پاسخ : درخواست سرور مجازی مناسب و مدیریت شده
با سلام
از دیتاسنتر serverious هلند در خدمتتون هستیم.
جهت سفارش کلیک نمایید.
http://www.shetabrayan.com/%D8%B3%D8...4%D9%86%D8%AF/
از دیتاسنتر زیر ساخت نیز در خدمتتون هستیم:
http://www.shetabrayan.com/%D8%B3%D8...1%D8%A7%D9%86/
1 فایل پیوست
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
متاسفانه بنده یه سرور از بین پبشنهادها گرفتم که از پشتیبانی و مدیریت اصلا راضی نیستم همه ی سایتهام دچار مشکل شده
لطفا کسایی که پشتیبانی کامل دارند و متخصص مدیریت سرور هستند برای بک اپ ها و انتقال و مشکلات چند روش بلدن و مشکل رو گردن سرور قبلی و نمیدونم دامنه و اینا نمیندازن و تاپیک انگلیسی نمیدن و نمیگن برو طبق این مشکلتو حل کن اگه همچین کسی پیدا میشه و کیفیت سروراشون هم خوب باشه لطفا افراشون رو بگن
بنده سرور مجاززی میخوام 4گیگ به بالا و هارد اس اس دی و سی پی یو بالا کلا سرورمو میخام انتقال بدم
منتظر پیشنهادهای شما هستم لطفا اگه کسی تخصص کامل نداره پیشنهاد نده بنده خسته شدم دیگه از مشکلات سرور یه کاربلد واقعی پیشنهاد بده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa3
متاسفانه بنده یه سرور از بین پبشنهادها گرفتم که از پشتیبانی و مدیریت اصلا راضی نیستم همه ی سایتهام دچار مشکل شده
لطفا کسایی که پشتیبانی کامل دارند و متخصص مدیریت سرور هستند برای بک اپ ها و انتقال و مشکلات چند روش بلدن و مشکل رو گردن سرور قبلی و نمیدونم دامنه و اینا نمیندازن و تاپیک انگلیسی نمیدن و نمیگن برو طبق این مشکلتو حل کن اگه همچین کسی پیدا میشه و کیفیت سروراشون هم خوب باشه لطفا افراشون رو بگن
بنده سرور مجاززی میخوام 4گیگ به بالا و هارد اس اس دی و سی پی یو بالا کلا سرورمو میخام انتقال بدم
منتظر پیشنهادهای شما هستم لطفا اگه کسی تخصص کامل نداره پیشنهاد نده بنده خسته شدم دیگه از مشکلات سرور یه کاربلد واقعی پیشنهاد بده
موفق باشید
سلام
شما اصلا پستی که ما دادیم را توجه نکردید http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1348961 یا دیدید ولی پاسخی ندادید و مهم نبود براتون
دقت کنید ما هم هیچ آفری به شما ندادیم.
آخه با 40 یا 50 هزار تومان سرور با پشتیبانی که نمیتوانید بگیرید همین الان هم احتمالا برای رم 5 گیگ ذکر شده بودجتون زیر 100 یا 150 تومان هست مطمئن باشید با این هزینه هیچ پشتیبانی مناسبی دریافت نخواهید کرد.
فقط یک کانفیگ پنل بین 80 الی 300 تومان هزینه دارد تازه اگر موارد جانبی و بکاب گیری و ... هم بخواهید هزینه ماهانه آنها هم مجدد جداگانه هست.
هزینه پشتیبانی و تخصص خیلی فرق دارد و بی ارزش نیست هر موقع به این نتیجه رسیدید در خدمتتون خواهیم بود.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa3
موفق باشید
در این خصوص هر اندازه هم که سرور مدیریت بشه باز هم باید خودتون مدیریت داشته باشید روی سرور تا به مشکل نخوره و خیالتون راحت باشه .
و معمولا هم دوستانی که سرور ارائه میدن مدیریت نشده ارائه میدن که خودتون باید مدیریت کنید که اگر آشنایی نداشته باشید به مشکل میخورید . (به هر حال هزینه های خاص خودش رو دارند .)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
شما اصلا پستی که ما دادیم را توجه نکردید
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1348961 یا دیدید ولی پاسخی ندادید و مهم نبود براتون
دقت کنید ما هم هیچ آفری به شما ندادیم.
آخه با 40 یا 50 هزار تومان سرور با پشتیبانی که نمیتوانید بگیرید همین الان هم احتمالا برای رم 5 گیگ ذکر شده بودجتون زیر 100 یا 150 تومان هست مطمئن باشید با این هزینه هیچ پشتیبانی مناسبی دریافت نخواهید کرد.
فقط یک کانفیگ پنل بین 80 الی 300 تومان هزینه دارد تازه اگر موارد جانبی و بکاب گیری و ... هم بخواهید هزینه ماهانه آنها هم مجدد جداگانه هست.
