پاسخ : ناپدید شدن هاست دانلود!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroo
سلام
من از یکی هاست دانلود دایرکت ادمین داشتم، که چند روزه هاست در دسترس نیست پس از تیکت بازی و تماس های تلفنی ، طرف میگه بطور نامعلومی هاست شما ناپدید شده!!!!
این یعنی چی؟ واقعا یعنی چی؟
من سر در نمیارم، یعنی چی فقط باید هاست من بپره؟
بد شانسی منم بک آپ ندارم
الان نمیشه کاری کرد؟
دقیقا چند روز؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GREAT
دقیقا چند روز؟
دقیقتا نمی دونم، من که دو - سه روزه متوجه شدم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
با سلام و احترام
مشتری گرامی بهتر نبود ابتدا صبر میکردید تا همه چیز مشخص بشه بعد تاپیک میزدید ؟ البته بدم نشد بسیاری از دوستان رو کامل شناختیم
یک مشکل در whmcs رخ داده که موجب از دست رفتن اطلاعات شما شده قربان و در حال صحبت هستیم تا دیتاسنتر از طریق ارشیو فایل ها رو در اختیارمون بزاره
داداش گلم کلا دو صفحه تاپیک هست و یک نفر هم بیشتر ازتون شاکی نبوده. با سابقه شما کسی هم نمیتونه تخریبتون کنه.کسی منکر حرفه ای بودن شما نیست.شما خیلی هم کارت درسته ..اما شما که حرفه ای هستید بهتر نبود هاست های حجیم مثل دانلود رو که بک اپی هم ندارند رو به whmcs متصل نکنید؟ دستی میساختید و میفروختید بهتر نبود؟ قصد جسارت ندارم اما برای برنامه ریزی ایندتون گفتم...انشالا مشکلتون حل بشه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
با سلام و احترام
مشتری گرامی بهتر نبود ابتدا صبر میکردید تا همه چیز مشخص بشه بعد تاپیک میزدید ؟ البته بدم نشد بسیاری از دوستان رو کامل شناختیم
یک مشکل در whmcs رخ داده که موجب از دست رفتن اطلاعات شما شده قربان و در حال صحبت هستیم تا دیتاسنتر از طریق ارشیو فایل ها رو در اختیارمون بزاره
عجب .. شما که به اصطلاح هاستینگ دارید نمیدونید بعد از 2 هفته پرداخت نکردن فاکتور خودکار هاست پاک میشه ؟ در خصوص هاست دوم هم کلیه توضیحات بهتون داده شد
ضمنن هاست فعلیتون چند وقته که بیش از منبع داره مصرف میکنه و قبلا هم اخطار داده بودیم [545852.1 / 500000] در صورتی که مدیریت نشه هاستتون بسته خواهد شد
واقعا که ... خیلی جالبه ... هنوز هم مدارک رو موجود داریم ! دو هفته ؟ یا 24 ساعت ؟ شما بعد از 24 ساعت از سررسید سرویس کاملا حذف کردید سرویس رو ... ما مانند شما به اصطلاح هاستینگ نداریم حرفه ای کار میکنیم . 45 روز هر اکانت نگه داری میشه در هر حالت .
در خصوص هاست دوم چه توضیحی به من دادین ؟ توضیحی دادین که تنها به درد خودتون میخوره و مورد پذیرش ما هم نبوده . شما گفتید خودمون پاک کردیم بنده عرض کردم ما مریض هستیم دیتای خودمون رو خودمون پاک کنیم ؟ لاگ بدید که ما خودمون حذف کردیم ! لاگی دادین ؟؟ شما اینقدر برای مشتری تون ارزش قائل نیستین که بعد از آخرین پیامتون نصف پیام های بنده رو مطالعه کردین و نصفش رو خیر ! هیچ پاسخ دیگری هم ندادید ! بعد میفرمایید توضیح دادم ؟ چه توضیحی ؟
مجموع توضیحات شما اینه که خودمون حذف کردیم ؟ توضیح شما اینه ؟؟
در مورد پر شدن حجم اولا اخطاری برای بنده ارسال نشده ، دوما شما که بسیار بسیار حرفه ای تشریف دارید اینجا جای گفتن این موضوع هستش ؟ نباید تیکت بشه ؟ نباید ایمیل بشه ؟!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
داداش گلم کلا دو صفحه تاپیک هست و یک نفر هم بیشتر ازتون شاکی نبوده. با سابقه شما کسی هم نمیتونه تخریبتون کنه.کسی منکر حرفه ای بودن شما نیست.شما خیلی هم کارت درسته ..اما شما که حرفه ای هستید بهتر نبود هاست های حجیم مثل دانلود رو که بک اپی هم ندارند رو به whmcs متصل نکنید؟ دستی میساختید و میفروختید بهتر نبود؟ قصد جسارت ندارم اما برای برنامه ریزی ایندتون گفتم...انشالا مشکلتون حل بشه..
جناب نورانی عزیز بنده هم مشکل همین دوستمون رو دارم ... بنده فکر میکردم این مشکل تنها برای من پیش اومده اما متوجه میشم ایشون اطلاعات یوزر دیگه ای رو هم حذف کرده
بحث تخریب نیست اصلا ، بحث اگه تخریب بود بنده همون موقع تایپیک ایجاد میکردم .