سلام بله بنده هم قصد جسارت نداشتم فقط با توجه به سطح نگرش افراد درباره تاپیکی که ایجاد میکنن بود ، اگر بخوام رک حرفمو بزنم چون ایشون براشون مهم نیست به سمت بازار کار برن و فقط علاقه فردی هست من پایتون رو بالاتر از جاوا و سی پلاس پلاس میدونم ، نه تنها بنده بلکه همه در آینده به این نتیجه خواهند رسید ، البته تو این انجمن فکر میکنم 70 درصد موافق باشن چون کسی که پایتون رو بلد باشه قادر به رفع تمام مشکلات سیستمی و سمت وب هست
این مورد که فرمودید php آپدیت میشه python هم به همین شکل هست و آپدیت میشه ، اگر بخوام آپدیت هارو با هم مقایسه فکنیم باید بدونید که برای php هر چندسال یکبار آپدیت میاد اما برای python در سال چندین آپدیت ارائه میشه
دوست عزیز پایتون محدود به هوش مصنوعی ، رباتیک ، وب ، سیستم عامل ، کامپیوترهای کوانتومی ، اپلیکیشنهایی نظیر instagram که با فریم ورک جنگو نوشته شده نیست ، پایتون برای حال و آینده هست ، هیچ محدودیتی نداره ، پس نمیشه php محدود به وب رو با python مقایسه کرد بازار کار هم داره
اگر کسی رو میشناسید بگید معرفی کنم تو همین ایران شرکتهای معتبری دنبال این برنامه نویسها میگردن اما تعدادشون کمه ، از این رو بهتره تبلیغات بشه تا از حداقل در این ضمینه چزو کشورهای پیش رو باشیم چون جوانان ما پر از استعداد هستن