هزینه پشتیبانی و تخصص خیلی فرق دارد و بی ارزش نیست هر موقع به این نتیجه رسیدید در خدمتتون خواهیم بود.
موفق باشید
بنده اون موقع برای یه سایتم میخواستم الان برای سرورم میخام ضمنا شما قیمت نزدید من واقعا نمیتونم بین این همه پیشنهاد بشینم با تک تکشون تلفنی حرف بزنم و قیمت بگیرم
الانم بنده فوق العاده حساس شدم
در مورد پشتیبانی هم عرض کنم یه نفر متخصص سرور هست میاد ماهی دویست تومن مدیریت سرور میگیره نوش جونش بله تخصصش با ارزشه
ولی مگه چند نفر میان از یه جا سرور میگیرن مدیریتشو میدن یکی دیگه؟
خب همین آقا میاد سرور میفروشه و میگه هر کی از من سرور بگیره مدیریت سرورش رایگان یا انقد تخفیف میدم
من سرور قبلیم فقط متاسفانه سی پی یوش مشکل پیدا کردم وگرنه به تخصص و مدیریتشون عالی بود برای همه ی مشکلات راه حل داشتن
الانم بنده نمیخام شما بیاین ده هزارتومن از بنده بگیرید سرور مجازی با کیفیت بدید
ولی دوستانی که میان اون قدر خوشگل حرف میزنن یکم انصاف داشته باشن که شاید کل زندگی یه طرف توی همین سایتشه
یه نکته مهمم اینکه ارزونی دلیل بی کیفیت نیست الان بخاطر رقابت و جذب مشتری خیلیا قیمتو کم میکنن
و البته گرونی هم دلیل با کیفیت بودن نیست
هر کی وجدان و انصاف داشته باشه قد تخصصش حرف بزنه و قیمت بده من به قیمت نگاه نمیکنم و چیزی که ارائه میده برام مهم هست
ضمنا من از سایتام ماهی 200تومنم در نمیارم پس دنبال سرور میلیونی نمیرم چون نیاز ندارم
چیزی که گفتم رم 4گیگ و سی پی یو بالا مثلا 6مگاهرتز دو هسته
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamra
در این خصوص هر اندازه هم که سرور مدیریت بشه باز هم باید خودتون مدیریت داشته باشید روی سرور تا به مشکل نخوره و خیالتون راحت باشه .
و معمولا هم دوستانی که سرور ارائه میدن مدیریت نشده ارائه میدن که خودتون باید مدیریت کنید که اگر آشنایی نداشته باشید به مشکل میخورید . (به هر حال هزینه های خاص خودش رو دارند .)
والا تا چند ماه قبل هم بنده همین اعتقادو داشتم ولی الان هر جا ببینید میگن سرور مدیریت شده و پشتیبانی 24ساعته خب حالا ما از کجا بدونیم کی راست میگه کی الکی میگه ؟
ضمن اینکه بنده عرض کردم سرور قبلیم مدیریتشون عالی پشتبانی هم با اینکه یکم طول میکشید جواب بده ولی خوب بود مهم این بود واقعا تخصص داشت و مشکلاتو به نحو احسن حل میکردند فقط مشکل سی پی یو داشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa3
یه نکته مهمم اینکه ارزونی دلیل بی کیفیت نیست الان بخاطر رقابت و جذب مشتری خیلیا قیمتو کم میکنن
هر کی وجدان و انصاف داشته باشه قد تخصصش حرف بزنه و قیمت بده من به قیمت نگاه نمیکنم و چیزی که ارائه میده برام مهم هست
ضمنا من از سایتام ماهی 200تومنم در نمیارم پس دنبال سرور میلیونی نمیرم چون نیاز ندارم
کاملا تایید میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa3
بنده اون موقع برای یه سایتم میخواستم الان برای سرورم میخام ضمنا شما قیمت نزدید من واقعا نمیتونم بین این همه پیشنهاد بشینم با تک تکشون تلفنی حرف بزنم و قیمت بگیرم
در مورد پشتیبانی هم عرض کنم یه نفر متخصص سرور هست میاد ماهی دویست تومن مدیریت سرور میگیره نوش جونش بله تخصصش با ارزشه
خب همین آقا میاد سرور میفروشه و میگه هر کی از من سرور بگیره مدیریت سرورش رایگان یا انقد تخفیف میدم
من سرور قبلیم فقط متاسفانه سی پی یوش مشکل پیدا کردم وگرنه به تخصص و مدیریتشون عالی بود برای همه ی مشکلات راه حل داشتن
ولی دوستانی که میان اون قدر خوشگل حرف میزنن یکم انصاف داشته باشن که شاید کل زندگی یه طرف توی همین سایتشه
موفق باشید
- - - Updated - - -
والا تا چند ماه قبل هم بنده همین اعتقادو داشتم ولی الان هر جا ببینید میگن سرور مدیریت شده و پشتیبانی 24ساعته خب حالا ما از کجا بدونیم کی راست میگه کی الکی میگه ؟
ضمن اینکه بنده عرض کردم سرور قبلیم مدیریتشون عالی پشتبانی هم با اینکه یکم طول میکشید جواب بده ولی خوب بود مهم این بود واقعا تخصص داشت و مشکلاتو به نحو احسن حل میکردند فقط مشکل سی پی یو داشتم
پس چرا از فروشنده قبلی تهیه نمیکنید ؟ میتونستند سرور رو برای شما برسی کنند و مشکل سی پی یو رو رفع کنند . یا میتونستید سرور دیگه ای درخواست بدید . از طرفی باهاشون کار کردید و در ارتباط بودید و میدونید تا چه اندازه به کارشون اهمیت میدند .
