فقط سرور شما قطعی داشته لابد که اون هم نزدیک در اطاق آبدارچیشون بوده لابد !
و الا ما که قطعی نداشتیم تا الان !
آمریکا رو بیخیال . فقط iweb
فقط سرور شما قطعی داشته لابد که اون هم نزدیک در اطاق آبدارچیشون بوده لابد !
و الا ما که قطعی نداشتیم تا الان !
آمریکا رو بیخیال . فقط iweb
گروه نرم افزاری P30DAY
دیتا سنتر آی وب کانادا ، نیازی به تعریف نداره. هر کسی که سرو کله داشته باشه با سرور های اختصاصی این دیتا سنتر رو میشناسه
ولی به دلیل قیمت های فوق العاده بالای اون ، کسی زیاد سمتشون نمیره !
کیفیت شبکه اونها در حد تیم ملی هست ! پشتیبانی فوق العاده . آپتایم 100 درصد و یک نکته دیگر اینکه اصلا به فایل هاستینگ کاری ندارند و تنها مشکلی که ایرانی هارو از این دیتا سنتر زده کرد این بود که با سی پنل دستشون توی یک کاسست ، زمانی ایرانی هارو سی پنل تحریم کرد و آی وب هم این اجازه رو به سی پنل داد که کلیه سرور های کاربر هارو زیرو رو کنه و هر کجا دامین آی آر بود رو لایسنسش رو غیر فعال کنند.
الانه خود من یکی از سرور های فایل هاستینگم روی این دیتا سنتر هستش. نمایندگانی هم در ایران داره که Dreamdata یکی از اونهاست و مشکلی با ایرانی ها نداره در کل. Freedownload رو هم می دونم بر روی این دیتا سنتر هست فایل هاستینگش !
ضمنا. توجه داشته باشید که خبری از پورت 1 گیگابیت و اینها نیست بر روی این دیتا سنتر ! فقط 100 مگابیت ولی به معنای واقعی
و اسکریپت های نال شده رو هم نباید استفاده کنید !
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
این رو هم درست میگید. چون من این سایت رو چند بار خواستم ببینم پینگی نداشت و باز نمیشد ! به هر حال ما شاید سمت اطاق رئیس این دیتا سنتر هستیم که مشکلی نداشتیم تا حالا
![]()
گروه نرم افزاری P30DAY
خب دوستان ممنون بابت همه راهنماییا
میخوام نتیجه گیری پایانی رو بکنم
یه شرکت پیدا کردم که از hertzner سرویس میده و رم 512 با پهنای باد نا محدود را به قیمت 30 تومن میدن.
الان هم یه جا پیدا کردم از i-web که قیمتاش اینه :
ParsDev.Ir -
من کدم از اینارو بخرم ؟؟ زیادم میخوام پول بدم
من از همشون سرور دارم و مثل بعضی ها به نفع خودم نمیگم.
1
Hetzner = Ovh
---------------
2
netdirect = giga
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)