ما از pershe میگرفتیم vps .ازشون پرسیدیم گفت نت دایرکت هست.اگه دقت کرده باشین سایت پرشه هم رو همین نت دایرکته و همیشه قطعی داره
یه توضیح در مورد iweb میدین؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آپتایم اکثر دیتاسنتر های آمریکایی ، برعکس اروپا خیلی خوب هست و میشه گفت خیلی کم مشکل پیدا میکنند
theplanet , singlehop , xlhost , softlayer و ... که زیاد هستند
در صورت درخواست سرور مجازی میتونید یه تاپیک توی بخش خرید ایجاد کنید و درخواست خودتون رو بفرمایید تا آفر بگیرید
موفق باشید
دیتا سنتر آی وب کانادا ، نیازی به تعریف نداره. هر کسی که سرو کله داشته باشه با سرور های اختصاصی این دیتا سنتر رو میشناسه
ولی به دلیل قیمت های فوق العاده بالای اون ، کسی زیاد سمتشون نمیره !
کیفیت شبکه اونها در حد تیم ملی هست ! پشتیبانی فوق العاده . آپتایم 100 درصد و یک نکته دیگر اینکه اصلا به فایل هاستینگ کاری ندارند و تنها مشکلی که ایرانی هارو از این دیتا سنتر زده کرد این بود که با سی پنل دستشون توی یک کاسست ، زمانی ایرانی هارو سی پنل تحریم کرد و آی وب هم این اجازه رو به سی پنل داد که کلیه سرور های کاربر هارو زیرو رو کنه و هر کجا دامین آی آر بود رو لایسنسش رو غیر فعال کنند.
الانه خود من یکی از سرور های فایل هاستینگم روی این دیتا سنتر هستش. نمایندگانی هم در ایران داره که Dreamdata یکی از اونهاست و مشکلی با ایرانی ها نداره در کل. Freedownload رو هم می دونم بر روی این دیتا سنتر هست فایل هاستینگش !
ضمنا. توجه داشته باشید که خبری از پورت 1 گیگابیت و اینها نیست بر روی این دیتا سنتر ! فقط 100 مگابیت ولی به معنای واقعی
و اسکریپت های نال شده رو هم نباید استفاده کنید !
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
:39: این رو هم درست میگید. چون من این سایت رو چند بار خواستم ببینم پینگی نداشت و باز نمیشد ! به هر حال ما شاید سمت اطاق رئیس این دیتا سنتر هستیم که مشکلی نداشتیم تا حالا :71:
خب دوستان ممنون بابت همه راهنماییا
میخوام نتیجه گیری پایانی رو بکنم
یه شرکت پیدا کردم که از hertzner سرویس میده و رم 512 با پهنای باد نا محدود را به قیمت 30 تومن میدن.
الان هم یه جا پیدا کردم از i-web که قیمتاش اینه :
ParsDev.Ir -
من کدم از اینارو بخرم ؟؟ زیادم میخوام پول بدم
سلام تو اروپا من هنوز دیتا سنتری به خوبی ovh ندیدم
آفر ویژه : http://www.webhostingtalk.ir/f11/15408/#post151346
برای آمریکا هم اکثر دیتا سنتر هاش بهتر از اروپایی ها هستند .
برای بقالی giga آلمان بگم که واقعا اگر از بحث کیفیت افتضاء سرور هاش بگذریم باید به ساپورتشون توجه کنیم که بد ترین ساپورت دنیا رو دارن !
با تشکر
من از همشون سرور دارم و مثل بعضی ها به نفع خودم نمیگم.
1
Hetzner = Ovh
---------------
2
netdirect = giga
به نظر من اگر کیفیت رو میخواید برید سمت Iweb و همون Parsdev
چون همه این رو می دونند کیفیت اروپا هیچ وقت به آمریکا و کانادا نمیرسه ! خصوصا به Iweb. چو مسئله ی انکار ناپذیری هست !
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
دوست عزیز ، من از گیگا آلمان و در رک آقای یار محمدی هم سرور دارم . هیچ گونه مشکلی توی این چند ماهه نداشتم. یک طرفه قضاوت نکنید. هر وقت سرویس گرفتید و دیدید مشکلی داره اون موقع بیاید با دلیل نظر بدید .
یادمه یکی 2 سال پیش همه می گفتننن giga خیلی خفنه، خیلی خوبه، قیمتاش توپه و ...
حالا هم hetzner اله و بله
نمی خام بگن hetzner بده و البته تصور می کنم دیتاسنتر level بالایی باشه اما چیزی که منظورم هست اینه
به عمل آید >> بگذارید یکی 2 سال از استفاده شما از این دیتاسنتر بگذره، چون هر دیتاسنتری مشکلات و معایب خودشو داره
یا علی
عزیز یه ماه ازش سرور داشتم افتضاء بود ... سرعتش 100 مگش بیشتره 7 یا نهایت 8 مگ نمی شد
6 بار دانی داشتیم ( کمترینش 30 دقیقه و بیشترینش به 5 ساعت هم رسید ). برای هر کاری هم ازمون در خواست وجه می کردند [-(
هی هم می گفتند ما معتبرترین دیتا سنتریم و حق با ماست :))
یه هفته اول هم همش مشکل رید هارد رو داشتیم که گویا بلد نبودن درستش کنند از خیرش گذشتیم !
20 روز نشد سررو رو ول دادیم یکی از ovh گرفتیم .
:53: