پاسخ : قبل از کار با گروه SEO98.ir متن زیر را مطالعه نمایید
با سلام همین سئو 98 از بنده 200 گرفت که تو موزیک سایتمو بالا بیاره که هاستم دو ساعت داون شد گفت دلیل اینکه بالا نیومده همین بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
host-server
با سلام همین سئو 98 از بنده 200 گرفت که تو موزیک سایتمو بالا بیاره که هاستم دو ساعت داون شد گفت دلیل اینکه بالا نیومده همین بوده
سلام
دوست عزیز شما وقتی به طور صحیح کار کنید و کارتون منظم باشه دیگر سئو معنایی نداره.
سئو وب سایت تا یه جایی میتونه بهتون کمک کنه. باقی دست خودتون و به تلاش خودتون برمیگرده.
یعنی OVH با بک لینک یکی از اولین سایت های معرفی شده گوگل شده؟
درجستجوی : dedicated server , USA server و.....
یا redstation ، یا yandex و.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
یعنی OVH با بک لینک یکی از اولین سایت های معرفی شده گوگل شده؟
درجستجوی : dedicated server , USA server و.....
یا redstation ، یا yandex و.....
Total Sites Linking In 15,524
تکرار شدن لینک شما در سایت های مختلف
عنوان شدن برندتون
نقد درباره شما و ...
همگی تاثیر بسیار بالایی دارند
شما سایت بالایی توی گوگل میشناسید که جایی ازش هیچ حرفی نباشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
Total Sites Linking In 15,524
تکرار شدن لینک شما در سایت های مختلف
عنوان شدن برندتون
نقد درباره شما و ...
همگی تاثیر بسیار بالایی دارند
شما سایت بالایی توی گوگل میشناسید که جایی ازش هیچ حرفی نباشه؟
دلیل بالا بودن این وب سایت بک لینک نیست
این بک لینک ها هم بخاطر شرایط و خدماتی که ارائه میده ایجاد شده
به سایتی پول نداده و... حتی قدمت یک سایت هم تاثیر داره
یعنی اگر بنده هزینه کنم ۲ برابر بک لینک بخرم سایت من اول میشه؟
شاید بک لینک برای این سایت ۵ درصد تاثیر داشته باشه
اونم با تردید!
- - - Updated - - -
بندهدر حال حاضر با موبایل هستم ولی بله سایت های بسیاری می شناسم
طبق ادعای شما OVH بیشترین یک لینک و در دنیا داره در زمینه سرور اختصاصی ، سرور مجازی و...
اصلا منطقی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
دلیل بالا بودن این وب سایت بک لینک نیست
این بک لینک ها هم بخاطر شرایط و خدماتی که ارائه میده ایجاد شده
به سایتی پول نداده و... حتی قدمت یک سایت هم تاثیر داره
یعنی اگر بنده هزینه کنم ۲ برابر بک لینک بخرم سایت من اول میشه؟
شاید بک لینک برای این سایت ۵ درصد تاثیر داشته باشه
اونم با تردید!
- - - Updated - - -
بندهدر حال حاضر با موبایل هستم ولی بله سایت های بسیاری می شناسم
طبق ادعای شما OVH بیشترین یک لینک و در دنیا داره در زمینه سرور اختصاصی ، سرور مجازی و...
اصلا منطقی نیست
اون متنی که بلد کردم نشون میده شما عملا هیچ اطلاعی درباره تعریف بکلینک و این که اصلا چی هست ندارید و مثل دوستان دقیقا تعریفتون مثل بازار سئوی ایران هست
اولا بنده نفگتم با بک لینک بالا اومده. گفتم تاثیر بسیاری داره بک لینک و هیچ زمانی تاثیر خودش رو طبق ادعای دوستان از دست نمیده
در مورد جمله بلد دوم هم بنده به خاطر ندارم چنین حرفی زده باشم
اگر زدم ممنون میشم برای بنده نقل و قول کنید این قسمت رو
اگر خیر خوب پس چرا حرف توی دهن بقیه میزارید که نقطه نظر خودتون رو به زور ثابت کنید ؟ :|
قرار باشه اینطور بحث کنیم خوب بنده هم میام میگم شما مگه صاحب گوگل هستید که میگید نداره؟
لطفا حداقل اصول اولیه بحث رو رعایت کنید تا بحث حداقل یکم آموزنده باشه و به جایی برسه
اگر قرار هست بحث اینطور باشه که بنده یه نکته ای رو بگم شما داستان بسازید در موردش که اصلا حق با شماست کلا و بنده چیزی نمی گم
دوستان به نظر من سئو کار حلال خور و کاملا حرفه در ایران وجود داره اما افراد به ظاهر سئوکار و کلاهبردار باعث شدن که این افراد هم اعتبارشون از دست بره...
