پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک
تشكر عليرضا جان
يه كم بيشتر رو اين مسئله فكر كنم ، شايد ما هم به استفاده كنند گان اين سيستم پيوستيم
موفق باشي
پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک
فکر زیاد هم نیاز نیستمن خودم حدود 3 ساله از این سیستم استفاده می کنم که عالیه.
مثلا قرار باشه آپدیتی بیاد تویه پنل مدیریت براتون پیغام میزان.
فقط اینجا موندم تویه بخش پشتیبانی یه قسمت داره برای باز کردن تاپیک پشتیبانی یا بستنش » (بخش:) ولی جایی برای ساختن بخش نداره؟
و سطح دسترسی که زدین نمیشه اعمال کرد؟ فقط نماینده و کاربر داره؟
و اینکه کاش قسمتی تعبیه میشد برای کم کردن درصد فقط مخصوص نماینده ها که درصدی تعیین میشد که بدون کد تخفیف از حساب نماینده کم کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
فقط اینجا موندم تویه بخش پشتیبانی یه قسمت داره برای باز کردن تاپیک پشتیبانی یا بستنش » (بخش:) ولی جایی برای ساختن بخش نداره؟
و اینکه کاش قسمتی تعبیه میشد برای کم کردن درصد فقط مخصوص نماینده ها که درصدی تعیین میشد که بدون کد تخفیف از حساب نماینده کم کنه.
در نسخه 3 درست خواهد شد
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
توی نسخه ای که هم اکنون است امکان ایجاد بخش وجود داره, لطفاً با من تماس بگیرید تا توضیحات بیشتری بهتون بدم. بنده نماینده تهران سیکما هستم.
این امکان ایجاد بخش های متفاوت وجود داره.
از نظر اینکه افراد مختلف جواب بدهند فقط با همان شناسه و رمز مدیریت اصلی رو باید داشته باشند.
سیکما 1.7.9 که در حال حاضر است و امکانات خاص خودشو داره که تا امروز هم پاسخگو بوده ان شا الله نسخه سه بیاد امکانات متفاوتی اضاف میشه.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad
سیکما 1.7.9 که در حال حاضر است و امکانات خاص خودشو داره که تا امروز هم پاسخگو بوده ان شا الله نسخه سه بیاد امکانات متفاوتی اضاف میشه.
برای این نسخه 1.7 رو تهیه کنیم ، بعدا برای ارتقاء به نسخه بالاتر ، چقدر باید هزینه بپردازیم ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
برای این نسخه 1.7 رو تهیه کنیم ، بعدا برای ارتقاء به نسخه بالاتر ، چقدر باید هزینه بپردازیم ؟؟؟
مابه التفاوت خريد نسخه فعلي با نسخه 3 .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
مابه التفاوت خريد نسخه فعلي با نسخه 3 .
نسخه ی 1.7 اصلا پیشنهاد نمیشه ....
منتظر نسخه ی 3 هستم ببینیم ایمنی به کجا رسیده ...
بعد از اینکه نسخه 3 اومد بیرون تست میگیرم نتیجه رو اعلام میکنم .
آخر من نفهمیدم خرید کنم یا خرید نکنم
مشکل داره یا نه
دوستان میگن مشکل نداره خرید کن
محسن میگه مشکل داره
1.7 هنوز مشکل داره بزار 3 بیاد تست بگیرم بگم بخر یا نه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arte
نسخه ی 1.7 اصلا پیشنهاد نمیشه ....
منتظر نسخه ی 3 هستم ببینیم ایمنی به کجا رسیده ...
بعد از اینکه نسخه 3 اومد بیرون تست میگیرم نتیجه رو اعلام میکنم .
اگر منظورتان باگ يوزر مديريت هست که رفع شده حالا اگر مورد ديگه هست اعلام کنيد تا همه بدونند نه فقط خودتان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
آخر من نفهمیدم خرید کنم یا خرید نکنم
مشکل داره یا نه
دوستان میگن مشکل نداره خرید کن
محسن میگه مشکل داره
بهتره مدير محترم مشکل را اعلام کنه . شما هم خودت تست کن . اگر مشکل داشت و برطرف نشد منهم ميگم نخر تا شرمندت نشم اگر هم نتيجه گرفتي خوب بود در صورتي که تمايل داشتي بخر در کل اصرار نيست که بخري يا نخري مهم اينه که خودت تصميم بگيري
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arte
1.7 هنوز مشکل داره بزار 3 بیاد تست بگیرم بگم بخر یا نه ...
شما اعلام کني مشکل را خيلي عالي ميشه تا همه بدونند حداقل ميتوني بخود من بگي :39:
موفق باشيد
---------- Post added 11-01-30 at 01:33 AM ---------- Previous post was 11-01-29 at 11:55 PM ----------
متاسفانه دوست عزيزمان مدير انجمن بما اعلام نکردند باگ را . البته اگر باگي هم باشه
در کل ما استقبال ميکنيم . موفق باشيد