پاسخ : بیت کویین ، فرصت طلایی برای سرمایه گذاری حتی اندک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
خود بیت کوبین به ریال ازمون خریداری میکنه؟ یا به افراد دیگه ای که بیت کوبین دارن باید فروخت؟
و اینکه فرمودین میشه حساب رو به ریال هم شارژ کرد یا اصطلاحاً خریداری کرد با همین حساب های ریالی میشه این کار رو انجام داد؟ و آیا به درگاه های ایرانی متصل میشه؟
اگه حساب پی پال داشته باشید بالا یه لینکی دادم؛ با پی پال یا حساب های دیگه می تونید خرید کنید؛ تو اون سایت کلی فروشنده هست می تونید سرچ کنید ببینید کدوم قیمت کمتری میدن و بخرید،
اگه به ریال می خواهید بخرید سایت :
خرید آنلاین بیت کوین، وبمانی ، پرفکت مانی ، پیپال و سایر پولهای الکترونیک
مناسب است؛ البته باید هزینه های جانی تبدیل ارز ریال به دلار هم حساب کنید؛ برای مثال یکی از دوستان سه روز پیش 0.12 بیت کویین را 100.000 تومان از این سایت خرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
این مثالتون اصلا جالب نبود خودتون میگید طلا پیدا میکنیداینجا چیکار میکنید ؟؟
مثلا همین سایت
http://freebitco.in/ یک عکس وریفای میزنی هرساعت یک مقدار بیت میده اینجا چه کاری انجام دادیم کدوم عرق ریخته شد کدوم کلنگ برا یافتن طلا زده شد
اتفاقا این مثلا از خودم نبود و تمام بیت کوین باز ها مثال طلا و معدن و معدنچی را می دونن :67:
ولی در خصوص قسمت دوم مگر قرار است همه معدنچی باشند ؟ تب طلای دهه 50 آمریکاست ؟
هر کسی را بهر کاری ساختند !;)
من یک مثال عمومی زدم که این قضیه پول ساختن روشن شود و با مثلا عینی توضیح داده شود .
استخراج هم توسط سایت انجام نمیشه . اصل بیت کوین اوپن سورسه نرم افزار ویندوزش هم هست نصب کنید ، حدود 20 گیگ ترافیک ازتون میخوره تا نصب بشه بعد هم سی پی یو را 95 نمیذاره کمتر بشه ( اینم عرق ریختن و کلنگ زدن ! )
در خصوص استخراج کننده ها جدیدا شنیدم که میخواهند نرم افزار استخراج کننده در سخت افزار هایی با قدرت و توان خاصی توانایی کار داشته باشد ( قضیه کم یاب شدن طلا مثال عینی )
سلام
میزان ریسک بیت کوین بالاست .
ولی قمیت به تدریج بالا میره چون بیت کوین مقدار مشخصی داره
بیت کویین در طی یک سال قیمت 800 دلار و قیمت 100 دلار را تجربه کرده؛
امکان افزایش چشم گیر در کوتاه مدت همیشه امکان پذیر است.
بیت کویین یه دورانی داشت ..
الان توی ایران زیاد به صرفه نیست ...
به نظر من فقط اونایی که اوایل پیدایش بیت کویین به قیمت ها 2 تا 10 دلار بود خریدند و بعد از چند سال در سال های 2012 تا 2014 به قیمت های 100 الی 180 دلار این بیت کویین هارو فروختن !
الان به صرفه ترین راحش خرید چندین سخت افزار قدرت مند برای استخراج هست (گرافیک های قوی gpu دار با اور کلاک بالا) و اقدام به استخراج بیت کویین هست ... اونم کلی پول برقت میاد با این وضعیت :d باید بری برق د*دی :d
قیمت دیروز بیت کویین: 224$
قیمت این لحظه: 243$
https://blockchain.info/charts/market-price
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
خود بیت کوبین به ریال ازمون خریداری میکنه؟ یا به افراد دیگه ای که بیت کوبین دارن باید فروخت؟
و اینکه فرمودین میشه حساب رو به ریال هم شارژ کرد یا اصطلاحاً خریداری کرد با همین حساب های ریالی میشه این کار رو انجام داد؟ و آیا به درگاه های ایرانی متصل میشه؟
خریدار پیدا میشه. اگر داشتید من هم خریدارم.
من هم می خرم :d
دوستان من دارم در مورد روش های استخراج بیت کویین به صورت عملی رو سرور و وی پی اس امتحان و تست می کنم اگر جوابگو و به صرفه بود نتیجه و روششو همین جا آموزش میدم.
لطفا فقط دوستانی که سوال دارند یا می تونند مطلب ارسال کنند که کمک کننده باشه اینجا پست بفرستند و تاپیک اسپم و بیهوده ندید؛
می خوام این تاپیک یه مرجع برای استارتر های این کار باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
دوستان من دارم در مورد روش های استخراج بیت کویین به صورت عملی رو سرور و وی پی اس امتحان و تست می کنم اگر جوابگو و به صرفه بود نتیجه و روششو همین جا آموزش میدم.
لطفا فقط دوستانی که سوال دارند یا می تونند مطلب ارسال کنند که کمک کننده باشه اینجا پست بفرستند و تاپیک اسپم و بیهوده ندید؛
دوست عزیز اگه میخوای با استفاده از یک سی پی یو قوی در vps شروع به استخراج بیت کویین کنی باید بگم زیاد ارزش نداره وپاسخ گو نیست ...
قبلا تست کردم و نتیجه ای نداشت ... من برای این کار یک سرور ابری قوی از پارس پک خریداری کردم پارسال قیمتش برام حدودا نزدیک 200 تموم شد به صورت 24 ساعته استخراج کردم نزدیک به 150 تومن پولم برگشت فک کنم !
تنها روش به صرفه بودن استخراج بیت کویین استفاده از گرافیک هایی داراز پردازش قوی هستن که gpu دارن و اورکلاک بالایی هم دارن در مقابل بعد ببینید کدوم دیتاسنتر با هزینه پایین براتون نگه داری میکنه ببرید بدید به اون ! که بعد حداکثر 8 ماه هم گرافیک ها به دلیل فشار زیادی که روشون بوده برای استخراج دیگه هیچ توانی برای پردازش ندارن و جاشون سر کوچه هست !!
بیت کویین توی ایران با این وضعیت گرونی بهترین راهش همون خرید به قیمت پایین و فروش به قیمت بالا هست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
این کارو بنده با یکی از همکارام تست کردم . متاسفانه حتی با سروری که دو پردازنده X5650 داشت و بصورت مستقیم بدون مجاز ساز اقدام به ماینینگ کردیم چیز خاصی عایدمان نشد.
بهترین گزینه استفاده از سرورهای Gaming که دارای کارت گرافیک های قدرتمند هستند است.