پاسخ : آیا در ایران مدارک معتبر شبکه cisco یا مایکروسافت ارئه میشود ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
http://train.ashiyane.ir/
مدارک آشیانه خیلی دقیق توضیح داده شده. اما متاسفانه کلاس ها در تهران برگزار میشه و امتحان هم همونجا هست که برای من غیر ممکنه! البته نمیدونم این مدارک به چه دردی میخوره (ای کاش میشد آموزش ها رو به صورت مجازی میدادن و واسه امتحان به تهران می رفتم)
میشه کتاب مدارک ccna security و ccnp security و CEH رو بهم معرفی کنید؟
والا تا جایی ک من میدونم بعضی از افراد ب خاطر این دوره ها پا میشن میان تهران پیش فامیلی ، دوستی ، هتلی ، چیزی ک فقط این دوره ها رو بگذرونن ... (کلا ملت ب هکر شدن علاقه مندن :دی )
پیام خصوصی شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
شما که مدارک رو گرفتید میشه کامل تر توضیح بدید؟
در کل مایکروسافت چه مدارکی رو میده؟ (مدارک هک و امنیت منظورم هست)
میشه همه مدارک امنیتی مایکروسافت رو بهم معرفی کنید؟
مایکروسافت از چه طریق اطلاع رسانی میکنه و نمره ها رو کجا میزنه؟
اگه دنباله کلاس های امنیتی هستی بهت پیشنهاد میکنم که کلاس های تیم سیمرغ رو شرکت کن. این گروه یکی از بهترین گروه های اموزشی امنیت تو ایران هستش.
یا اگه توان مالی برای شرکت تو کلاس هاشو نداری, کتاب هاشو بخر. واقعا کتاب های خوبی در این زمینه داره(البته اگه بفروشن...)
موسسه ی سابر تک مدرک قالب ترجمه و معتبر ارائه میده ، و همچنین برای مدرک هاش میتونید 263 دلار هزینه کنید خود سایبر تک بهتون مدرک بین المللی میده ، نیاز به ترکیه رفتن هم نیست میرید جنوب کشور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
واقعا جای تاسف داره واسه یه مدرک باید بریم ترکیه !
دوست عزیز یه مدرک !!!! به همین کوچکی یک کلمه نیست که براش تاسف میخورید < با گرفتن این یه مدرک (!!!!) شمارو مهندس شبکه صدا میکنند
پ.ن : هر که فیل خواهد جور هندوستان کشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
موسسه ی سابر تک مدرک قالب ترجمه و معتبر ارائه میده ، و همچنین برای مدرک هاش میتونید 263 دلار هزینه کنید خود سایبر تک بهتون مدرک بین المللی میده ، نیاز به ترکیه رفتن هم نیست میرید جنوب کشور
دوست عزیز یه مدرک !!!! به همین کوچکی یک کلمه نیست که براش تاسف میخورید < با گرفتن این یه مدرک (!!!!) شمارو مهندس شبکه صدا میکنند
پ.ن : هر که فیل خواهد جور هندوستان کشد
یادش بخیر ، واقعا یک زمانی در بعضی آموزشگاهها مثل ساییرتک میشد مدارک سیسکو رو گرفت ، ولی الان چند سالی ک میشه ب علت تحریم ، برای آزمون های سیسکو باید بریم یه کشور دیگه .
البته برای آزمون های مایکروسافت تا سال پیش (92 و 93) ، در خود سایبرتک هم میشد ... اما امسال دیگه نمیشه ...
فقط دقت کنید ، سایبر تک الان یکسالی میشه ک دو قسمت شده ، بخشی ب نام سایبر تک و بخشی ب نام کندو ... فقط کندو پیشنهاد میشه (مدیریت جواد وکیلی) ... داستانش طولانیه ، خواستید پ.خ بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
یادش بخیر ، واقعا یک زمانی در بعضی آموزشگاهها مثل ساییرتک میشد مدارک سیسکو رو گرفت ، ولی الان چند سالی ک میشه ب علت تحریم ، برای آزمون های سیسکو باید بریم یه کشور دیگه .
البته برای آزمون های مایکروسافت تا سال پیش (92 و 93) ، در خود سایبرتک هم میشد ... اما امسال دیگه نمیشه ...
فقط دقت کنید ، سایبر تک الان یکسالی میشه ک دو قسمت شده ، بخشی ب نام سایبر تک و بخشی ب نام کندو ... فقط کندو پیشنهاد میشه (مدیریت جواد وکیلی) ... داستانش طولانیه ، خواستید پ.خ بدید .
در جریانش هستم
سایبر کالج همین الان دارم ccnp route میخونم
میشه گرفت ارائه میده ، با استاد محمدی ، مدیر دوره سیسکو یه کمپ سه روزه میری بندر ، نماینده های عرب شرکت سیسکو هم میان ، همونجا اثر انگشت رو میدی اکزم رو انجام میدی تو دو مرحله مدرک 2 ماه اینده برات سند میشه فقط آدرس روش ایران نیست
2 تا مدرک اینجوری گرفتم تاحالا
امسالم ماه پیش تو تابلو اعلانات سایبر کالج زده بود برای مدرک هزینه ها و غیره رو