پاسخ : انتقال دامنه های com.
عذر می خوان از آقای online24 که خیلی بهش زحمت دادم و همچنین بقیه کاربران عزیزی که منو راهنمایی می کنن یه سایتی هم هست :
Domain Reseller | Become a Domain Reseller | Resell.biz
اینم دامنه به طور مستقیم ثبت می کنه و برای ایجاد پنل در این سایت پول نمی گیره عین Nic.ir این چطوره به نظر شما ؟ قیمت هاش هم معقولانه است اینجا می شه اطمینان کرد با ایران مشکلی نداره ؟
وآیا پنل رو رایگان می دند و من اشتباه نمی کنم ؟
و تایید پرداخت مالی هام رو یکی می تونه از این سایت انجام بده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
شما طریقه ثبت رو در
تاپیک قبلی توضیح ندادید !
روش ثبت رو تغییر دادید یا همون روش سابق هست ؟
در اين تاپيک لينک کامل توضيحات رو قرار دادم. میتونيد به اونجا مراجعه کنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tmfar
عذر می خوان از آقای online24 که خیلی بهش زحمت دادم و همچنین بقیه کاربران عزیزی که منو راهنمایی می کنن یه سایتی هم هست :
Domain Reseller | Become a Domain Reseller | Resell.biz
اینم دامنه به طور مستقیم ثبت می کنه و برای ایجاد پنل در این سایت پول نمی گیره عین Nic.ir این چطوره به نظر شما ؟ قیمت هاش هم معقولانه است اینجا می شه اطمینان کرد با ایران مشکلی نداره ؟
وآیا پنل رو رایگان می دند و من اشتباه نمی کنم ؟
و تایید پرداخت مالی هام رو یکی می تونه از این سایت انجام بده ؟
اين سيستم ريسلري uk2 هست مزيت : قيمت پايين ولي ساپورت ضعيف
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
در مورد ثبت کننده : شرکت آلمانی هست . از سال 2009 مجوز ها رو از icann گرفته و تحت نظر این سازمان کار میکنه ( میشه بهش اعتماد کرد )
در مورد قیمت ها : میشه گفت مناسبه .
اينو من اينجا معرفي كردم
كي گفته از 2009 مجوز گرفته ؟!!!
حداقل اطلاعات درست بديد خيلي قديمي و مشهور هست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
اين سيستم ريسلري uk2 هست مزيت : قيمت پايين ولي ساپورت ضعيف
حالا جناب همون قیمت یکساله 7 دلار ثبت می کنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tmfar
حالا جناب همون قیمت یکساله 7 دلار ثبت می کنه ؟
خير $8.27
اگر 500 دلار وديعه بديد $7.73
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
كي گفته از 2009 مجوز گرفته ؟!!!
حداقل اطلاعات درست بديد خيلي قديمي و مشهور هست...
منظور از مجوز ، مجوز Registrar Accreditation Agreement این شرکت که مربوط به سال 2009 هست که به همین دلیل میشه به اون اعتماد کرد .
وگرنه این شرکت از سال 1994 فعالیت میکنه .
[/color]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
"]منظور از مجوز ، مجوز registrar accreditation agreement این شرکت که مربوط به سال 2009 هست که به همین دلیل میشه به اون اعتماد کرد . [/color]
وگرنه این شرکت از سال 1994 فعالیت میکنه .
منبع؟
پس تا پارسال بدون مجوز بود!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
منبع
منبع؟
منبع :
ICANN | ICANN-Accredited Registrars
نه اینطور نیست ! احتمالا ICANN از شرکت ها میخواد که این مجوزها رو Update کنند !
* تو این لیست تعدادی از شرکت ها سال 2001 این مجوزها رو دریافت کردند .
در کل منظور من از دریافت مجوز Registrar Accreditation Agreement در سال 2009 نقطه قوت این شرکت و عامل اعتماد به اون بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
منبع :
ICANN | ICANN-Accredited Registrars
نه اینطور نیست ! احتمالا ICANN از شرکت ها میخواد که این مجوزها رو Update کنند !
* تو این لیست تعدادی از شرکت ها سال 2001 این مجوزها رو دریافت کردند .
در کل منظور من از دریافت مجوز Registrar Accreditation Agreement در سال 2009 نقطه قوت این شرکت و عامل اعتماد به اون بود .
باشه عزيزم شما راست ميگيد حتما چون شما ميگيد rra آپديت مجوز icann هست و نقطه قوت يك رجيستري هم داشتن يا آپديت آن در سال 2009 (چيزي كه همه بايد داشته باشند) ! هركس خلاف اين بگه بايد پستش پاك بشه به علت اسپم اصلا روح فروم يعني همين ديگه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
باشه عزيزم شما راست ميگيد حتما چون شما ميگيد rra آپديت مجوز icann هست و نقطه قوت يك رجيستري هم داشتن يا آپديت آن در سال 2009 (چيزي كه همه بايد داشته باشند) ! هركس خلاف اين بگه بايد پستش پاك بشه به علت اسپم اصلا روح فروم يعني همين ديگه!
تخصص جنابعالی بردن تاپیک ها به جاده خاکیه ...
تمامی سوال های شما رو ICANN جواب میده .
نقل قول:
The following companies have been accredited by ICANN to act as registrars in one or more TLDs. The version of RAA (Registrar Accreditation Agreement) indicated after each registrar name designates which contract they have signed with ICANN. The 2009 RAA indicates that the registrar has signed the 2009 Registrar Accreditation Agreement, which provides enhanced protections for registrants and an increased level of accountability for registrars. The 2001 RAA is an older contract with fewer protections. Prospective registrants may want to take this fact into account when selecting a registrar for their gTLD name(s). The RAA version is not an indication of how long the registrar has been ICANN accredited.