من مشکل باز نشدن ادمین مودم رو با های وب دارم ! مودمم tp link هست
اینترنت خونه ( مخابرات ) مشکلی نداشت ولی بعد از این تاپیک چند باری قطعی داشتم :))
نمایش نسخه قابل چاپ
من مشکل باز نشدن ادمین مودم رو با های وب دارم ! مودمم tp link هست
اینترنت خونه ( مخابرات ) مشکلی نداشت ولی بعد از این تاپیک چند باری قطعی داشتم :))
من همدانم
سلام
ابنرنت مخابرات که کلن مشکلات زیادی داره ...
ولی دلایلی که هنوز خیلی هاس استفاده میکنند به خاطر هزینه مناسب ترافیکش هست .
ترافیک های نامحدود که اصلا قابل تحمل نیست پورت 128 کیلوبایت ...
برای مصارف وبگردی و.. خوبه ولی گیم و حتی استریمینگ آنلاین اصلا مناسب نیست .
سلام بله خیلی هم قطعی داره
مشکل 192.168.1.1 رو با ریست موردم حل کردم وقتی وارد این آدرس شدم با شگفتی تمام دیدم snr من 6 هست !
زنگ زدم اپراتور مخابرات تایید کرد که مشکل دارن و گفت که نمیتونه تا حل مشکل برام خرابی بزنه ! چون در حال حاظر گزارش خرابی رو به دلیل همین مشکل بررسی نمی کنن ! و گفت باید صبر کنم تا مشکل برطرف بشه و بعدا دوباره چک کنم اگر حل نشد برام گزارش خرابی بزنه !
این هم گزارش :
Downstream Upstream SNR Margin :6.6 7.9 db Line Attenuation :57.3 36.0 db Data Rate :2031 941 kbps Max Rate :2436 952 kbps CRC :21 0
- - - Updated - - -
تابلو هست که برای من پورت خراب بستن پورت هم طول عمر مفید داره این پورتی که برای من بستن احتمالا 50 سالشه !
یعنی د ز د که میگن اینها هستن !
- - - Updated - - -
یه دلیل هم این هست که خیلی ها مثل من مجبورا به استفاده از اینترنت مخابرات چون خط تلفن ماها رو فیبر نوری هست و مخابرات انحصار طلب اجازه نمیده شرکت دیگه ای رو این بستر فیبر نوری اینترنت ارائه کنه ! من مجبورم به استفاده از اینترنت افتضاح مخابرات و لاغیر !
این مشکل عمدتا با مودمهای زایکسل هست و به اینترنت مخابرات یا حتی کشور ایران ارتباطی نداره و در سطح دنیا مورد حمله واقع شده و فریمورشون دچار اختلال شده. برای رفع مشکل فریمور مودم را به آخرین نسخه موجود آپدیت کنید و سپس ریست فکتوری کنید و مجدد تنظیم کنید. البته خودم تست نکردم ولی طبق گفته نمایندگی احتمالا مشکل رفع میشه.
- - - Updated - - -
اگر مشکل snr همزمان با مشکل مودمتون به وجود اومده احتمالا بخاطر این هست که نسخه فریمور مودم مشکل پیدا کرده . با مودم دیگه هم تست کنید.
پس مشکل شما فرق میکنه :103:
سلام
پیشنهاد دارم در سامانه 195 شکایت خود را به همراه متن مناسب و اسکرین شات از SNR و سایر موارد مانند سرعت و آپتایم و ........... ثبت نمائید
https://195.ict.gov.ir/