پاسخ : راهنمایی راجب مشکلات سایت فیلم و سریال خارجی (با سرمایه زیاد)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-MAMAD
با سلام خدمت شما
زیاد به تاپیک جو ندید دوستان.
شاکی خصوصی در کدوم قسمت ایجاد میشود ؟ ***ی زیرنویس ؟ گذاشتن دوبله فیلم غیرمجاز یک شرکت ؟
مثلا چطور میتونه یکی ازتون شکایت کنه ؟
درگاه های واسط مناسب هستند و به این آسونی و بدون داشتن حکم دادگاه اطلاعات شخصی رو در اختیار کسی قرار نمیدهند. و حکم دادگا مستلزم داشتن شاکی خصوصی هست.
خیالتون از این بابت راحت راحت باشه و امیدوارم در کارتون موفق باشید
شاکی خصوصی به هر دلیلی نه برای تنها فیلم و سریال، فقط کافیه یک نفر پای شما را به فتا باز کند.
بنده پرونده ای درست کرده بودم و فتا زنگ زد که تشریف بیارید طرف رو پیدا کردیم و زنگ زدیم اونم الان میاد. که اصلا ربطی به سایتی که بنده داشتم نداشت بعد از یک ساعت حرف زدن و گرفتن حقم، طرف به افسر پرونده گفت میدونیستید این آقا سایت فیلم و سریال غیر مجاز دارد ؟ بنده در همونجا خشک و سفید شدم نمیتونستم دروغ هم بگویم که ندارم .. چند افسر دیگه هم بودند گفتند بفرستش دادگاه فردا وسایلش رو ضبط میکنیم.. در آخر یک ساعت ناله کردن راضی شدند که همونجا بنده تعهد نوشتم و سایت را جلوی خودشون پاک کردم، خلاصه داستان سعی کنید بی سَر صدا کار کنید و اگر مشتری دارید همیشه راضی نگهش دارید چون این کار فیلم و سریال ریسکی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
شاکی خصوصی به هر دلیلی نه برای تنها فیلم و سریال، فقط کافیه یک نفر پای شما را به فتا باز کند.
بنده پرونده ای درست کرده بودم و فتا زنگ زد که تشریف بیارید طرف رو پیدا کردیم و زنگ زدیم اونم الان میاد. که اصلا ربطی به سایتی که بنده داشتم نداشت بعد از یک ساعت حرف زدن و گرفتن حقم، طرف به افسر پرونده گفت میدونیستید این آقا سایت فیلم و سریال غیر مجاز دارد ؟ بنده در همونجا خشک و سفید شدم نمیتونستم دروغ هم بگویم که ندارم .. چند افسر دیگه هم بودند گفتند بفرستش دادگاه فردا وسایلش رو ضبط میکنیم.. در آخر یک ساعت ناله کردن راضی شدند که همونجا بنده تعهد نوشتم و سایت را جلوی خودشون پاک کردم، خلاصه داستان سعی کنید بی سَر صدا کار کنید و اگر مشتری دارید همیشه راضی نگهش دارید چون این کار فیلم و سریال ریسکی است.
دوست عزیز چه ربطی داره.
جوری میگید که انگار واسه این سایت فیلم ازتون شکایت کردن.
بعد هم مگه کشکه یکی توی فتا بگه که طرف سایت داره . خوب دلیل ، مدرک و استعلام اینا نمیخواد ؟
مستقیم میره دادگاه . خوبه خدا واسمون بابک زنجانی رو فرستاد برای آشکار سازی بعضی مسائل.
دوست عزیز تنها راه فرار از کپی رایت فقط و فقط یه چیزه اگه علاقه داشتید پیغام خصوصی بدید که بهتون بگم کل مراحلش رو
وگرنه مطمئن باش اصلا به *****ینگ هم نمی رسی
در جا سرورت رو خاموش می کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-MAMAD
دوست عزیز چه ربطی داره.
جوری میگید که انگار واسه این سایت فیلم ازتون شکایت کردن.
بعد هم مگه کشکه یکی توی فتا بگه که طرف سایت داره . خوب دلیل ، مدرک و استعلام اینا نمیخواد ؟
مستقیم میره دادگاه . خوبه خدا واسمون بابک زنجانی رو فرستاد برای آشکار سازی بعضی مسائل.
شما میخونید من چی مینویسم احساس میکنم دو زاریتون جای دیگست؟ یا سایت فیلم دارید و دارید خودتونو قانع میکنید ؟ بنده خودم اونجا با کسی که شاکی بودم جلوم نشسته بود این حرف رو زد.
سایت فیلم و سریال بدون سانسور در ایران غیر مجاز و جرم هست و جرم قابل پیگیری و شکایت است.
از نظر قانون سایت فیلم و سریال های بدون سانسور یعنی :
انتشار ، توزیع و معامله محتواي خلاف عفت عمومی. ( مبتذل و مستهجن ) ( بند 2 ماده 6 قانون مطبوعات و ماده 14 قانون جرائم رایانه ای )
موارد بالا فقط بیان کردم که از این راه ها قابل پیگیری و شکایت است که اگر بنده هم همون روز نبخشیده بودند به جرم انتشار فیلم های مبتذل باید میرفتم دادگاه.
اینا جَو نیست واقعیت هست حالا هرچقدر میخواهید استارتر یا خودتون شیر و قانع کنید که قابل پیگیری نیست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
شما میخونید من چی مینویسم احساس میکنم دو زاریتون جای دیگست؟ یا سایت فیلم دارید و دارید خودتونو قانع میکنید ؟ بنده خودم اونجا با کسی که شاکی بودم جلوم نشسته بود این حرف رو زد.
