سلام
خوشحال میشم لیست وب سایتهای ذکر شده را به اشتراک بگذارید البته اگه خودتون همکاری داشتین و مورد تایید هستن
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشون حتی بک لینک سافت گذر و خیلی از سایت های بزرگ رو میفروشند !
فک نگنم جوجه باشن !
به پیشنهاد یکی از دوستان در سایت دیگر میگه چون سایتت سالهاس در ساماندهی به نام خودت ثبت شده و فعالیت تجاری هم داشتی مدارک جمع و جور کن شکایت کن و درخواست غرامت کن
- >:):)"
اصلاً من مدارک و مستندات حتی log ها و ... رو ببرم آخر سالی مثلاً پلیس فتای استان خودمون پیگیری میکنن ؟؟! اصلاً شکایتی می پذیرن که واقعاً پیگیر باشن چون یادمه یه مدت رمز فروشگاههای کارت شارژ رو میزدن فتا بشدن پیگیری میکرد و حتی طرف رو دستگیر میکرد ... خلاصه شنبه برم تشکیل پرونده بدم در نهایت پولی ازش درمیاد یا نه .
- :61:
سلام
انگار این نوب هکر دوباره دیفیس کرد اینبار نیز با دسترسی به index.php ترجیح میدم اگر مشکل امنیتی دارید به خودش بسپارید بهتره چون پسر بسیار خوبی هست
درود ، در ضعف هاست شک ندارم چون بسادگی فایل index را آپلود میکنه و مطمئنم سطح دسترسی در همین حد است ... اتفاقاً الان به این نتیجه رسیدم هکر با مزه و با صفایی هم هست با اینکه مطمئنم این متن هم می بینه فقط در همین حد بدون اگر ی اسکریپت مثه freer پر از باگ و مشکل هست و امثال تو با نفوذ از طریق فایلهای اون اسم خودتون رو گذاشتین هکر کور خوندی چون ردتو زدم و مچتو گرفتم :113:
- - - Updated - - -
بزودی اطلاع رسانی در باره روش نفوذ این جوجه هکر ها انجام میشه روش نفوذ دقیقاً مربوط به اسکریپت فریر هست و این علمای تازه کار افتادن به جونه هر چی سایته که این اسکریپت روی هاستشون قرار گرفته ... ! >:)
آقای رامین خان دمتم گرم شبانه روز تو انجمن هستی و تمام تلاشتو میکنی این انجمن بهترین باشه اما وقتی تیتر میزنم جوجه هکر لطفا ویرایش نکن که همه بدونن اینا و کل تیمشون جوجه هکرن و یه باگ که سرتاسر اسکریپت Bayram باگه اینا پیدا کردن ( به زودی تاپیک مربوطه با اطلاع رسانی کامل ایجاد میشه ) و تمام سایتهایی که میزنن قربانی استفاده از اسکریپت freer هستن دیگه کسی نیاد بگه اینا با سابقه و حرفه ایی هستن !
بعضیا همچین میگند جوجه نیست انگار رفته گوگل و فیسبوکو هک کرده!
دیگه ویبولتین که امنیتش مشخصه وردپرس و جوملا و.... هم مثل ویبولتین
هاست هم که ظاهرا معتبر نیست
اینو بچه ۴ ساله خواهر منم میتونه هک کنه!!
هکر حرفه ای نمیاد روزی صدبار ایندکس یه سایتو عوض کنه اونم سایتی که زیاد مهم نیست
یه راهی پیدا کرده داره هک میکنه ذوق میکنه شما سرورو عوض کن حله
دیگه اصطلاح هکر فکر نمیکنم مناسب باشه برای این اشخاص !
از تو کوچه که رد میشی میبینی دست چهار تا بچه گوشیه و در مورد هک وایفای حرف میزنند و به هم میگن هکت کردم !
به تیم های امنیتی بگید باگ هاتون رو پیدا میکنند یا از برنامه اکانتیکس استفاده کنید
درود و سپاس از حضور شما در این تاپیک ، بعد از ساعتها مانیتور کردن و بررسی هاست متوجه شدم این جوجه هکرها که به ظاهر تیم هم تشکیل دادن از طریق smarty موجود در اسکریپت نا امن فریر این نفوذ را انجام و فایل index را در هر قسمت از هاست آپلود میکنند تمام سایتها هم که قربانی روش اینا شدن با قاطعیت میگم از این اسکریپت روی هاستشون استفاده کردند موضوع بسیار سادس باگ موجود در فایل دسترسی مشابه آپلود میده بزودی تاپیک کامل و جامع ایجاد میکنم و پیشنهاد میکنم از این اسکریپت برای ایجاد فروشگاه استفاده نشه !!! این جوجه هکر در زمانی که این تاپیک رو بروز میکردم index رو تغییر داد و فکر نمیکرد دستش رو شه به جرأت میگم تیم اینا مشخصاً باید اوقات فراغت خودشون رو در مهدکودک و پیش دبستانی ها و بازی با همسن و سالای خودشون صرف کنند به زودی نسبت به اطلاع رسانی به سایتهای قربانی و همچنین در انجمن های معتبر اقدام میکنم تا راه اخاذی و کسب درآمد از مدیر سایتها مسدود بشه ... خلاصه این جوجه هکر ها فقط یک روش دارن و دقیقاً مربوط به اسکریپت فریر هست و شاید در حد ابتدایی هم کار با سرور و هاست رو بلد نباشن ...
سلام ایشون جوجه یا نوب نیست !!اگه اشتباه نکنم یکی از مدیران تیم ایران سایبره که بسته شده!! (به خیلی از سایت های هک و امنیت نفوذ کرده)به احتمال خیلی زیاد شل آپلود کرده !! http://www.zone-h.org/archive/notifier=sheytan%20azzam