حالا این وسط از نظر من پول کمترین چیز هست . پرونده ی امنیتی نشه خوبه . مثلا کسی با پول فیشینگ سروری بگیره که یه کاری باهاش بکنه . حالا بیا و درستش کن
موضوع اینجاست که هیچ کس گردن نمیگیره
الان شما بیا موبایل کاربر رو وریفای کن . خب آیا اپراتور گردن میگیره که این موبایل به نام باشه ؟ یا اصلا به نام باشه صاحب خط گردن میگیره ؟
خیر . در آخر فروشنده مقصر میشه
حالا شما اگه راهی داری برای این موضوع بفرمایید .
لازم به ذکره من خودم اصلا دوست ندارم مدارک بدم و مجبورم . ولی خب وقتی میزارم خودمو جای فروشنده حق میدم
نقل قول:
این مورد رو هم من خیلی بدم میاد واقعا . پیش اومده برام ولی با اینکه حق میدم مخصوصا سرور ایران رو ولی خب باید قبلش مشخص باشه . الان پول میدی بعد برای دریافت سرور میگه مدارک بده . بک هم بزنی پولو چند رو بعد میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
در هر دو طرف امکان این هست که سو استفاده بشه . بنابر این باید کسی رو پیدا بکنید که بهش اطمینان کنید که اینکار رو نمیکنه
ولی خب منی که میخوام از شما پول بگیرم صد در صد اگه بانک هزینه ی فیشینگ رو به عهده بگیره مدارک نمیخوام ولی وقتی بخوام از جیبم پول بدم حتما تا میتونم از کاربر مدارک میگیرم
شما ببین قبلا این بازی ها بود که کارت ملی بگیرن ؟ همین هاستینگا حتی . نه . چون فیشینگ زیاد شده به دلیل تراکنش های بالایی که مربوط به آگاهی مردم از خرید اینترنتی شده و اینکه اگه پول فیشینگ باشه باید فروشنده برگردونه به حساب مال باخته
حالا این وسط از نظر من پول کمترین چیز هست . پرونده ی امنیتی نشه خوبه . مثلا کسی با پول فیشینگ سروری بگیره که یه کاری باهاش بکنه . حالا بیا و درستش کن
موضوع اینجاست که هیچ کس گردن نمیگیره
الان شما بیا موبایل کاربر رو وریفای کن . خب آیا اپراتور گردن میگیره که این موبایل به نام باشه ؟ یا اصلا به نام باشه صاحب خط گردن میگیره ؟
خیر . در آخر فروشنده مقصر میشه
حالا شما اگه راهی داری برای این موضوع بفرمایید .
لازم به ذکره من خودم اصلا دوست ندارم مدارک بدم و مجبورم . ولی خب وقتی میزارم خودمو جای فروشنده حق میدم
این مورد رو هم من خیلی بدم میاد واقعا . پیش اومده برام ولی با اینکه حق میدم مخصوصا سرور ایران رو ولی خب باید قبلش مشخص باشه . الان پول میدی بعد برای دریافت سرور میگه مدارک بده . بک هم بزنی پولو چند رو بعد میاد
با سلام و احترام ،
دوست عزیز ،
شما پست ۱۱ این تاپیک رو ببین که دیتا بیس به چه صورت هک شده !
اگر واقعا حقیقت داشته باشه ، فاجعه است !
بعضی از دوستان هم که فقط جو گیرن و کار خلافشون رو توجیه میکنند ، چون دانش حقوقی رو ندارند و تبعات قضایی موضوع رو نمیدونند.
کلا من این بحث رو ادامه نمیدم ، چون دوستان جواب درست نمیدهند و فقط توجیه میکنند و یا با کلمات بازی میکنند !
هزار یک راه برای کنترل کاربر از ثبت ip تا محدود کردن ip ، فقط برای خرید است.
موفق باشید.
ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
دوست عزیز ،
شما پست ۱۱ این تاپیک رو ببین که دیتا بیس به چه صورت هک شده !
اگر واقعا حقیقت داشته باشه ، فاجعه است !
بعضی از دوستان هم که فقط جو گیرن و کار خلافشون رو توجیه میکنند ، چون دانش حقوقی رو ندارند و تبعات قضایی موضوع رو نمیدونند.
کلا من این بحث رو ادامه نمیدم ، چون دوستان جواب درست نمیدهند و فقط توجیه میکنند !
هزار یک راه برای کنترل کاربر از ثبت ip تا محدود کردن ip ، فقط برای خرید است.
موفق باشید.
ممنونم.
دوست عزیز
شما کارتون به دادسرا نیفتاده که دانش حقوقی شما بتونه نجاتتون بده .
وقتی رودر روی بازپرس باشی و یکی از مشتری های تو تخلفی انجام بده قاضی میگه اون رو برای من پیداش کن یا به جای اون تاوان بده .
قوانین تو کتاب قانون خوشگل نوشته شدند ولی قضات و بازپرس ها جوری که دوست دارند پرونده رو میچینند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
برای شما تا به حال باز شده؟من یکبار کسی سو استفاده کرده بود از خرید سرور مجازی ایران که من فروشنده بودم- البته من رفع اتهام شدم
ولی خیلی ها سواستفاده می کنند
- - - Updated - - -
منم همینطوری شدم- منتهی سواستفاده کننده - یک جا سوتی داده بود- من تبره شدم
بله برای ما اتفاق افتاده متاسفانه هزینه ی هنگفتی هم متحمل شدیم