سایت فیلم و سریال بدون سانسور در ایران غیر مجاز و جرم هست و جرم قابل پیگیری و شکایت است.
از نظر قانون سایت فیلم و سریال های بدون سانسور یعنی :
انتشار ، توزیع و معامله محتواي خلاف عفت عمومی. ( مبتذل و مستهجن ) ( بند 2 ماده 6 قانون مطبوعات و ماده 14 قانون جرائم رایانه ای )
موارد بالا فقط بیان کردم که از این راه ها قابل پیگیری و شکایت است که اگر بنده هم همون روز نبخشیده بودند به جرم انتشار فیلم های مبتذل باید میرفتم دادگاه.
اینا جَو نیست واقعیت هست حالا هرچقدر میخواهید استارتر یا خودتون شیر و قانع کنید که قابل پیگیری نیست!
شما فقط یک سوال بنده رو پاسخ بدید تا ببینیم جَو هست یانه، قبوله؟
تاینی موویز رو چی میگید که سروراش تو همین تهران خودمون کولو شده؟؟! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jolge
دوست عزیز تنها راه فرار از کپی رایت فقط و فقط یه چیزه اگه علاقه داشتید پیغام خصوصی بدید که بهتون بگم کل مراحلش رو
وگرنه مطمئن باش اصلا به *****ینگ هم نمی رسی
در جا سرورت رو خاموش می کنن
سلام
راستش قابلیت ارسال پیام برام فعال نیستش
اگر ممکنه خودتون بهم پ.خ بدید
با ای دی یاهو بزارید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
شما فقط یک سوال بنده رو پاسخ بدید تا ببینیم جَو هست یانه، قبوله؟
تاینی موویز رو چی میگید که سروراش تو همین تهران خودمون کولو شده؟؟! :)
ایران فیلم ، مای کره و.... :105:
تازه دوبله هم میکنن
***** هم میشن
اونقدر ها هم سخت نگیرید ، فقط کافیه باهاشون راه بیاید :) و همکاری کنید
نه آخه این مثال هایی که گفتید و گفته شد، کاملا با صحبت های ایشون در تناقض هستن.
بله ، درسته که در قوانین ایران جرم محسوب میشه و دارای مجازات هم هست
اما این نکته رو در نظر بگیرید :
مبتذل و مستهجن یعنی : فیلم ها و سریال هایی که غیر اخلاقی باشند
خب ، همه ی فیلم و سریال های خارجی که اینطوری نیستن ، شاید تکه ها و صحنه های داشته باشند اما ( راحت قابل سانسور ) هست
و دیگه فکر نمیکنم مشکلی باشه
زمانی مشکل هست که شما بیاید فیلم و سریال های ایرانی که حق کپی رایت درون کشوری رو دارند مثل ( شهرزاد ) رو بزارید ، قطعا پیگیری میشه
اما سریالی مثل والکینگ دد رو بیاید بزارید ( حالا سانسور هم که بشه - چه عالی تر ) دیگه مشکلی نیست که ، حق کپی رایت درون کشوری نداره
سریال مبتذل و مستهجن هم که نیست
به نظر بنده که قضیه اش اینطوریه
حالا واقعا چه طوری هست و به چه چیز هایی حساس هستن رو دیگه من نمیدونم
دوستان بیشتر در اطلاع هستن
ولی به نظر من
ایشون باید یه گروه قوی تهیه کنند و فیلم و سریال های خارجی با زیرنویس یا دوبله کنن و سانسور کنن
و در ساماندهی ثبت کنن و همکاری کنن
تا مشکلی پیش نیاد
مثل تهران مووی
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amy
بله ، درسته که در قوانین ایران جرم محسوب میشه و دارای مجازات هم هست
اما این نکته رو در نظر بگیرید :
مبتذل و مستهجن یعنی : فیلم ها و سریال هایی که غیر اخلاقی باشند
خب ، همه ی فیلم و سریال های خارجی که اینطوری نیستن ، شاید تکه ها و صحنه های داشته باشند اما ( راحت قابل سانسور ) هست
و دیگه فکر نمیکنم مشکلی باشه
زمانی مشکل هست که شما بیاید فیلم و سریال های ایرانی که حق کپی رایت درون کشوری رو دارند مثل ( شهرزاد ) رو بزارید ، قطعا پیگیری میشه
اما سریالی مثل والکینگ دد رو بیاید بزارید ( حالا سانسور هم که بشه - چه عالی تر ) دیگه مشکلی نیست که ، حق کپی رایت درون کشوری نداره
سریال مبتذل و مستهجن هم که نیست
به نظر بنده که قضیه اش اینطوریه
حالا واقعا چه طوری هست و به چه چیز هایی حساس هستن رو دیگه من نمیدونم
دوستان بیشتر در اطلاع هستن
ولی به نظر من
ایشون باید یه گروه قوی تهیه کنند و فیلم و سریال های خارجی با زیرنویس یا دوبله کنن و سانسور کنن
و در ساماندهی ثبت کنن و همکاری کنن
تا مشکلی پیش نیاد
مثل تهران مووی
:53:
اخه راستش من مشلم با سانسوره نمیخوام سانسور کنم
هم وقت گیره هم هزینه بره هم کار بی خودیه :|