پاسخ : درخواست هاست اشتراکی ( عجله دارم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Woshka
به شرطی که ترافیک دانلود از سایت شما ده برابر آپلود باشد سرویس هاست دانلود رایگان در ایران در اختیارتان می گذاریم
می توانید جهت اطلاعات بیشتر از طریق
support@maroonhost.com با ما در تماس باشید
آهان متوجه شدم ، پس به من نمیخوره ، چون کتاب های موجود در سایت من فروشی هستن و دانلودم فعلا کمه . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanmo
آهان متوجه شدم ، پس به من نمیخوره ، چون کتاب های موجود در سایت من فروشی هستن و دانلودم فعلا کمه . . .
ترافیک ماهیانه شما چقدر هست؟
می توانید از پکیج های زیر انتخاب کنید
همه بر روی SSD های Toshiba و Mushkin و Samsung میزبانی خواهند شد.
http://www.maroonhost.com/shared-hosting.php
با بیش از 8 سال سابقه کاری و رزومه قوی در خدمتتون هستیم
http://www.portal.pardishosting.com/cart.php?gid=32
نظر کاربران :
http://blog.pardishosting.com/%D9%86...C%D9%86%DA%AF/
پردیس هاستینگ :
1) سیستم بک آپ گیری بسیار قوب و پیشرفته (تحت هیچ عنوانی دیتای شما بر روی سرورهای ما دچار اشکال نخواهند شد.)
2) سابقه طولانی از سال 2008 ...
3) نمودار آپتایم با اپتایم واقعی
4) سرورها در دیتاسنتر پیشرفته در ایسلند نگهداری می شوند.
5) تمامی سرور و تمامی قطعات آن مارک HP ساخت امریکا می باشند.
6) لایت اسپید سرعت لود بالاتر از آپاچی و Nginx
7) کانفیگ صحیح کلودلینوکس به طوری که موجب افت لود سایت کاربران نشود
8) میزبانی دیتابیس بر روی سرور مجزا
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
----------------------------------------------------------------------------------------
هاست اشتراکی Cpanel
مناسب میزبانی سایت شما (وردپرس - جوملا - نیوک - PHP - نصب انواع اسکریپت و CMS ها و...)
|
- هاست سی پنل - 50 مگابایت ( ترافیک ماهانه 5 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 15000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 100 مگابایت ( ترافیک ماهانه 10 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 20000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 200 مگابایت ( ترافیک ماهانه 20 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 30000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 500 مگابایت ( ترافیک ماهانه 50 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 40000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 1 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 70 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 50000 تومان ) |
|
- هاست سی پنل - 2 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 100 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 80000 تومان ) |
هاست پر بازدید Cpanel
مناسب سایت های پر بازدیدی و بلاگی و سایت های شرکتی , مناسب برای انواع CMS ها
|
- هاست پر بازدید سی پنل - 5 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 200 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 30000 تومان ) هاست پر بازدید
|
|
- هاست پر بازدید سی پنل - 10 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 300 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 55000 تومان ) هاست پر بازدید |
|
- هاست پر بازدید سی پنل - 20 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 500 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 100000 تومان ) هاست پر بازدید |
ما برای تمام مشتریان 10 دقیقه مشاوره رایگان داریم و تماس تلفنی را هم ما با شما برفرار می کنیم و این جزو سرویس مبین هاست می باشد
در صورت تمایل از دو طریق درخواست تماس مشاوره رایگان را برای ما ارسال کنید تا همکاران بحش فروش با شما تماس برفرار کننند
1. در سایت تیکت باز کنید و درخواست مشاوره دهید
2. به ایمیل Admin@mobinhost.com یک ایمیل ارسال کنید و درخواست مشاوره رایکان را برای ما ارسال کنید
3. یک اس ام اس به شماره 09191889367 ارسال و درخواست مشاوره رایگان را در متن اس ام اس ارسال کنید
----------------------------------------------------------------------------------------
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
ساعت کار: شنبه تا پنجشنبه 9 صبح تا 12 شب
جمعه تیکت و تلفن همراه
آدرس وبسایت : www.MobinHost.com
پرتال فروش :http://my.mobinhost.com
ارتباط با بخش فروش : http://my.mobinhost.com/contact.php
با سلام .
