پاسخ : سوت و کور شدن وب ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
host-net
درود و احترام
همه موارد سر تلگرام نیست
متاسفانه دیده شده خیلی از کاربران با کلی تلاش و امید به سرویس دهنده ها کل دارو ندارشون بر باد رفته و دیگه حس ادامه کار براشون سخت شده
عده ای هم که دوباره کار کردن متاسفانه دیگه اون قدرت همیشگی رو نداشتن و جمع کردنو خدافظی کردن
یک دلیل این هست که متاسفانه همکاران راه انداختن محصولات رایگان برچه اساس رایگان؟
یک عده ای با داشتن محصول رایگان موجود داریم که کلی یوزر داره و عده ای که قانونی کار میکنن نمیتونن اینکارو بکنن چون اونا مفت میدن ولی شرکت ها نمیتونن مفت بدن و هزینه کم بگیرن
به شخص خودم رو میگم هیچ وقت سروری ارائه نمیدم که یوزرم بی کیفیتی رو حس کنه و هیچ وقت زیر بار اینکه ارزون بفروشم نمیره حاضرم سرور گرد بخوره ولی مفت ندم چون حیلی از موارد کاری خودم زیر سوال میره
همکاران خودمان متاسفانه چوب لای چرخش فعالیت ها کردن بارها تذکر داده شده ولی کی به کیه فقط پول رو میبیننو بس
انشالله که اینو درک کنن برخی افراد متاهل هستن و با اینکارشون روزی برخی هارو میگیرن
سلام
بله همه چیز به تلگرام مربوط نمیشه
تلگرام شاید روی بازار کار سایت های فیلم و موزیک تاثیر مستقیم داشته باشه چون طرف میاد یه کانال میزنه چند تا آهنگ میزار و ... ممبر میگیره اما روی بعضی چیزا اصلا تاثیر نداره یا خیلی کمرنگ تر هست متاسفانه توی ایران تا یه چیز جدید مثل تلگرام میاد همه هجوم میبرن بهش
در بحث هاستینگ هم مشکل اصلی اینه که به دلیل رقابت بالا خیلی ها قیمت بالا میدن کیفیت پایین و خیلی ها قیمت پایین میدن کیفیت بالا و ... که همه اینها موجب میشه که وقتی من وب مستر میبینم کیفیت سرویس 5 تومانی با 30 تومانی فرقی نداره از همون 5 تومانی استفاده کنم و فکر این رو نکنم که اصلا چرا اینقدر ارزون و ... میده بعدا جمع شد چیکار کنم و اینها...
همه عوامل دست به دست هم میده از تلگرام گرفته تا سرویس های بی کیفیت و ...
موفق باشید
من خودم سایت دانلود داشتم. فروشگاهم داشتم انجمن هم داشتم همرو همزمان
فرومی که روزانه حداقل 500 نفر توش فعالیت داشتند بعد همه گیرشدن فیسبوک خودم شاهد بودم که کاربرای سایت من میرن توی فیسبوک گروه میزنن و اونجا مشغولن بعد از همه گیر شدن تلگرام و اینستاگرام تیر خلاصی به سمت انجمن سایت من شلیک شد
در مورد سایت دانلودم هم اوضاع خوب بود تا اینکه درگاه های واسط ***** شدن ما از این درگاه به اون درگاه آخر رفتیم سراغ یه شرکت پر ادعا و توخالی که ***** نشده بود و همه میشناسنش. تا سایت منو دید حساب منو با اینکه از سایت دیگه هم تراکنش داشتم و توش 300 هزار تومن پول بود بلاک کرد و هیچ وقت تسویه نکرد و گفت گزارش سایتت دادم پلیس فتا. فکر کردم داره چرند میگه میخواد بترسونه تا وقتی که پلیس اومد در خونمون چون مشخصات کامل منو براشون فرستاده بود فتوکپی شناسنامه کارت ملی آدرس و اینا همه چی رو دادن با توضیحات مفصل راحت اومدن در خونه گرفتن بردنم پرونده دار شدم
این تجربه من بود
با شرایط فعلی هیچکی دیوانه نیست دیگه بره سایت بزنه برای خودش دردسر درست کنه.