بله این سخن شما درست هست که نمیشه تشخیص داد راست و دروغ رو از همدیگه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamra
کاملا تایید میشه
- - - Updated - - -
پس چرا از فروشنده قبلی تهیه نمیکنید ؟ میتونستند سرور رو برای شما برسی کنند و مشکل سی پی یو رو رفع کنند . یا میتونستید سرور دیگه ای درخواست بدید . از طرفی باهاشون کار کردید و در ارتباط بودید و میدونید تا چه اندازه به کارشون اهمیت میدند .
بله این سخن شما درست هست که نمیشه تشخیص داد راست و دروغ رو از همدیگه .
ایشون گفتن نهایت سی پی یویی که میتونیم ارائه بدیم همین اندازه هست با این حال همیشه همکاری میکردن و اگه رو سرورشون فشار میومد هیچوقت یه اخطارم نمیفرستادن
سایتها هم با همین حال مشکلی نداشتن سرعت عالی فقط بعضی وقتها سرور بر اثر فشار داون میکرد و باید ریست میکردم که اگه خودم نبودم حتی اگه یه روز سایت در همون حالت میموند
- - - Updated - - -
ضمنا دوستان بنده دسترسی ارسال پیام خصوصی ندارم مسنجرم نمیتونم بیام تلفنم مشکل داره تنها راه ارتباطی همین تاپیک هست
ادرس و مشخصات سرور با سی پی یو ورم مورد نیاز رو همینجا بفرستید
ضمنا نهایت حجمی که نیاز دارم 50گیگه و حجم اضافه لازم ندارم
لطفا قیمت هارو بر اساس همین موارد ذکر کنید
سپاس
با سلام دوست عزیز شما سرور ایران خریداری کنید اگر کیفیت مهمه براتون تا قیمت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa3
موفق باشید
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
parsa3
ایشون گفتن نهایت سی پی یویی که میتونیم ارائه بدیم همین اندازه هست با این حال همیشه همکاری میکردن و اگه رو سرورشون فشار میومد هیچوقت یه اخطارم نمیفرستادن
سایتها هم با همین حال مشکلی نداشتن سرعت عالی فقط بعضی وقتها سرور بر اثر فشار داون میکرد و باید ریست میکردم که اگه خودم نبودم حتی اگه یه روز سایت در همون حالت میموند
شما ضعف در تحقیق دارید.
این که میفرمائید از کجا بدونید کی راست میگه و کی دروغ کاملا راحت میشه متوجه شد ،شما باید به دنبال نمونه مشتریان آن میزبان باشید و از آنها تحقیق کنید و با مدرک بخواهید موردی را ذکر کنند و بعد تصمیم گیری کنید.
هیچ شرکت بزرگی نمیاد بگه نمیتوانم پردازندتون را بیشتر کنم یا ... طبیعتا شما از جای کوچکی سرویسی دارید که معمولا مکان های کوچک چون میخواهند مشتری را نگه دارند خدماتی را رایگان میدهند مانند خدمات پشتیبانی که رضایت داشتید ولی وقتی کار شما بزرگ میشود دیگر جوابگوی شما نیستند و سروری هم که تا دیروز اصلا مفت میگرفتید ازشون شرکت معتبر دیگر مفت نمیدهد (مفت بودن مثال بود که قیمتی ذکر نشه).
هم اکنون هم درخواستتون کاملا نامشخص هست پس :
1.سقف هزینتون را برای مدیریت و رم 5 گیگ درخواستی
2.ترافیک
3.هارد
4.پردازنده
5.پنل درخواستی مورد نیاز اعلام کنید
6.موارد مدیریتی که نیاز هست انجام شود (دقیق باید ذکر شود مدیریت با مدیریت هزینه آن متفاوت هست)
تا همکارانی که میتوانند آفر دهند خدمتتون اعلام کنند و بعد حتما و حتما از مشتریان گذشته تحقیق کنید و بدون تحقیق به هیچ عنوان ممکن خرید نکنید حتی اگر ذکر کردند ما دیتاسنتر هستیم یا به فلان جا وصلیم و ... (با این کار به هیچ عنوان مشکل نخواهید خورد)
به هر حال انشالله موفق باشید