من الا دو ماهی هست که با یک سئوکار همکاری میکنم برای سایتم
24 ساعته پاسخگوی من هست
مداوم سایتم را مانیتور میکنه و نکات را بهم یاداوری میکنه
یک سری روش های لینک سازی داره انجام میده که خیلی از سئوکار ها حتی اسمش را نشنیدن
اما خب برخی افراد با یه سری مقاله خوندن و بک لینک سئوکار میشن و جالب اینه که همشون همدیگه را رد میکنن و هیچکس را قبول ندارند
جا داره اینجا از فردین شهریاری کلاهبردار مدیر نیلو بلاگ ، صابر رزاقی ، بست سئو و .... یاد کنم که همشون کلاهبردار هستند
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
اون متنی که بلد کردم نشون میده شما عملا هیچ اطلاعی درباره تعریف بکلینک و این که اصلا چی هست ندارید و مثل دوستان دقیقا تعریفتون مثل بازار سئوی ایران هست
اولا بنده نفگتم با بک لینک بالا اومده. گفتم تاثیر بسیاری داره بک لینک و هیچ زمانی تاثیر خودش رو طبق ادعای دوستان از دست نمیده
در مورد جمله بلد دوم هم بنده به خاطر ندارم چنین حرفی زده باشم
اگر زدم ممنون میشم برای بنده نقل و قول کنید این قسمت رو
اگر خیر خوب پس چرا حرف توی دهن بقیه میزارید که نقطه نظر خودتون رو به زور ثابت کنید ؟ :|
قرار باشه اینطور بحث کنیم خوب بنده هم میام میگم شما مگه صاحب گوگل هستید که میگید نداره؟
لطفا حداقل اصول اولیه بحث رو رعایت کنید تا بحث حداقل یکم آموزنده باشه و به جایی برسه
اگر قرار هست بحث اینطور باشه که بنده یه نکته ای رو بگم شما داستان بسازید در موردش که اصلا حق با شماست کلا و بنده چیزی نمی گم
بنده توضیحاتی که عرض کردم اول مخاطب شما نبودید و اصلا تمایلی ندارم با شما وارد بحث خاصی بشم
شما اگر ادعای استادی می کنید به بنده ارتباطی نداره
خداروشکر تجربه کافی هم داخل این زمینه بنده دارم و البته نیازی به توضیح نیست
در ارتباط با بک لینک:
طبق تغییراتی که موتورهای جستجو مثل گوگل انجام داده اند ( یک سال پیش)
بک لینک دیگه ارزش چندانی نداره و برای آنالایز مورد بررسی هم قرار نخواهد گرفت
موفق باشید
این توضیحات بنده بود - یادم نمیاد چیزی و رد کرده باشم
فقط تاکید شده که یکی از پارامترهای آخر محسوب میشه
اگر بک لینک به صورت واقعی ایجاد شده باشه یک وب سایت باید معرفی شده باشه و به گوگل ورود کرده باشه که ازش صحبت بشه و بک لینک به وجود باید
پس ثابت میکنه که اون سایت قبل از دریافت بک لینک به این زیادی خودش در اولیت و دسترس بوده
چیزی که مهمه و شما فقط دارید بک لینک و می بینید اینه که وب سایتی مثل ovh داره مرتب آپدیت میشه - همیشه در دسترس هست - ورودی بالایی داره و....
