نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: شروع برنامه نویسی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ShirazSoft.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    190
    تشکر شده در
    126 پست

پیش فرض پاسخ : شروع برنامه نویسی

سلام
    من هیچ تعصبی روی php ندارم و چون تحت وب کار می کنم به شما می گم php در دنیای وب حرف اول را می زنه و بعد از آن NodeJS، نکته مهم دیگر php دارای سورس باز هست و زبانی زنده هست چون هر روز داره بروز میشه و الان نسخه 7.2 آمده است و قطعا نسخه های بعدی حرف های زیادی می زنند.

اینکه شرکت ها حالا چه معتبر چه غیر معتبر از چه زبانی استفاده می کنند سیاست داخلی خودشون هست و البته مهم تر از آن اینکه ممکنه اون ها محصول های دارند مثل ربات ناسا لذا بهتره کل سیستمشون python باشه.
    چون ورد پرس open source هست باگ داخلش پیدا میشه و رفع میشه هیچ چیزی 100 درصد نیست.

یک چیز جالبی که در سایت هایی مثل qoura دائما سوال میشه اینکه آیا امسال دیگه php ازبین می رود و جالبه جواب همه اینکه php هیچ وقت از بین نمی رود.

اول باید هدف را مشخص کرد بعد تعیین می شود که چه زبانی باید یاد گرفت.

مثلا اگر قرار کارمند یکی از اون شرکت های معتبر بشید باید همان زبان را یاد بگیرید هدف مهمه.

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    سلام
    بسیار عالی ، کاملا مشخصه که بروز هستید ، من فکر میکنم کمتر کسی تو این انجمن میدونه pwa چی هست ، پس فقط مختص به وب نیست اما معلومه که کلا سمت وب کار میکنید و متاسفانه تعصب خاصی به php دارید و باگهایی که دائما توسط برنامه نویسان php معرفی میشه و به کلاینت اطلاع میدن تا رفع باگ کنن هیچ اشاره ای نکردید ، شما بفرمایید چرا خود وردپرس به تنهایی و بدون هیچ افزونه ای درش باگ ایجاد میشه و آپدیت میشه تا رفع باگ بشه ؟ چطور میتونیدشرکتهای معتبر ایرانی رو که رو به پایتون تحت وب آوردن توجیه کنید ؟ چرا از php asp aspx و سایر موارد استفاده نمیکنن ؟

شما از whmcs نام بردید اما از whm چیزی نگفتید ، اگر منظور شما از مواردی که توضیح دادید استفاده از ابزار پابلیک هست این رو هم در نظر بگیرد که ابزار پابلیک زیر نظر برنامه نویسان عزیز کشف باگ میشه و کلاینت بیشتر مورد هجوم هستن تا ابزارهای غیر پابلیک که این جواب سوال من از شما در دو خط قبل بود

البته خیلی خوب شد که شما از pwa نام بردید که از این بابت از شما تشکر میکنم
    موفق باشید.
    ویرایش توسط ShirazSoft.com : January 30th, 2018 در ساعت 07:21
    گروه نرم افزار شیراز
    www.ShirazSoft.com
    Telegram:ITGhasemzadeh
    0917886099

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)