اصلا بازدهی نداره
لینک ارجاعی هم مشخص نیست. تعداد کلیک ها با ورودی هم همخوانی نداره و کلیک اکثرا فیک هستن
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا بازدهی نداره
لینک ارجاعی هم مشخص نیست. تعداد کلیک ها با ورودی هم همخوانی نداره و کلیک اکثرا فیک هستن
ما تست کردیم ولی بازدهی زیادی نداشت،اساسا این سیستما وقتی تعداد سایتای نمایش دهنده زیادی داشته باشه بهتره که سایتهای نمایش دهنده دسته بندی بشن تا مثلا حوزه هاستینگ توی سایتای دسته خودش نمایش داده بشه مثل anetwork
البته الان من دقیق بررسی نکردم که نمایش دهنده ها برای بنرها چه طور انتخاب میشن و چیزی که بود فقط میشد قیمت کلیک ها رو بالابرد تا تو سایتای بزرگتر نمایش داده بشه.
من سه روز دایم ورودی های سایت رو به صورت آنلاین چک میکردم ولی خیلی بالاست کلیکا و ما چند تا بازدید داشتیم یهو مبلغ لیمیت شده تمام شد.
مورد دیگه ***** کردن سایتای نمایش دهنده بود که وقتی ما نمیدونیم چه نمایش دهندگانی داریم چه طور *****شان کنیم؟ ! در تیکتی هم عرض کردم این موضوع رو خدمتتون و فرمودید خیر امکانش نیست
در آخر از تکرار تبلیغ فعلا منصرف شدیم. شایدم من بررسی هام درست نبوده باشه که اگر اینچنینه بزرگواری کنید در این خصوص توضیح دهید.
همیشه از زرین پال تا رایت کلیک برای تست هم که شده همه سرویس های شما را استفاده کردیم و به شما خسته نباشید میگم
:-)
البته اين رو بگم شما در سرويس های تبليغاتی بزرگ نظير AdSense هم به سايت های نمايش دهنده دسترسی نداريد. ولی در کل در خدمتتون هستيم.
جسارتا شما پرداخت کرده بوديد يا تازه ميخواين پرداخت کنيد ؟ اگر پرداخت نکرده بوديد به چه حقی و با چه اطلاعاتی در مورد راست کليک نظر داديد ؟
ثابت شدنی نيست :)
هم خود سيستم و هم نيروی انسانی روند کليک ها رو برسی ميکنه و اجازه فعاليت کاربران متقلب رو در سيستم نميده.
بنابراين از همون اول که کاربر قصد فعاليت غير مجاز داشته باشه جلوش گرفته ميشه و به صورت خودکار هم کليک هاش محاسبه نميشه.
برای آگهی دهنده جای نگرانی وجود نداره و همونطور که ميبينيد همه کسانی که پرداخت کردن و آگهی کردن از کيفيت کليک ها راضی هستند.
اگر پرداخت نکرديد لطفا بی دليل نظر نديد و اجازه بديد کسانی که با سيستم کار کردن نظر خودشون رو بگن.
با سلام
بنده مدتی به عنوان نمایش دهنده بنر رو در سایتم قرار دادم
سایت های رقیب 7000 به بالا نمایش
و حدود 150 به بالا کلیک ثبت میکردند
اما در راست کلیک همه مقادیر صفر بود ! پا فشاری میکرد که بیشترم نمیشه
هر چی من و دوستان نیز تلاش کردیم و کلیک کردیم فایده ای نداشت
یعنی اینقدر هوشمند هست که صاحب سایت رو نیز مییشناسه ؟
شما خودتون این متن رو تو تمام پست هاتون تکرار میکنید ولی مدرک خودتون کو؟نقل قول:
همونطور که ميبينيد همه کسانی که پرداخت کردن و آگهی کردن از کيفيت کليک ها راضی هستند.
کجان این آگهی دهنده های راضی؟
به چه حقی در این مورد اظهار نظر میکنید؟
پ ن . تنها مورد رضایتی که وجود داره خود آقای امیری هست که در صفحه اول سایت خودش نظر داده تازه هنوز برادرشون هم رضایت ندارن
:) مثل اينکه همين تاپيک رو کامل نخونديد.
مطالعه کنيد عزيزانی که پرداخت کردند نظر خودشون رو اعلام کردن.
خيلی جالب هست که کاربری که پرداخت نداشته مياد در مورد موضوعی که تجربه نکرده اطلاعات اشتباه ميده :)
و تازه به ديگران هم ميگه شما چه حقی داريد :) (دنيا برعکس شده.)
ضمن اينکه آقایان اميری خودشون هم مشتری پروژه راست کليک هستند و پروژه توسط تيم ديگه ای اداره و مديريت ميشه.
- - - Updated - - -
نه راست کليک هوشمند نيست.
کسانی که الگوريتم ها رو توسعه دادن و به صورت اپن سورس در اينترنت اعلام کردن باهوش بودن و راست کليک هم از همين الگوريتم های بروز شده استفاده کرده.
قطعا کليک شما هم صفر نبوده و بزرگتر از 0 بوده. ولی حتما به 150 هم نميرسه.
راست کليک پول بهتری در ازای کليک ها از آگهی دهنده دريافت و به نمايش دهنده پرداخت ميکنه ولی در عوض کليک ها رو درست تر و صحيح تر محاسبه ميکنه.