این موارد 100 برابر از اون بک لینک با ارزشتر و مهمتره
حالا اگر شما خیلی به بک لینک تاکید دارید این نظر شماست و به بنده اصلا ربطی نداره چون مخاطب من شما نبودید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بنده توضیحاتی که عرض کردم اول مخاطب شما نبودید و اصلا تمایلی ندارم با شما وارد بحث خاصی بشم
شما اگر ادعای استادی می کنید به بنده ارتباطی نداره
خداروشکر تجربه کافی هم داخل این زمینه بنده دارم و البته نیازی به توضیح نیست
در ارتباط با بک لینک:
طبق تغییراتی که موتورهای جستجو مثل گوگل انجام داده اند ( یک سال پیش)
بک لینک دیگه ارزش چندانی نداره و برای آنالایز مورد بررسی هم قرار نخواهد گرفت
موفق باشید
این توضیحات بنده بود - یادم نمیاد چیزی و رد کرده باشم
فقط تاکید شده که یکی از پارامترهای آخر محسوب میشه
اگر بک لینک به صورت واقعی ایجاد شده باشه یک وب سایت باید معرفی شده باشه و به گوگل ورود کرده باشه که ازش صحبت بشه و بک لینک به وجود باید
پس ثابت میکنه که اون سایت قبل از دریافت بک لینک به این زیادی خودش در اولیت و دسترس بوده
چیزی که مهمه و شما فقط دارید بک لینک و می بینید اینه که وب سایتی مثل ovh داره مرتب آپدیت میشه - همیشه در دسترس هست - ورودی بالایی داره و....
این موارد 100 برابر از اون بک لینک با ارزشتر و مهمتره
حالا اگر شما خیلی به بک لینک تاکید دارید این نظر شماست و به بنده اصلا ربطی نداره چون مخاطب من شما نبودید
موفق باشید
بنده ادعای استادی کردم؟ به خاطر نمیارم
کلا شما عادت دارید برای بهتر جلوه دادن خودتون هر حرف و ادعایی رو به بقیه می چسبونید؟
البته خوب مهم نیست چون به هر حال پست های شما و بنده مشخص هست و سابقه ارسالات بنده و شما هر دو تفاوت شخصیت بنده و شما رو نشون میدند.
پست های قبلی شما در تاپیک هم مختلف رو بسیاری از دوستان دیدن که نیازی به بحث نیست.
در مورد تغییراتی که گفتید:
هیچ وقت بک لینک کنار نرفته. اگر مقالات رو ( نه مقالات موجود در سایت های سئویی که معلوم نیست یا به زبان تسلط کافی ندارند یا علاقه ای به عوض کردن متن و ... دارند) میبینید که تاکید بسیاری روی بک لینک هایی شده بود که توسط مدیران سایت ها خریداری می شد. به عبارتی شناسایی این سایت ها با دقت بیش از پیشی انجام میشه. اما هیچ وقت اعلام نشده که وجود لینک ها شما در سایر سایت ها و یا لینک بیلدینگ تاثیری نداره.
همین حالا سایت هایی که محتوی محور هستند و رقبا هم در اون زمینه بیشتر هست کافیه رتبه هارو مقایسه کنید تا متوجه این مورد بشید.
در مورد آپدیت و ... خوب بنده درک نمی کنم چه ربطی به این بحث داره دوست عزیز؟
نمیدونم چرا این موارد رو هی وارد بحث می کنید در صورتی که ربطی به بحث نداره
این موارد کاملا موارد شناخته شده ای هستند که خوب یکی دیگه از مسائل هستند
شما که ادعای تجربه داشتن رو دارید باید بدونید که سئو و بالا بودن یک وبسایت نیاز تنها به یک اصل نداره بلکه تمامی این موارد باید در کنار هم باشند پس اگر می خواید اون عناصر رو هم وارد بحث کنید لطفا یک تاپیک دیگه بزنید و ادعای خودتون رو در این مورد اعلام کنید چون اینجا بحث بک لینک هست نه سایر موارد.
اینجا انجمن عمومی هست که اگر با مفهوم این کلمه آشنا باشید باید بدونید که وقتی پستی ارسال می کنید در مقابل عموم قرار خواهد گرفت، همه به صورت آزادانه می تونن پاسخی به شما ارسال کنند و ...
شما اگر مخاطبی خاص دارید که یک نفر هست می تونید از پیام خصوصی استفاده کنید.
