پاسخ : درسته زرینپال با این فریمورک نوشته شده؟؟
نقل قول:
استفاده از فرمورک برنامنویسی سرعتر . مرتب تر و آپدیت اون راحت تر خواهد بود !
قطعا سریعتر برنامه نویسی کردن یا راحت تر برنامه نویسی کردن، انتخاب حرفه ای ها نیست. اونها به سریعتر و سبک تر اجرا شدن برنامه فکر می کنند.
اما داشتن فریمورک امری اجتناب ناپذیر است در پروژه های بزرگ نه به دلایل فوق، بلکه به دلیل احتیاج به استاندارد سازی در کار تیمی. این دلیل واقعی استفاده مجموعه ها از فریمورک در پروژه های بزرگ است نه سرعت یا راحتی کار.
اگر اینطور بود دیگر نباید کسی با اسمبلی برنامه نویسی بکرد از بس زمان گیر و مزخرف هست لابد اما اینطور نیست اتفاقا حرفه ای ترین محصولات یا با اسمبلی هستند یا حداقل نسخه اسمبلی هم میدهند بیرون که در عمل هم سبک تر است هم سریعتر.
اینجا هم داستان همینطور است. اما این که حالا روی یک پروژه بزرگ بهترین انتخاب چه فریمورکی باشد؟ قطعا آماتورانه ترین انتخاب لاراول است.
معمولا شرکت های حرفه ای فریمورک خودشان را دارند، این فرمورک ها هر چند کار باهاشون به راحتی فریمورک های متداول نیست و همینطور سرعت تولید محصول باهاشون شاید کند تر از فریمورک های متداول باشد اما سرعت اجرای بسیار بهتری دارند و سبک تر هستند.
از نظر امنیت نیز بی تردید این دسته از فیرمورک ها فاصله زیادی تا فریمورک های عمومی دارند. اینجا منظور cs ها نیست که بگیم دست برنامه نویس هست کد امن باشه یا خیر منظور cve ها هست که ریشه ای هستند و برنامه نویس علمی بهشون نداره.
بنابراین انتخاب حرفه ای ها، داشتن یک فریمورک انحصاری خودشان است تا ضمن بهره مندی از مزیت استاندارد کاری مشترک تیمی خیلی هم در بعد منابع و سرعت آسیب نخورند و امنیت هم در بالاترین سطح خودش داشته باشند.
البته باز تاکید کنم طبق پست اولم، اصلا معناش این نیست که یادگیری فریمورک ها کار اشتباهی هست. شخصا یادگیری فریمورک ها رو توصیه می کنم به همه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Abooali
هسته اکثر درگاه های واسط از جمله زرین پال یک مدل متاسفانه نال شده خارجی هست که البته بعد ها خیلی روش کار کردن توسعه دهندگان داخلی و تغییرات زیادی کرده اما در اصل من تا به حال چیز جدیدی ندیدم عمدتا روی همان کار کردن با کمی جستجو پیداش می کنید. دلیل رشد قارچ گونه درگاه های پرداخت هم دقیقا همین مسئله هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Abooali
در خصوص whmcs هم شخصا نال کردم میتوانید ریپورت کنید. اتفاقا هر نوبت یک نسخه هم برای پشتیبانی شرکت می فرستم -
بعد از مسدود سازی اکانت ما در سایتشون و توهینی که کشور ایران داشتند در تیکت ها گفته بودند شما در کشوری خطرناک و با ریسک بالا هستید ... (در زمان تغییر تابعیت شرکت از بریتانیا به آمریکا).
این پاسخ البته به دلیل بی ارتباط بودنش با مبحث حاضر و نداشتن بار علمی ویرایش و حذف خواهد شد صرفا خواستم اطلاع داشته باشید شما نیز بهتره سوال بی ارتباط با مبحث را حذف کنید.
توی نوشته هاتون 2 تا نوشته با تناقض وجود داره و کاملا تناقض گویی شما اینجا مشخص میشه
متاسفانه نال شده باشه یا غیر نال، اگر بهتون توهین هم کرده باشن شما حق استفاده از این سیستم رو ندارید
استفاده بدون رضایت شخص عرفا و شرعا مشکل داره و به این کار .... میگن
من دیگه حرفی ندارم
انشاالله که با تجربیاتتون موفق و پیروز باشید
سلام. طبق گفته دوستمون فریمورک از هرنوعش سرعت اجرا رو کم میکنه. اما این واقعا بد نیست. مهندسی نرم افزار یعنی ایجاد تعادل در طراحی نرم افزار. امنیت همیشه باعث کاهش سرعت میشه.
