پاسخ : تو این اش کشی گرونی حال و روزتون چطوریه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
نمونه موفق سیس ادمین :d
علف میکاره میلیارد میلیارد پول در میاره :d
یکم زاویه دیدت مشکل داره مهندس.
کشاورزی جز سخت ترین کار هاست. از بعد راحتی کار، نشستن پای کامپیوتر زیر باد کولر خیلی هم خوبه.
توی کشاورزی خبری از کولر و بخاری نیست. اما همه کارا رو هم لازم نیست به تنهایی انجام بدی.
اما نکات خیلی خوبی داشت برای من. شاید به درد دوستان هم بخوره این تجربیات.
اولا که نگرانی و استرس در مورد اینکه اطلاعات مردم مشکلی براش پیش بیاد یا نیاد یا بک آپ داشته باشی کلا از بین میره.
دوما ساعت کاری است. صبح ها ساعت 6 تا 8 و عصر ها هم معمولا 2 تا 4 کار تمومه. تازه نیازی به حضور در همه روزها هم نیست.
نکته سوم در اوج ترافیک کاری یک مینی بوس کارگر میگیریم و یک روزه کار جمع میشه.
چهارما مشکلات امنیتی، باگ و کوفت و درد هم دیگه در کار نیست
نکته خیلی خوب اینه که ساعت 9 شب به بعد تماسی نداری. مشتری ای نیست که زنگ بزنه بگه وبسایتم بالا نمیاد. یا فلان سرور مشکل داره.
از برق کشاورزی که نگم دیگه. در مورد بیمه خشک سالی و بیمه درمان روستایی هم صحبتی نمیکنم.
والا به خدا راحت شدم.
برید مثل باقی دوستان چیزایی که تو ایران نیست رو به بهترین شکل بومی سازی کنید (که واسش نیاز هم باشه!) بعد بدون هیچ زحمتی بابت ایده پردازی (scratch) پول پارو کنید.
نمونه ی این کسب و کارها زیاد هست!
بعضی از دوستان که میگن اگه پول نداشته باشی نمیتونی پول دربیاری... [اگه فقیر به دنیا اومدی اشتباهت نیست ولی اگه فقیر از دنیا رفتی اشتباهت بوده)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
یکم زاویه دیدت مشکل داره مهندس.
کشاورزی جز سخت ترین کار هاست. از بعد راحتی کار، نشستن پای کامپیوتر زیر باد کولر خیلی هم خوبه.
توی کشاورزی خبری از کولر و بخاری نیست. اما همه کارا رو هم لازم نیست به تنهایی انجام بدی.
اما نکات خیلی خوبی داشت برای من. شاید به درد دوستان هم بخوره این تجربیات.
اولا که نگرانی و استرس در مورد اینکه اطلاعات مردم مشکلی براش پیش بیاد یا نیاد یا بک آپ داشته باشی کلا از بین میره.
دوما ساعت کاری است. صبح ها ساعت 6 تا 8 و عصر ها هم معمولا 2 تا 4 کار تمومه. تازه نیازی به حضور در همه روزها هم نیست.
نکته سوم در اوج ترافیک کاری یک مینی بوس کارگر میگیریم و یک روزه کار جمع میشه.
چهارما مشکلات امنیتی، باگ و کوفت و درد هم دیگه در کار نیست
نکته خیلی خوب اینه که ساعت 9 شب به بعد تماسی نداری. مشتری ای نیست که زنگ بزنه بگه وبسایتم بالا نمیاد. یا فلان سرور مشکل داره.
از برق کشاورزی که نگم دیگه. در مورد بیمه خشک سالی و بیمه درمان روستایی هم صحبتی نمیکنم.
والا به خدا راحت شدم.
با سایتتون میفروشین اینارو ادرس سایتتونو میشه بدین؟به خارجیا هم میفروشین یا فقط داخل کشور؟
بقیه هم لطفا عوض مزه پرونی و...لطفا همکاری کنن همتون مثلا بالغین تاپیک هم محتواش یه چی بود در رابطه ببینیم الا اونا که سایت دارن درامداشون به چه صورته تبلیغات یا چی یا ترکیب سایت و کنارش یه کار دیگه عین همین یوزر عزیز حالا بقوله عزیزی یونجه علف ولی در هرصورت تلاششو کرده لاقل چند نفرم شاغل کرده هموطناشو یه نونی خودش و بقیه میخورن ااین مهمه ! ...
