پاسخ : کسپرسکی سر نیویورک تایمز هم کلاه گذاشت .
عزیز دیگه فکر کنم در سایت های خارجی نیز کم کم معروف بشی ! بس نیست؟
تنها فردی که با کسپرسکی مشکل داره!
در واقع تنها فردی که می خواد به زور هم که شده یک غول برتر ویروس کشی رو یک تنه به بدنامی بشه ... بله در خیال خودش !
شب یک خوابی برای کسپر میبینن و روز در سایت 2 تومنی خودشون درج می کنن که به نظر خودشون منبع حساب می شه !
بعد اینم متن امضایی هست که معرف سطح علم ایشون هست:
نقل قول:
کارشناس خبره پشتیبانی در بخش امنیت فضای مجازی
کارشناس و سیاستگذار شرکتها و محصولات امنیتی و آنتی ویروس ها
نکته مهم: مثل دیگر تاپیک هایی که شما در اون شرکت دارید ... چون علم شما خیلی بالاست و هنوز در دنیا موجود نیست من به این تاپیک مراجعه نکرده و هیچ پاسخی برای شما ندارم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
3- کسپرسکی در حالی ویروس سارق را Carbanak نامگذاری کرده که به احتمال زیاد این ویروس دقیقآ همان ویروسی است که شرکت Fox-it آن را با نام Anunak شناسایی کرده و خبر آن پیش از این منتشر شده بود .
Carbanak ؟ یا Anunak ؟
من شخصا در هیچکدام از سیستم هایی که دارم از کسپرسکی استفاده نمی کنم چون برخی سیستم های ما را بسیار کند میکرد ولی انصافا از جهت عملکرد امنیتی جزء بهترین نرم افزارهای امنیتی هست که تابحال با آن کار کرده ام.
و اما کار شما و آقای گراهام کلی که از ایشان نقل قول کرده اید هم اشتباه است، چون شما و ایشان مگر به سورس آزمایشگاه کسپرسکی دسترسی مستقیم دارید که با مطرح کردن یک فرضیه احتمالی بدون سند یک شرکت امنیتی معتبر بین المللی رو زیر سوال می برید و اتهام کلاهبرداری به آن میزنید ؟
اگر این شرکت بخواهد از شما شکایت کند براحتی از طریق مدرک خبر بی پایه سایت تان می تواند شما را در همین دادگاه های ایران محاکمه نماید و خودتان و سایت تان را دچار مشکل اساسی به اتهام نشر اکاذیب کند !
توجه داشته باشید که اتهام بی پایه زدن به دیگران به این سادگی ها نیست که شما در ریل آن افتاده اید، توصیه برادرانه میکنم که خودتان را بزرگتر و باسوادتر از دیگران ندانید و احتیاط کنید تا مدیون مردم نشوید ...
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
من شخصا در هیچکدام از سیستم هایی که دارم از کسپرسکی استفاده نمی کنم چون برخی سیستم های ما را بسیار کند میکرد ولی انصافا از جهت عملکرد امنیتی جزء بهترین نرم افزارهای امنیتی هست که تابحال با آن کار کرده ام.
و اما کار شما و آقای گراهام کلی که از ایشان نقل قول کرده اید هم اشتباه است، چون شما و ایشان مگر به سورس آزمایشگاه کسپرسکی دسترسی مستقیم دارید که با مطرح کردن یک فرضیه احتمالی بدون سند یک شرکت امنیتی معتبر بین المللی رو زیر سوال می برید و اتهام کلاهبرداری به آن میزنید ؟
اگر این شرکت بخواهد از شما شکایت کند براحتی از طریق مدرک خبر بی پایه سایت تان می تواند شما را در همین دادگاه های ایران محاکمه نماید و خودتان و سایت تان را دچار مشکل اساسی به اتهام نشر اکاذیب کند !
توجه داشته باشید که اتهام بی پایه زدن به دیگران به این سادگی ها نیست که شما در ریل آن افتاده اید، توصیه برادرانه میکنم که خودتان را بزرگتر و باسوادتر از دیگران ندانید و احتیاط کنید تا مدیون مردم نشوید ...
با احترام
خوب شما بد نیست پیگیر باشید .
نه ما آدم الکی هستیم نه آقای گراهام کلی عزیزم .
در ضمن شرکتهای Fox-it و Group-IB هم تائید کردن کسپرسکی اسم ویروسی که قبلآ توسط خودشون شناسایی شده رو عوض کرده و با ی تیتر جنجالی ی خبر سازی تبلیغاتی کرده .
لینک
بعدش انیکه بگی کسپرسکی سنگینه یا بگی کلاهبرداره ولی از اون طرف بگید حفاظتش خوبه یا کیفیتش خوبه بسشتر خنده داره . مثل اینه که شما کلید خونت رو بدی دست خود *** .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
عزیز دیگه فکر کنم در سایت های خارجی نیز کم کم معروف بشی ! بس نیست؟
تنها فردی که با کسپرسکی مشکل داره!
در واقع تنها فردی که می خواد به زور هم که شده یک غول برتر ویروس کشی رو یک تنه به بدنامی بشه ... بله در خیال خودش !
شب یک خوابی برای کسپر میبینن و روز در سایت 2 تومنی خودشون درج می کنن که به نظر خودشون منبع حساب می شه !
بعد اینم متن امضایی هست که معرف سطح علم ایشون هست:
نکته مهم: مثل دیگر تاپیک هایی که شما در اون شرکت دارید ... چون علم شما خیلی بالاست و هنوز در دنیا موجود نیست من به این تاپیک مراجعه نکرده و هیچ پاسخی برای شما ندارم!!!
توهمتون قابل تقدیره .
اول که معروفیت مهم نیست . مهم معتبر بودن اطلاعاتی هستش که در اختیار دیگران قرار میدیم .
دوم اینکه کسپرسکی ی شرکت در پیته که با خبرسازی و تبلیغات کذب و دروغ و روشهای غیر اخلاقی سعی داره خودش رو بزرگ جلوه بده . دقیقآ هیچی نیست بجزء دست و پا زدن الکی .
سوم اینکه هر خبری من منتشر کردم و هر اطلاعاتی با سند و مدرک و منبع معتبر بوده .
پس قبل اینکه اظهار نظر کنید خوب تحقیق و مطالعه کنین .
سایت دورانتاش هم که برای شماست.