در کل و در اکثر موارد استفاده از فریمورک خ بهتره چون سرعت اجرا، تضمین امنیت، سادگی توسعه و چند مورد دگ رو فراهم میکنه. اگر شما برنامه real time مثل معاملات بورسی ک لحظه ها مهمه مینویسید بهتره از فریم ورک استفاده نشه. اونم باز خیلی ب نرم افزار مهمه و همیشگی نیست.
خوب خدا را شکر انگار معضل بیسوادی بنده رفع شد (هر چند که بنده ادعایی ندارم) برای دوستان معضل جدید تناقض گویی بنده است.
تناقض چیست اینجا؟ whmcs ربطش به هسته اسکریپت درگاه های پرداخت کجاست؟
بنده ادعا کردم whmcs اسکریپت اختصاصی من است ؟ یا مثلا ادعا کردم نال شده نیست؟ یا ... شما جمله بنده را خوب متوجه نشدید یا شاید دوست ندارید متوجه بشید. من فرض را بر گزینه اول میزارم یک شرح مختصر میدهم.
نقل قول:
هسته اکثر درگاه های واسط از جمله زرین پال یک مدل متاسفانه نال شده خارجی هست که البته بعد ها خیلی روش کار کردن توسعه دهندگان داخلی و تغییرات زیادی کرده اما در اصل من تا به حال چیز جدیدی ندیدم عمدتا روی همان کار کردن با کمی جستجو پیداش می کنید. دلیل رشد قارچ گونه درگاه های پرداخت هم دقیقا همین مسئله هست.
نخست این که بنده هیچ جا شما یا شرکت دیگر (حتی زرین پال) را مخاطب قرار ندادم، گفتم اکثر از جمله اون در گذشته این بوده وضعیتشان. این اکثرا الزاماً شامل شما یا حال زرین پال نیست. از اونجا که شغل بنده ایجاب می کرده با اکثر درگاه ها تجربه کار داشتم (نه به عنوان مشتری) از این روز به خوبی با هسته اونها آشنایی دارم. بنابراین وقتی از ده ها درگاهی که کار کردم میبینم بیش انگشت شمار هستند مستقل ها میگم اکثرا، بنده نگفتم همه درگاه ها، گفتم اکثراً ... این رفع سو تفاهم نخست شما. البته اینجا منظورم این نیست که شما شاملش نیستید. بنده اصلا نمیدونم شما درگاهتون چیست همین آدرس سایت شماست یا چیز دیگه بر خلاف شما من وقت تحلیل مفصل از شما رو ندارم.
اون کلمه متاسفانه مربوط به نال بودن سیستمش نیست. مربوط به اون قسمت بولد شده انتها هست که چیز جدیدی ندیدم و همچنان از این دارن استفاده می کنند نه اینکه چون نال است.
بحث اصلی بنده سر نوشته شدن این سیستم ها با لاراول بود که گفتم اینطور نیست اکثرا از اون هستند اما اگر فهرست بخوام بکنم شرمنده، بنده دنبال جنجال و بحث های بیخود با دوستانی امثال شما نیستم. امثال شما همان بنده را بیسواد بشمارید بهتره برام. :-s
--- روشن است اینجا دوستان دنبال همه چیز هستند غیر از علم درست عکس بنده.
بنده تعقیب تاپیک را لغو کردم و از پست های شما در اینجا آگاه نمی شم. مشکلی نیست هر طور خواستید قضاوت کنید و گفتگو :76:
دوستان کاملا مشخص هست که کاربر M.Abooali تا حالا دست به کد نشدن و صرفا چند تا مقاله و مجله خوندن و اومدن دارن بحث میکنند. بهتره که بحث نکنیم و وقت رو به اتلاف نبریم.
البته جهان پی و سیبا پال توسط رضا شیخله کد زده شدن با فریموردک Yii
این دوستمون احتمالا معماری mvc و نحوه لینکدهی و بوت استرپ پنل مدیریت رو هسته php در نظر گرفتن