در خدمتتون هستیم . شرکت ثبت شده و تضمین کیفیت
حدود 3 سال سابقه کار .
سایت ما : گروه میزبان داده رایان
سوالی بود در خدمتتون هستم
با سلام،
سرویس درخواستی شما در آنلاین سرور موجود می باشد.
پلان ها :
برای مطالعه توضیحات و افرهای بیشتر اینجا کلیک نمایید.
بخش فروش آنلاین سرور
اکرم فارابی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanmo
با سلام <br>دوستان من یک سایت دانلود کتاب دارم که یکماهه راه اندازی کردم ، روی هاست ارزان بالا آوردم ولی متاسفانه از سرویسی که من دارم استفاده میکنم رایگان هست و تمام ایمیل ها ( ثبت نام ، فراموشی رمز ، و خوش آمد گویی ) همه و همه اسپم میشه و قبل از عنوان ایمیل اتومات مینویسه free host و این خیلی بده ، پشتیبانی میگه هاست رایگان آمریکا هست و کلا از طرف سرویس دهنده های بزرگ ایمیل اسپم شناخته میشه<br>خلاصه سایت تازه راه افتاده و بازدیدی نداره ، مطلب هم زیر ده تا داره ولی فورا رشد میکنه <br>هاست اشتراکی میخوام حداقل ده گیگ فضا + اکانت ایمیل و php 5.4 + امکان آپلود فایل حداقل 20میگ ( وردپرس ) و غیره<br>فعلا کتاب ها روی هاست آپلود و دانلود میشه ، اما متعهد میشم زمانی که فایل ها به 5 گیگ برسه یا تعداد بازدید کننده به 2000 ip در روز برسه فورا هاست دانلود تهیه کنم ( توجه 50% کتاب ها پولی هستن این یعنی دانلود زیادی در روز ندارن)<br>راستی پرداخت : ماهیانه باشه که اگر از همدیگه ناراضی بودیم با خوبی و خوشی هاست تخلیه بشه<br>پنل دایرکت ادمین هست ( انتقال رایگان باشه )<br>دوستان لطف کنید آفر رو کپی پیست نکنید و ی توضیحی بدین ، من یکبار این آفر رو خواستم اما به هرکدوم که افر داده بودند تیکت زدم ی ایرادی داشت ، من خواسته هام رو گفتم
لطف بفرمایید بگین کدوم پلن ( میرم توو سایت میگن فقط فلان پلن بدرد شما میخوره ماهی 129 هزار تومان !!!!!!!!!!!!))))
GE-DH-7 - فضا : 5000 مگابایت - پهنای باند : 120000 مگابایت
Control panel : Directadmin | Ftp:15 | Database:50 | Park Domain:30 | Addon Domain:10 | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 50 هزار تومان
سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان
با سلام
سیپنل + کلاد لینوکس + لایت اسپید 8 هسته + آنتی شلر قدرتمند CXS + هارد SSD
انتقال رایگان سایت شما
سرور با رم 64 گیگ - 12 هسته CPU
فضا 10 گیگ - باقی امکانات نامحدود
هزینه ماهیانه 36 هزار تومان (20% تخفیف)
سابقه 4 ساله
www.masterhosting.ir
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید
id : masterphp_com
09197243104
باسلام
میتونید از هاستینگ 98 خریداری کنید
سرویس های پرسرعت از هتزنر آلمان
کد تخفیف 30 درصدی : off3w
www.portal.hosting98.ir/cart.php
فکر می کنیم دوگیگ کافی باشه البته اگر هاست دانلود می خواید تیکت بزنید ارزونتر حساب میکنیم .
موفق باشید
با سلام دوست عزیز در صورت تمایل میتونید از پلن های ما بازدید کنبد
در صورتی که پلن اختصاصی هم خاستین میتونید با ما تماس بگیرید