پاسخ : نظر شما در این رابطه چیست ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
سلام
اگر کاری از سمت ما برای کاربران انجام نشده یا حقی ضایع شده است یا درست تحویل داده نشده است با ارائه مستندات از واحد مدیریت اقدام بفرمایید مطمئن باشید پیگیری خواهیم کرد و مطمئن باشید 100 تک تومان حرام خوری نخواهیم کرد.
اینکه در این تاپیک که مربوط به مورد دیگری است در حال ماهی گرفتن در آب گل آلود هستید کار درستی نیست
موفق باشید.
عزیز دلمی شما
بنده از آب گل آلود ماهی میگیرم ؟ کار شما درست بود؟
مستندات به نظم اصلا نیاز نباشه اینقدر منو خوب میشناسی و پروژه ای که دادیم دستتون بنده رکورد طولانی ترین تیکت واحد پشتیبانی شما رو دارم فکر کنم قشنگ یادتون هست بنده کی هستم مرادی هستم عزیزدلم حالا مستندات نیازه باز ؟
اگرم دیدی اینجا میگم خدمت شما هدفم چیز دیگری هست بدونید از هر دستی بدید از همون دستم میگیرید ما وقتی به مشکلی برمیخوریم فقط شاکی میشیم یعنی لحظه ای به این فکر نیمکنیم شاید جایی حقی از کسی ضایع شده یا حقی ناحق شده و این مورد تاوان این اشتباهات باشه
بعدشم بنده با چی تیکت بدم شما بزرگوار اکانت بنده رو مسدود یا حذف کردید در سایتتون دوباره بسازم حذف نکنین دوباره حیف رکورد تیکت نبود وجدانا!!!!!!؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Computer
سلام
از این مشکلات برای بنده نیز پیش امده است
و الان کاربر چندین ماه هستش که میگه وام گرفتم حسابم رو بستن
مبلغ بدهی کاربر 1 میلیون 372 هزار تومان می باشد
که بخاطر ایشون من نیز همین مقدار رو ضرر کردم
بهترین راه حل بعد از اتمام سر رسید سرور و سرویس غیر فعال گردد
و از اون بهتر شکایت هستش ! دلیل اشنایی چندین ساله اعتماد کردم و این بلا سرم اومد
عزیز شما که خوبه ما 8،700،000 سرور روی هواست اونم برای مشتری که ارتباط خیلی نزدیک داشتیم و خیلی کارا انجام دادیم براشون
سلام،
5 سال پیش به این نتیجه رسیدم : در هر کاری که وارد میشی برای خودت چهارچوب و قوانین مشخص کن، برای عزیز ترین افراد زندگیت هم از چهار چوب قوانین خودت خارج نشو.
منظم و دقیق کار کن ، وقت با ارزش ترین چیز در جهان است.
پیروز باشید.
اگر کاربر خودشون بودن بهتر بود
بدون حضور کاربر قضاوت درست نیست
درسته ما همه تو کار هاستینگ هستیم اما دلیل بر این نیست حتما حق با هاستینگ باشه
آقای سنجری بهتر هست در چنین مواردی بیش از یک روز مهلت داده نشه
منظورم کلی هست و شخص آقای سنجری نیست امیدوارم آقای سنجری به خاطر این حرفم ناراحت نشن
- - - Updated - - -
البته اینم بگم با شناختی که از آقای سنجری دارم ایشون کاملا تایید میشن
کلا چرخه این دنیا و طبیعت برعکس هست به کسی خوبی کنی برعکس درمیاد ....
من اقای سنجری را میشناسم که این 3 ویژگی را دارد اعتبار - اطمینان - اعتماد دوستان من نه مشتری ایشونم نه دوست ایشون اما میشناسم که این 3 مورد در وجود این شخص هست . با توجه به ضمینه قبلی اعتمادی که در پرداخت منظم پی در پی از سمت مشتری داشت ایشون اعتماد کرد شاید ما هم بودیم میکریم ؟ اما تا چه قدر ؟ فوق فوق ما چند روز که ببینیم داره ضرر میزنه سرور را Down By For Ever میکردیم اما اقای سنجری بیش از اعتماد وی 20روز با بیشتر ضرر خوردن نمیخوایم داغ مشکل را بیشتر کنیم اما اشتباه خودتون هست که قوانین خودتون و قوانین این شغل را رعایت نکردید که جریمش هم دیدید انشالاه دیگر پیش نیاد برای هیچکس با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
کلا چرخه این دنیا و طبیعت برعکس هست به کسی خوبی کنی برعکس درمیاد ....
من اقای سنجری را میشناسم که این 3 ویژگی را دارد اعتبار - اطمینان - اعتماد دوستان من نه مشتری ایشونم نه دوست ایشون اما میشناسم که این 3 مورد در وجود این شخص هست . با توجه به ضمینه قبلی اعتمادی که در پرداخت منظم پی در پی از سمت مشتری داشت ایشون اعتماد کرد شاید ما هم بودیم میکریم ؟ اما تا چه قدر ؟ فوق فوق ما چند روز که ببینیم داره ضرر میزنه سرور را Down By For Ever میکردیم اما اقای سنجری بیش از اعتماد وی 20روز با بیشتر ضرر خوردن نمیخوایم داغ مشکل را بیشتر کنیم اما اشتباه خودتون هست که قوانین خودتون و قوانین این شغل را رعایت نکردید که جریمش هم دیدید انشالاه دیگر پیش نیاد برای هیچکس با تشکر.
