پاسخ : فروش پرتال سایت BestSevers
نقل قول:
هسته برنامه + قالب پیشفرض +ماژول های زیر = 70،000 تومان ( برای کسانی که نماینده سرویس های میزبانی ما بودند با تخفیف ارائه میشه )
- ماژول افزایش موجودی از طریق فیش بانکی
- ماژول ارسال ایمیل گروهی
- ماژول پشتیبان گیری از سیستم
طراحی قالب اختصاصی = 40،000 تومان
حدوداً چه زمانی نسخه اصلی آماده میشه ؟؟
نقل قول:
حدوداً چه زمانی نسخه اصلی آماده میشه ؟؟
هسته سیستم نوشته شده و تکمیل شده ، الان فقط دارم مشکلات رو برطرف میکنم و ماژول های پراستفاده و مفید رو برای سیستم طراحی میکنم .
ایشاا... بزودی آماده میشه ، سعی میکنم تا پایان هفته یا نهایتا هفته دیگه سیستم رو منتشر کنم.
نقل قول:
هسته سیستم نوشته شده و تکمیل شده ، الان فقط دارم مشکلات رو برطرف میکنم و ماژول های پراستفاده و مفید رو برای سیستم طراحی میکنم .
ایشاا... بزودی آماده میشه ، سعی میکنم تا پایان هفته یا نهایتا هفته دیگه سیستم رو منتشر کنم.
امیدوارم با قیمت مناسبی ارائه بشه و کارایی خوبی داشته باشه که همه بتونن استفاده کنند
موفق باشید
مژده به تمام رسیلر هایی که از whm استفاده میکنن و مشکل پشتیبان گیری دارن !
برای این سیستم ماژولی طراحی کردم که مشکل بکآپ گیری شما رو حل میکنه و میتونید به راحتی از همه ی اکانت هاتون پشتیبان بگیرین و به سروری دیگه ارسال کنید !
سیستم رو روی سرور قرار دادم ، میتونید مشاهده کنید . دوستان به این نکته توجه کنید که محتویات صفحات سایت با استفاده از دو ادیتور (ویرایشگر) از طریق کنترل پانل طراحی میشوند ، این امر به منظور انعطاف پذیری بیشتر انجام شده ، و مانند پرتال های دیگر قالب ثابتی نداره ، که باعث میشه مدیر سایت به هر سبکی که خواست سایت رو طراحی کنه . اگر هم میبینید که محتویات سایتی که الان به نمایش گذاشتم بسیار کمه به دلیل اینه که نسخه آزمایشی هستش و میشه بسیار زیبا روی سیستم کار کرد.
آدرس نسخه آزمایشی : BestServers :: ???? ????
دوستانی که تمایل به دیدن بخش مدیریت دارن اطلاع بدن تا براشون یه اکانت تو بخش مدیریت ایجاد کنم
( با توجه به این که این سیستم تازه طراحی شده و کار یکنفره هم هست ، 100% نقطه ضعف هایی داره ، از کسایی که سیستم رو مشاهده میکنن خواهشمندم انتقاد و پیشنهاد خودشون رو ارسال کنن )
کیفیت این سیستم برای من مهمتر از سوددهی اون هست ، پس لطفا نظراتتون رو بیان کنید
یک عدد اکانت دمو مدیریت نیازمندیم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
یک عدد اکانت دمو مدیریت نیازمندیم!!!
اطلاعات برای شما ارسال شد
تشکر از توجهتون
دوست عزیزم یک دمو هم به ما بدید ...
ممنون میشم برای من هم یک دسترسی ایجاد کنیید.
یک دمو هم برای بنده ارسال کنید