طرف سایت مذهبی داشت با یه ذره گرایش سیاسی پرونده دار شده
شبکه های اجتماعی کل نت ایران شدن و البته حق هم دارن ملت استقبال کنند چون فعلا تنها جاییه که کامل آزاده و سانسور شده نیست
و دیگه نوجوان های جدید اصلا وبگردی بلد نیستن فقط تلگرام و اینستاگرام بلدن. از بازی هم فقط بازی موبایل بلدن
و دلیل دوم سخت شدن و خطرناک شدن فعالیت برای سایت هاست. فروشگاه داشتم خیلی سال پیش بدون هیچ دنگ و فنگی الان باید هفت خان رستم طی کنی اونم بتونی مجوز بگیری آخرم سایتت بگیره یا نه
و دلیل سوم اشباه همه جور سایته. دیگه تو چه زمینه ای میشه کار کرد که بتونی حداقل بالای 50% به سود ده بودن امیدوار باشی ؟
من خودم واقعا هنر خاصی بلد نیستم و تنها چیزی که سر رشته دارم همین نت هست و تصمیم گرفتم برم وب خارجی کار کنم
فارسی کار کردن فایده ای نداره دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan_bazi
من خودم سایت دانلود داشتم. فروشگاهم داشتم انجمن هم داشتم همرو همزمان
فرومی که روزانه حداقل 500 نفر توش فعالیت داشتند بعد همه گیرشدن فیسبوک خودم شاهد بودم که کاربرای سایت من میرن توی فیسبوک گروه میزنن و اونجا مشغولن بعد از همه گیر شدن تلگرام و اینستاگرام تیر خلاصی به سمت انجمن سایت من شلیک شد
در مورد سایت دانلودم هم اوضاع خوب بود تا اینکه درگاه های واسط ***** شدن ما از این درگاه به اون درگاه آخر رفتیم سراغ یه شرکت پر ادعا و توخالی که ***** نشده بود و همه میشناسنش. تا سایت منو دید حساب منو با اینکه از سایت دیگه هم تراکنش داشتم و توش 300 هزار تومن پول بود بلاک کرد و هیچ وقت تسویه نکرد و گفت گزارش سایتت دادم پلیس فتا. فکر کردم داره چرند میگه میخواد بترسونه تا وقتی که پلیس اومد در خونمون چون مشخصات کامل منو براشون فرستاده بود فتوکپی شناسنامه کارت ملی آدرس و اینا همه چی رو دادن با توضیحات مفصل راحت اومدن در خونه گرفتن بردنم پرونده دار شدم
این تجربه من بود
با شرایط فعلی هیچکی دیوانه نیست دیگه بره سایت بزنه برای خودش دردسر درست کنه.
طرف سایت مذهبی داشت با یه ذره گرایش سیاسی پرونده دار شده
شبکه های اجتماعی کل نت ایران شدن و البته حق هم دارن ملت استقبال کنند چون فعلا تنها جاییه که کامل آزاده و سانسور شده نیست
و دیگه نوجوان های جدید اصلا وبگردی بلد نیستن فقط تلگرام و اینستاگرام بلدن. از بازی هم فقط بازی موبایل بلدن
و دلیل دوم سخت شدن و خطرناک شدن فعالیت برای سایت هاست. فروشگاه داشتم خیلی سال پیش بدون هیچ دنگ و فنگی الان باید هفت خان رستم طی کنی اونم بتونی مجوز بگیری آخرم سایتت بگیره یا نه
و دلیل سوم اشباه همه جور سایته. دیگه تو چه زمینه ای میشه کار کرد که بتونی حداقل بالای 50% به سود ده بودن امیدوار باشی ؟
من خودم واقعا هنر خاصی بلد نیستم و تنها چیزی که سر رشته دارم همین نت هست و تصمیم گرفتم برم وب خارجی کار کنم
فارسی کار کردن فایده ای نداره دیگه
اره موافقم..یه سایت خارجی بزنی هر چی دلت بخواد میتونی بزاری..تازه فیل تر هم بشه مهم نیست چون برای انوری ها که کاربرشن بازه!! نه نماد میخواد نه مجوز..راحتی همه جوره.
والا اگه بگم مقصر تلگارمه که دروغ گفتیم
1 - مقصر خود مایید (کاربران وب ) که از تلگارم بد استفاده میکنیم !
همه چی شده تلگارمی!
2- مقصر مسئولین شیلترینگ هستند .
یه سایت تا میاد بالا . یکم میخواد بگیره و کارش روی غلطف بیفته و تازه از چوبخوری اومده بیرون . میزنن شیلتر و نابودش میکنن .
سایت من شیلتر شد . گفتن کارت خلافه . رفتم کل سیستم عوض کردم . اسکریپت جدید نوشیتم و کلا فعلایت عوض کردیم. الان درخواست رفع ***** میدم !
تایید نمیکنن !
سایتی که اصلا غیر قانونی نبود . سامانه تبلیغاتی بود . فقط مجوز نداشتیم /:)
البته تلگارم یه ضرر بزرگ داره به دانش مردم ما میزنه :
توهم دانستن هم زیاد شده
الان بخاطر زیاد شدن شبکه های اجتمایی . با خوندن یه مقاله نصف و نیمه و 85% دروغ فکر میکنه دانشمند شده .
به مطالبی توی بعضی از کانلهای علمی میبینم که شاخ درمیارم! مطالبی بیپایه و بی اساس که فقط چون اسم کانال یا پیج علمی گذاشته اولش خیلی از مردم قبولش میکنن .(دیدم که میگم)
این خیلی خطرناکه . خیلی . اما کسی نمیبینه !