در نهایت امیدوارم همین مقدار که پیگیر پاسخ دادن به تاپیک های داخل این انجمن هستید و هرجا که فرصت پیددا می کنید جواب مختلفی به یک نفر بدید (که البته ظاهرا از همین روش چسبودن حرف به بقیه و ... استفاده می کنید) پیگیر شرکت و کاربران خودتون هم باشید تا یک وقت خدایی نکرده مثلا سرور فرمت نشه که بعد بگید وظیفه بک آپ به عهده ما نیست در عوض بهتون 6 ماه سرور مجازی با 50% تخفیف میدیم و کمکتون می کنیم آرشیو و برگردونید و از فایل های یک مشتری دیگه بدید به یه مشتری دیگه :)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
بنده ادعای استادی کردم؟ به خاطر نمیارم
کلا شما عادت دارید برای بهتر جلوه دادن خودتون هر حرف و ادعایی رو به بقیه می چسبونید؟
البته خوب مهم نیست چون به هر حال پست های شما و بنده مشخص هست و سابقه ارسالات بنده و شما هر دو تفاوت شخصیت بنده و شما رو نشون میدند.
پست های قبلی شما در تاپیک هم مختلف رو بسیاری از دوستان دیدن که نیازی به بحث نیست.
در مورد تغییراتی که گفتید:
هیچ وقت بک لینک کنار نرفته. اگر مقالات رو ( نه مقالات موجود در سایت های سئویی که معلوم نیست یا به زبان تسلط کافی ندارند یا علاقه ای به عوض کردن متن و ... دارند) میبینید که تاکید بسیاری روی بک لینک هایی شده بود که توسط مدیران سایت ها خریداری می شد. به عبارتی شناسایی این سایت ها با دقت بیش از پیشی انجام میشه. اما هیچ وقت اعلام نشده که وجود لینک ها شما در سایر سایت ها و یا لینک بیلدینگ تاثیری نداره.
همین حالا سایت هایی که محتوی محور هستند و رقبا هم در اون زمینه بیشتر هست کافیه رتبه هارو مقایسه کنید تا متوجه این مورد بشید.
در مورد آپدیت و ... خوب بنده درک نمی کنم چه ربطی به این بحث داره دوست عزیز؟
نمیدونم چرا این موارد رو هی وارد بحث می کنید در صورتی که ربطی به بحث نداره
این موارد کاملا موارد شناخته شده ای هستند که خوب یکی دیگه از مسائل هستند
شما که ادعای تجربه داشتن رو دارید باید بدونید که سئو و بالا بودن یک وبسایت نیاز تنها به یک اصل نداره بلکه تمامی این موارد باید در کنار هم باشند پس اگر می خواید اون عناصر رو هم وارد بحث کنید لطفا یک تاپیک دیگه بزنید و ادعای خودتون رو در این مورد اعلام کنید چون اینجا بحث بک لینک هست نه سایر موارد.
اینجا انجمن عمومی هست که اگر با مفهوم این کلمه آشنا باشید باید بدونید که وقتی پستی ارسال می کنید در مقابل عموم قرار خواهد گرفت، همه به صورت آزادانه می تونن پاسخی به شما ارسال کنند و ...
شما اگر مخاطبی خاص دارید که یک نفر هست می تونید از پیام خصوصی استفاده کنید.
در نهایت امیدوارم همین مقدار که پیگیر پاسخ دادن به تاپیک های داخل این انجمن هستید و هرجا که فرصت پیددا می کنید جواب مختلفی به یک نفر بدید (که البته ظاهرا از همین روش چسبودن حرف به بقیه و ... استفاده می کنید) پیگیر شرکت و کاربران خودتون هم باشید تا یک وقت خدایی نکرده مثلا سرور فرمت نشه که بعد بگید وظیفه بک آپ به عهده ما نیست در عوض بهتون 6 ماه سرور مجازی با 50% تخفیف میدیم و کمکتون می کنیم آرشیو و برگردونید و از فایل های یک مشتری دیگه بدید به یه مشتری دیگه :)
موفق باشید
دوست عزیز من اصلا نمی دونم در مورد چی صحبت می کنید
کی هستید و...؟
مواردی می فرماییدکه بنده سر در نمیارم
خدانگهدار شما!