پاسخ : بهترین دیتا سنتر اروپایی برای خدمات هاستینگ
من هتزنر تا الان یک سرور هم برای خودم نگرفتم برای مشتری گرفتم اما واسه خودم اصلا.
من به نظرم دیتا سنتر هتزنر هزینه هاشون یک مقدار ببره بالاتر ببینم این همه تعریفی که الان میکنند باز هم میکنند از این دیتاسنتر !؟!
دوستان اگر هزینه ها 30 درصد افزایش بده این دیتا سنتر آیا حاضرید تمدید کنید سرور هاتون ؟
داشتن یا نداشتن رضایت و مشکل با یک دیتاسنتر حتی برای متخصص ترین همکاران اصلا مبنا درستی برای قضاوت دیتاسنترها نیست مگر این موضوع فراگیر باشد (در قالب نمره به بخش پشتیبانی یا ساختار) .
پیرو یک پروژه ای که داریم چند سالی هست که 5 کلاس مختلف برای دیتانستر ها قائل شدیم در مجموعه خودمان. این کلاس بندی بر مبنا فاکتورهای مشخصی هست که در صورت تمایل دوستان قابل تشریح هست. البته معمولا افراد حوصله مطالعه مباحث خیلی علمی و مفصل را ندارند.
اما همین قدر بس که فهرست زیر بر اساس رضایت شخصی یا مشتری نیست و یک فهرست با الگو مشخص و رگولار شده است. من فقط دیتاهای نام برده شده در این تاپیک رو نمره می دم چون قرار نیست ماحصل زحمات را اینجا یکهو عرضه کنم.
RedStation >> B
LeaseWeb>> C
Hetzner >> C
OVH >> D
Zare >> D
SoftLayer >> C هر چند جزو اروپایی ها حسابش نمی کنیم.
icecolo >> ? اصلا تحلیلش نکردیم.
در مجموع حرفه ای ترین دیتاسنتر اروپا رداستیشن هست. هرچند اقدامات اشتباه برخی همکاران در داخل کشور در خصوص این دیتاسنتر، باعث سقوط نمره اش از A به B در لیست ما شد. عملا باعث ما ایرانی ها خوب بلدیم هر نظمی را خراب کنیم. شاید تنها دیتانستر خارج از آمریکا که کلاس A بود در گذشته همین رداستیشن بود. اما به هر حال با استقبال کم نظیر هموطنان و اقدامات یک سری فروشندگان که اینجا اصلا موضوع صحبت ما نیست این دیتاسنتر هم تو برخی فاکتورها افتاد اشت که ماحصلش سقوط به کلاس B در لیست ما شد.
البته شما باید موضوع کاری و بودجه را بسنجید همواره، شاید شما قرار نیست از حرفه ای ترین برای هر منظوری استفاده کنید. برای هاستینگ من آخرین پیشنهادم رداستیشن هست.
به نظر شخصی من کلا راه اندازی هاستینگ کار اشتباهی هست مگر واقعا مسلط به دانش فنی باشید. دانش فنی که یک مدیر هاست احتیاج داره هم بعد فنی هم بعد اقتصادی منظور هست.
اگر هم برای سایت پر بازدید و خاص هست، باز هم برید سراغ افراد متخصص و هاست مدیریت شده / هاست حرفه ای / هاست پربازدید یا هر نامی که روش میزارن اما منظور این هست که یک تیم متخصص پشت کار مدیریت هاست شما قرار بگیرد نه خودتان بخواهید از الف تا نون را برید جلو.
درود
بهترین دیتاسنتر ها از نظر من: Hetzner - Restation - OVH
قطعا کاربر سرعت و کیفیت را با هارد SSD احساس میکند
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2JZ
دلیلتون برای اینکه هتزنر نا مناسب هست چیه ؟
صرفا نظر شخصی ؟
شرکت های معتبر خیلی زیادی تو ایران هستند که سرویس پایدار و مطمئنی ار همین دیتابیسنتر برای میزبانی سرورهای هاست اشتراک استفاده می کنند و تقریبا همه هم بازخورد مثبتی دارند.
همین که خیلی شرکت ها هتزنرن مشخصه ک هاستینگ نامناسبیه(.تمام افرادی هم که سمت این دیتاسنترن به دلیل ارزان بودن نسبت به مابقی دیتاسنترهاس
خیلی هاهم که سودشون تو این دیتاسنتره و کله سرویساشون از این دیتاسنتره بایدم متوجه حرف صحیح نشن!