درسته برای ورود به بخش لایه 1
و بعد از گزارش چندین سایت به لایه های بالا تر شما رو رتبه بندی میکنن
وقتی که لایه 2 بشی بدون تایید میتونی یه سایت رو ***** کنید
این برای 3سال پیش بود الان رو نمیدونم
نمایش نسخه قابل چاپ
تمام استان ها که دارای پلیس فتا هستند طرحی دارن به نام گشت و شناسایی که می تونن سایتی رو مورد هدف قراربدن و پرونده ایجاد و به دادگستری بفرستن. پس حتما لزوم نیست ارگان یا چیزی خاصی بیاد بگه به من پول بدید پلیس فتا در کوچیکترین شهر کشور و دورترین نقطه کشور نسبت به گردانده سایت می تونه باعث دستگیری مدیر سایت بشه.
البته جالبه خیلی جالبه الان فیلیمو زیرنویس می ذاره زبان اصلی میذاره با همراه اول ایرانسل و ... هم شراکت داره اشکالی نداره اما اون بدبختا چون خودشون تنها بودن و همش میرفت تو جیب خودشون کمی تا اندکی به سوی سیاهی هدایت شدند.
نامردیه این، من چند وقت پیش ۵ هزار تومن شارژ کردم که گیم آف ترونز دانلود کنم پول رو ازم گرفتن لینک هاشون هم خراب بود طبیعتا بخاطر مسدود شدن سایت ، هر چی هم میل زدم پولم رو پس ندادن. حقشونه که سایت شون بسته بشه و مجازات بشن ، وقتی سرویس نمی دن به هر دلیلی قسمت دریافت پولشون رو هم باید تعطیل کنن که ملت الکی پول ندن.
دوستان پس ایران فیلم چطور این سایت رقیب اصلی تاینی بود و اصلا هم کارش ندارن *ف*ی*ل*ت ر هم چند وقته اصلا نشده قضیه چیه؟
نایت مووی هم تعطیل نشده از ترسش سرور ایرانش خاموش کرده یه سرور خارج گرفته فیلم میزاره تو کانال تلگرامش
دوست عزیز بخاطر 5 هزار تومان یعنی شما اینقدر ناراحت هستید که این همه نفرین می کنید بنده های خدا رو مطمئن باشید به پول من و شما نیاز ندارن مشکل قانونی درست کردن که نتونستن سرویس بدم عمدی نبود اگه عمدی بود 1 هزار تومن اگه بود حق با شما بود اما غیرعمدی هستش این مشکل و واقعا درست نیست اینطور بگیم این همه خدمات دادن مجانی به ما ها .
خدا یا چرا ما ایرانی اینطوری هستیم یه سایت دیدم فیلم اموزشی ویژوال بیسیک گذاشته بود بعد همه تعریف می کردن تو نظرات از اموزش یهو سرورشون مشکل پیدا کرد فایل دانلود نمی شد چند روز دیدم کلی ادم اومد فحاشی کردن : وقت مارو گرفتی و هزار تا حرف زدن نمی دون چه عادتی ما ایرانی ها داریم از همه طلبکاریم همه باید مفتی به ما سرویس بدن همه برده ما هستند البته منظور این دستمون نبود یه به ذهنم خورد این دوستمون پول دادن در هر صورت حقشونه اما بیچاره ها مشکل ایجاد شده براشون در هر صورت.
- - - Updated - - -
یه بنده خدایی براش اومدم سیستم اختصاصی بنویسم یه حرفی زد دقیقا اینجا تو حرف اون بنده خدا پاسخ سوال شما هستش. رفتم براش درگاه واسط بنویسم اختصاصی حدود 1 سال پیش بهش کلی امکانات لیست کردم و دادم گفت نه نمی خوام اینها رو یه چیزی بنویس برام که از زرین پال امکانات کمتر باشه گفتم ای بابا چرا من هزینه بیشتر نمی گیرم زیاد گفت قیمت مهم نیست من نمی خوام رقیب کسایی باشم که قدرت دارن چون اگه ببینن براشون مشکل دارم میسازم و ازشون سرترم میان از میدون پرتم می کنن بیرون. دوست عزیز اگه میانه رو باشی اول نباشی از اول ها عقب تر باشی تک نباشی اما خوب باشی هیچ مشکلی برات ایجاد نمیشه حتی تو کارهای کاملا قانونی هم اگه قدرت نداری نباید باعث بشی افراد قوی احساس خطر کنن تا حذف کننت. دوست عزیز این زندگی اینقدر سیاست داره که تا یاد نگیریم به هیچ جا نمی رسیم باید بدونیم خیلی چیزا رو.
دوست عزیز ایران فیلم از قدیم یکی از بهترین سایت های دانلود فیلم بوده و هست.
سیاست های کاری خاصی رو ایران فیلم داره و هر فیلم و سریالی رو در سایت قرار نمیدن و یکسری خط قرمز هایی رو برای خودشون و کاربرها دارند
سایت هایی مثل تاینی مویی اصلا براشون درجه سنی و محتوای فیلم مهم نبود و بلااستثنا هر فیلمی که ریلیز می شد رو قرار میدادن
ایران فیلم که بیشتر فیلم و سریال ها رو ندان و حذف کردن ، جدیدا هم که چند هفته لینک هاشون غیر فعال بود ، یکسری فیلم و سریال ها رو مجددا حذف کردن (آرشیوشون ناقصه ، ارزش پول اشتراک رو نداره)
سایت تاینی موویز هم این اواخر هر فیلمی رو قرار نمیداد ، اون اوایل فیلم های درجه r رو هم به صورت عمومی قرار میدادن ، بعد از یک مدت فقط برای اعضا نمایش دادن ، در آخر هم همه فیلم های درجه r رو از سایت حذف کردن ، حتی یک مدت سریال got رو هم از روی سایت حذف کردن ، اما با اعتراض کاربرها مجبور شدن دوباره برزارن. (اینطور که پیدا بود ، داشتن با *****ینگ مصالحت میکردن (احتمالا باج هم میدادن) به خاطر اینکه آدرس سایت اصلی شون هم خیلی دیر به دیر مسدود میشد و حالا این اواخر چه اتفاقی رخ داد که زدن کاسه ***ه شون روبه هم ریختن ، من هم مثل شما اطلاعی ندارم )
تاینی موویز فعلا که داره کار می کنه و امروز هم یک فیلم آپلود کرده.
خیلی وقت هم هست کاملا رایگان شده!
https://tinys.gdn/