درود
همه مثل هم نیستند هرکسی ممکن هست اشتباه کند و همینطور همه بد یا همه خوب نیستند تو این زمونه ( چه مجازی و چه در دنیای بیرون از مجازی ) قطعا هنوز انسان هایی هستند که شاید دچار مشکل شوند و بعداز اون 20 روزی که یاسین جان زمان دادند پرداخت کردند . دیگه خب واقعا به جناب سنجری هم حق داد دید ایشون نسبت به مشتری چند ماهشون مثبت بوده که بعداز چند ماه جواب منفی گرفتند ممکن هست برای همه ی ما با مبالغ کوچک یا بزرگ این اشتباه صورت بگیره و این جای تاسف داره که با این همه خوبی از جانب یاسین عزیز باز این اتفاق رخ داده انشالله که طرف مذکور متوجه اشتباه خودش شده باشه و همینطور همه افراد این قبیل تا همکاران تاوان اشتباه اون هارو ندهند .
به نظرم کار درستی کردی یاسین جان ، شما بیش از حد هم بهشون زمان دادید ; از این مشتری ها و همکار ها هم کم نیستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
با سلام خدمت همکاران.
چند وقت پیش یک مشتری که چند ماه پرداخت های منظمی داشت در مورد سرور اختصاصی تماس گرفت و بابت پرداخت هزینه خود مهلت خواست.
طبق معمول همه همکاران مهلت رو دادیم اما نزدیک به تمدید ماه دیگر دیدم در چند روز چند ترابایت اطلاعات خود را انتقال داده است به سرور دیگری.
حدود 500 هزار تومان در رابطه با این قضیه ضرر کردیم. و کاربر هم مثل آب خوردن پول رو خورد و متاسفانه با بررسی پیدا نکردیم سرور های مقصد رو وگرنه سرور های مقصد فرمت شده بود!
بعد از تحقیق در رابطه با این کاربر دیدیم خیلی از همکاران هم شاهد کلاهبرداری های این کاربر بوده اند.
تا به امروز که یکی دیگه از کاربران ما که عضو این انجمن هم هستند و قطعا این پست را می خوانند قرار بود هزینه سرور خود را 20 روز پیش برای ما واریز کنند که هر روز امروز و فردا می کردند!
اول بار دیشب اعلام کردند که قرار بوده فردی هزینه 200 هزار تومان رو براشون واریز کنه(که بدهی ایشون به ما 440 هزار تومان بوده) که بعدش انکار کردند و گفتند فردا خودشون بانک میرند و هزینه رو واریز می کنند
قرار بود تا حداکثر امروز ساعت1 واریز کنند
سپس ساعت 30 دقیقه هم گذشته و کاربر دلایل زیر رو اورده :
1- کاربر : داخل ماشین هستم به سمت بانک!
ما : داخل ماشین هستید با موبایل پس پرا پیام که ارسال می کنید اول حرفهاتون Bold نیست و سریع جواب می دید!
2-کاربر : رایتل دارم! تماس بگیرید صدای ماشین رو بشنوید.
(اینجا فکر کردند بنده تماس نخواهم گرفت!!)
ما: تماس گرفتیم نه صدای ماشینی بود نه خیابانی!
جالب اینجاست با کمال پرویی کاربر اعلام کردند فقط 250 هزار تومان رو از بدهیشون پرداخت می کنند و دستشون تنگ هست!(با گذشت بیشتر از 20 روز از مهلت قبلی برای واریز بدهی).
اینجا دیگه معلوم شد همش دارند دروغ می گویند سرورشون رو خاموش کردیم.
نظر شما همکاران در اینگونه برخورد ها از سمت کاربران چیست ؟
چرا بعضی همکاران سرور قسطی یا یورو پایین می گیرند یا هزینه مالیات سرور رو نمی گیرند که اختلاف بین همکاران به وجود بیاد ؟
حقیقتا باورم نمیشد سر یاسین سنجری کلاه بره!!!
اینجور مشتریا زیاد به ما خوردن ولی یک کلام
ن
یکی به من بگه سرور قسطی دیگه چیه؟؟ :d تو این همه سال ندیده بودم...میدونستم میدند wht رو اباد میکرم :d
یاسین جان دیگه از شما با این همه سابقه اینطور ضرر دادن بعیده داداش گلم ... آخه دل رحمی چه قدر ؟ مهلت یک روز ، دو روز ، پنج روز ! آخه بیست روز ؟
امیدوارم که دیگه از این مشکلات برات پیش نیاد و این مشکلات هم باعث نشه که رحم و گذشتت کم بشه ... آرزوی موفقیت دارم برات
یا حق