من کاری با گرون فروشی یا ارزون فروشی ندارم هرکی سرور و هاست خودشه دوست داره ارزون بده دوست داره گرون ولی بحثم سره اینه تو این اوضاع اشفته مملکت لاقل یه چی دراریم یه عده هم صاحب کار پس حرفا و جملات روشنفکریم نمیخواییم هرکی ایده و کارشو و مدله سایتشو کارشو بگه ممنون میشم والا بخدا خارجیا بهم میگن چه بسا همکارم شدن و باهم لایف استایلشونو ساختن ! یکی سرمایشو داره یکی نداره میتونن باهم شریک شن خا پس لطفا به حاشیه نریم.
واسه سایتا دانلودیم که چطور درامد درارن کسایی ایده دارن؟
مشکل کاربران ایرانی اینه هیچ ایده ای برای راه اندازی سایت نداره ... سایتی راه اندازی می کنن که بازدید بگیرن بتونن تبلیغات بگیرن از این طریق درآمد کسب کنن
ولی شاید ۱۰ سال پیش این مورد بگیره ولی الان دیگه فرق کرده...
یکی از کاربران این انجمن اعلام کرده گوگل به سایت ها اجازه نمیدن به درآمد برسه و بازدید بگیره فقط به سود خودش انجام میده و فلان
فقط ایران نیست اینجوریه همه کشورها هست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
نمونه موفق سیس ادمین :d
علف میکاره میلیارد میلیارد پول در میاره :d
تو آدم بشو نیستی
طرف داره کار تخصصی می کنه بعد بهش میگی یونجه و علف
خخخخ
حداقل از خیلی از کارها بهتره که
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
... حالا بقوله عزیزی یونجه علف ولی در هرصورت تلاششو کرده
رفیق گرمابه و گلستان هم هستیم و واقعاً کارش قابل تحسین بوده و هست. به همین دلیل مثالشو زدم که خودش کامل توضیح بده.
علف و یونجه هم شوخی بود، وگرنه اینقدر قوی هست که حتی اگه مسخره هم میکردم ناراحت نمیشدن از تمسخرم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
واسه سایتا دانلودیم که چطور درامد درارن کسایی ایده دارن؟
پیسیدانلود و دانلودها و میهن دانلود و ... تبلیغ میذارن، بک لینک میفروشن، فروشگاه دارن، همکاری در فروش لایسنس دارن و ...
درآمدری ندارن؟
بنظرم برای سایت دانلودی، میتونید یه فروشگاه کوچیک راهاندازی کنید و واقعاً درآمد خوبی هم داشته باشید.
ببینید کاربری که میاد تو سایتتون، ممکنه به چه چیزای دیگهای جز لینک دانلود نیاز داشته باشه ...
فقط کافیه نیاز ۱٪ از کاربرا رو برآورده کنید و به پول برسونید ورودیتون رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
تو آدم بشو نیستی
طرف داره کار تخصصی می کنه بعد بهش میگی یونجه و علف
خخخخ
حداقل از خیلی از کارها بهتره که
نمیتونم با رفیقم شوخی کنم؟ :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
مشکل کاربران ایرانی اینه هیچ ایده ای برای راه اندازی سایت نداره ... سایتی راه اندازی می کنن که بازدید بگیرن بتونن تبلیغات بگیرن از این طریق درآمد کسب کنن
ولی شاید ۱۰ سال پیش این مورد بگیره ولی الان دیگه فرق کرده...
یکی از کاربران این انجمن اعلام کرده گوگل به سایت ها اجازه نمیدن به درآمد برسه و بازدید بگیره فقط به سود خودش انجام میده و فلان
فقط ایران نیست اینجوریه همه کشورها هست...
مشکل ایرانی ها چیز دیگه است
وقتی میبینن یکی تو یه کاری خوب پول در میاره می گه منم برم همون کار رو راه بندازم اون پول در آورده منم می تونم در بیارم
من با سابقه 23 ساله که توی همه کسب و کارها رفتم و کار کردم اینو فهمیدم که وارد کسب و کاری نشید که بهش علاقه ندارید
اگر می خوای واقعا پول در بیاری به این نکته کاملا توجه کن
دنبال کسب و کاری که پول ساز هست نباش
دنبال استعداد و علاقه خودت باش
به این دلیل می گم که اون استعداد و علاقه خودت باعث پیشرفت کاری مورد علاقت میشه و برای خودش پول ساز ترین کسب و کار میشه
حالا بگید این داره چرت می گه
برید امتحان کنید ببین درسته یا نه
برای راه اندازی کسب و کار اونی موفقه که بدون پول یا سرمایه بتونه پول دربیاره
پول رو با پول دربیاری هنر نیست هنر پول در آوردن بدون داشتن پول هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
نمیتونم با رفیقم شوخی کنم؟ :d
شوخی کردم :d
نقل قول:
رفیق گرمابه و گلستان هم هستیم
این جملت منو یاد شکیب توی سریال آوای باران انداخت خخخخ
نقل قول:
پیسیدانلود و دانلودها و میهن دانلود و ... تبلیغ میذارن، بک لینک میفروشن، فروشگاه دارن، همکاری در فروش لایسنس دارن و ...
