پاسخ : سوال در مورد صفحه 404
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid1101
برای رفع مشکل 404 ساده ترین راه روش زیر هست:
1 - یک فایل php با نام 404 در فولدر تمپلیت وردپرس خودتون ایجاد کنید
2 - فایل را باز کنید و محتوی زیر را در اون کپی کنید و ذخیره کنید.
کد PHP:
<?php
get_header(); ?>
<div id="primary">
<main id="main" role="main">
<section class="error-404 not-found">
<header class="page-header">
<h1 class="page-title">Page Not Found!</h1>
</header>
<div class="page-content">
<p>It looks like nothing was found at this location.</p>
</div>
</section>
</main>
</div>
<?php get_footer(); ?>
بعد از اینکار دیگه نیاز به انجام کاردیگری نیست و به صورت خودکار اگر صفحه ای یافت نشه این صفحه نشون داده میشه. البته این کد تست هست و شامل قسمت هایی میشه که حتما باید در صفحه گنجانده بشه. خودتون میتونید هر چیزی دیگری را بر اساس نیازتون بهش اضافه کنید
خیلی ممنون از راهنماییتون کارایی که فرمودین انجام دادم و درست شد.اما صفحه ی 404 که بالا میاد 2 تا نوشته ی"Page Not Found"و"It looks like nothing was found at this location" توی حریم و کادر اصلی صفحه نیستن و از سمت چپ صفحه چسبیدن به انتهای صفحه.میشه راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟فایل page.php رو هم اینجا میذارم اگه نیاز باشه
کد PHP:
<?php get_header(); ?><!--// page --> <section id="content"> <div class="container"> <div class="single_left"> <div class="single_post_cont"> <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?> <h1 itemprop="headline" title="<?php the_title(); ?>" class="single_title"><?php the_title(); ?></h1> <div class="single_inside_content"> <?php the_content(); ?> </div><!--//single_inside_content--> <br /><br /> <?php //comments_template(); ?> <!--<div class="next_prev_cont"> <div class="left"> <?php previous_post_link('%link', '<i>Previous post</i><br />%title'); ?> </div> <div class="right"> <?php next_post_link('%link', '<i>Next post</i><br />%title'); ?> </div> <div class="clear"></div> </div>--><!--//next_prev_cont--> <?php endwhile; else: ?> <h3>Sorry, no posts matched your criteria.</h3> <?php endif; ?> </div><!--//single_post_cont--> </div><!--//single_left--> <?php get_sidebar(); ?> <div class="clear"></div> </div><!--//container--></section><!--//content--><?php get_footer(); ?>
من کد شما را برای صفحه 404 تغییر دادم که در زیر هست. بقیه اش را بر اساس طراحی خودتون درستش کنید و متن های داخلش را هم میتونید تغییر بدهید. مسئله ای که هست اینه که شما نمیتونید از محتوی صفحاتی مانند page.php یا single.php برای 404 استفاده کنید. و اگر اون صفحات را کپی کنید و اسمش را تغییر بدهید باعث میشه که نه تنها مشکل 404 حل نشه بلکه از اون به بعد خطای 500 را هم دریافت کنید.
مواردی که باید توی 404 باشه را توی کد زیر که بر اساس کدی است که خودتون فرستاید اومده. خودتون میتونید به دلخواه محتوی را تغییر بدهید.
کد PHP:
<?php get_header(); ?>
<section id="content">
<div class="container">
<div class="single_left">
<div class="single_post_cont">
<h1 itemprop="headline" class="single_title">صفحه یافت نشد</h1>
<div class="single_inside_content">صفحه مورد نظر شما یافت نشد</div>
<br /><br />
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
</div>
</section>
<?php get_footer(); ?>
سلام تشکر از شما با این کد جدید مشکل حل شد
اما یه چیزی که هست اینه که وقتی توی آدرس بار مرورگر آدرسی از سایتو که وجود نداره تایپ میکنم ریدایرکت میشه به صفحه اصلی(302 به 200) و وقتی دوباره همون آدرسی که وجود نداره رو توی همون آدرس بار (آدرس بار مرور گر توی همون صفحه مرورگر که صفحه اصلی سایتمو بالا اورده)تایپ میکنم این بار بدرستی برگه 404 بالا میاد(status code 404)
یعنی آدرس اشتباهو اول ریدایرکت میکنه صفحه اصلی بعد اگه توی همون صفحه دوباره آدرس اشتباهو وارد کنی این بار 404(به شکل کدی که دادین) بالا میاد
این مشکل توی کد قبلی هم بود
ممنون میشم در این باره هم راهنمایی بفرمایید.تشکر
پیشنهاد میکنم برای خطاهای سایتتون یک صفحه داشته باشید . اگه بتونید توی اون صفحه لینکهای مفید به مطالب دیگرتون داشته باشید تا کاربر را به گشت و گذار بیشتر در سایت ترغیب کنه خیلی خوبه
این کار را برای تمامی صفحات خطا پیاده سازی کنید مطمئن باشید نتیجه خوبی خواهید گرفت