سرازیر شدن مردم به سمت اینستاگرام و تلگرام به دلیل ***** شدن تمامی رقبا مسلما چون دسترسی راحت تره.
***** شدن وب سایت های ثبت شده و تایید شده بدون اخطار که زیاد دیده شده! باعث دلسردی مدیران و گردانندگان وب سایت ها شده در صورتی که هیچ نظارتی روی کانال های تلگرامی نیست هر فایلی رو میتونن برای دانلود بزارن هر مطلبی رو میتونن منتشر کنن.
گرایش کاربران اینترنت از کامپیوتر رو میزی وو لپ تاپ به سمت موبایل و تبلت همه دنبال اپ هستن تا وب سایت.
دوستی در مورد پاپ آپ گفته بودن که وب سایت های ایرانی پر از پاپ آپ و تبلیغ شده، هیچکدوم از وب سایت های تبلیغاتی ایرانی پول خوبی نمیدنو شما نمیتونی گوگل ادز رو مثلا با یه سیستم مشابه ایرانی مقایسه کنی ترجیح دادم اسم نبرم ولی حتی معروفترین مشابهش. وب سایت های خارجی هم که پول بهتری بدن یا کلا وب سایت فارسی و ایرانی رو تایید نمیکنن یا تایید کنن مشکل انتقال وجه هست. سیستم هایی رو هم که پیشنهاد کردید مبلغ قابل توجهی برای انتقال میگیرن. دیده شده برای انتقال مبلغی معادل 75 درصدش رو برای انتقال خواستن! و اگر جمع کنید هم اعتماد سخته یا ریسک بسته شدن حساب و پریدن پول بوجود میاد به هر حال از ایران کار کردن با بیرون از ایران سختی های خودش رو داره.
--------------------------------------------------------
در مورد کار خودمون همین فروش هاست و سرور رو دامنه قصد توهین و جسارت به کسی رو ندارم ولی گاهی کسانی که در همین انجمن در این زمینه فعال هستن سوالاتی رو مطرح میکنن که آدم دلش میخواد جمع کنه بره دکه بزنه سیگار بفروشه. بعد همون شخص کلی هم مشتری داره.
دوستی داشتم کارش و شرکتش در زمینه مدیریت شبکه های اجتماعی و سئو و... بود البته در خارج کشور و درآمد خوبی داشت و خوب هم مشتری داشت ولی از کاری که میکرد چیزی سر درنمیاورد فقط خوب میتونست مشتری جلب کنه! چند نفر رو هم استخدام کرد بود که البته اونا هم سر رشته چندانی نداشتند ولی موفق بود!
مشکل ما اینه که کسی دیگه به قدمت و تجربه و مدت فعالیت نگاه نمیکنه همه نگاه میکنن نماد داره ارزون بده کافیه حال فردا جمع کنه بره یا نتونه پاسخگو باشه زیاد به چشم نمیاد.
والا قیمت هایی آدم میبینه که از ارزون ترین دیتاسنتر دنیا هم سرور بگیرین با اون قیمت بازم نمیصرفه!
حالا اینکه برخی از دوستان اعتقاد دارند وب ایران سوت کور شده و یا اینکه داره میشه، شاید از چند جهاتی هم درست باشه. ولی داستان از این قراره که نیاز ها همیشه هستند. فقط باید دید این نیازها توی هر دورانی چه سمت و سویی دارند.
مثلاً فرض کنید یک زمانی اگه یک دکان ساده می زدی راحت خرجت رو در میاوردی. اما الان با این همه ایدۀ فروش و کسب و کار شاید دیگه اون طوری نشه کاسبی کرد. باید از روش های جدید کاسبی استفاده کرد که مردم هم دارند به سمتش میرن و از اون روش خوششون میاد.
مثلاً همین الان خیلی از فروشندگان محصولات آرایشی و پوشاک دارن کارشون رو با تلگرام پیش می برند. نه نماد اعتماد الکترونیک میخاد، نه ***** میشن، در مقایسه با سایت، از طرف دیگه الان قشر عظیم ملت دارن روی این پلتفرم زندگی می کنند.
خب، اینجاست که یک مدیر کسب و کار یا یک کاسب باید ببینه که امروزش رو چطور و با چه ایدۀ خوبی می تونه جلو ببره تا فرداش رو بسازه.
البته کار راحتی نیست. همین رقابت خیلی زیادی که توی هر زمینه ای وجود داره باعث شده هر کسی نتونه به خوبی کار کنه. شاید اون ها هم کسانی باشند که هوش و دانش کمتری دارند. اما به هر حال باید از فرصت های جدید استفاده کرد و از اونها پول درآورد.
تغییر همیشه وجود داره. مهم اینه که ما هم از این تغییرات به خوبی استفاده کنیم.