درآمدری ندارن؟
بنظرم برای سایت دانلودی، میتونید یه فروشگاه کوچیک راهاندازی کنید و واقعاً درآمد خوبی هم داشته باشید.
ببینید کاربری که میاد تو سایتتون، ممکنه به چه چیزای دیگهای جز لینک دانلود نیاز داشته باشه ...
فقط کافیه نیاز ۱٪ از کاربرا رو برآورده کنید و به پول برسونید ورودیتون رو
این حرف لایک داره
الان سایت های دانلودی یکی از پر سود ترین درامدشون از طریق شماره تماس هایی که با مخابرات شریک هستن و برای هر دقیقه فلان قدر روی صورت حساب مشترک میره
یک نمونه دیگه که سایت دانلودی کاربر دلتا یادمه یه زمانی سایت دانلودی داشت و کنارش سایت فروش بازی که الان هم فکر کنم دارتش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
مشکل ایرانی ها چیز دیگه است
وقتی میبینن یکی تو یه کاری خوب پول در میاره می گه منم برم همون کار رو راه بندازم اون پول در آورده منم می تونم در بیارم
من با سابقه 23 ساله که توی همه کسب و کارها رفتم و کار کردم اینو فهمیدم که وارد کسب و کاری نشید که بهش علاقه ندارید
اگر می خوای واقعا پول در بیاری به این نکته کاملا توجه کن
دنبال کسب و کاری که پول ساز هست نباش
دنبال استعداد و علاقه خودت باش
به این دلیل می گم که اون استعداد و علاقه خودت باعث پیشرفت کاری مورد علاقت میشه و برای خودش پول ساز ترین کسب و کار میشه
حالا بگید این داره چرت می گه
برید امتحان کنید ببین درسته یا نه
برای راه اندازی کسب و کار اونی موفقه که بدون پول یا سرمایه بتونه پول دربیاره
پول رو با پول دربیاری هنر نیست هنر پول در آوردن بدون داشتن پول هست
من کلی گفتم...یه سر به گوگل برید کلی سایت ایرانی ببینی یکی پس از دیگری سایت تکراری راه انداخت نمونه سایت پاپ آپ و کلیکی و سایت های تفریحی و...
حالا پس از یک سال این گونه سایت ها بسته حداقل چند سالی که دیدم خیلی اتفاق افتاده...
خود وبمستران ایرانی نمی دونن چجوری از اینترنت پول در بیارن بیشتر روی بازار ایران سرکار دارن تا جهانی...
حالا علاقه کار بماند ولی توانایی آن ندارن چه ابزاری برای گسترش کسب و کار خود استفاده کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
یک نمونه دیگه که سایت دانلودی کاربر دلتا یادمه یه زمانی سایت دانلودی داشت و کنارش سایت فروش بازی که الان هم فکر کنم دارتش
فرزاد الان یه PES هم نمیتونه بفروشه :)))))
رفیق گرمابه گلستان خودمه، دوست دارم باهاش شوخی میکنم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
حالا علاقه کار بماند ولی توانایی آن ندارن چه ابزاری برای گسترش کسب و کار خود استفاده کنن
بزرگترین اشتباه همینه که همیشه همه پایان مسیر رو نگاه می کنن
شما اول چهار دسته و پا رفتن رو یاد بگیر تا بعد بتونی راه بری
همه کسب و کارها اول باید آزمون خطا بشه تا راه پول درآوردن ازش دربیاد
والی همین الان یکی بگه من 1 میلیارد میدم بریم یه کسب و کار بزنیم این کار بزرگترین اشتباه محضه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
رفیق گرمابه گلستان خودمه، دوست دارم باهاش شوخی میکنم :d
حالا چهره مهران احمدی تو نقش شکیب رو یادت بیار بعد بگو رفیق گرمابه گلستان
توی یکی از سکانس هاش اینو برای یه شخصی می گفت خخخخ
نقل قول:
فرزاد الان یه PES هم نمیتونه بفروشه :)))))
نه کلی گفتم
یعنی زمان خودش از راه های مختلف پول در می آورد