پاسخ : 1 سوال در مورد سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
کاش میشد تو انجمن تاپیکی باز بشه و کاربران مطلع بشن که همچین کسایی سواستقاده نکنن متاسفانه منو مجبور به پرداخت کردند نمیشه شکایت هم کرد بخاطر اینکه تو سرور فیلم هست
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
یک مثل قدیمی هست که من اکثرا این روزا به کار میبرم اینکه : دروغگو طمعکار رو گول میزنه!
در این انجمن از رنج سنی 11 سال فروشنده سرور مجازی و هاست مشاهده شده!
شما به عنوان وب مستر یا تجربه دارید یا نه و تجربه با هزینه به دست میاد! شما چه چیزی رو در دنیا نامحدود دیدی که هاست و سرور هم همین باشه؟
اطلاعات خودتون رو هر چه سریعتر از هاستینگ فعلی منتقل کنید به جای درست حسابی
Re: 1 سوال در مورد سرور مجازی
من باور نکرم و نمیکنم مشکل اینه که با این وضعیت کسی به کسی اعتماد نمیکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
یک مثل قدیمی هست که من اکثرا این روزا به کار میبرم اینکه : دروغگو طمعکار رو گول میزنه!
در این انجمن از رنج سنی 11 سال فروشنده سرور مجازی و هاست مشاهده شده!
شما به عنوان وب مستر یا تجربه دارید یا نه و تجربه با هزینه به دست میاد! شما چه چیزی رو در دنیا نامحدود دیدی که هاست و سرور هم همین باشه؟
اطلاعات خودتون رو هر چه سریعتر از هاستینگ فعلی منتقل کنید به جای درست حسابی
همکار عزیز شما خودتون هم پهنای باند همه سرویساتون رو نامحدود کردید پس الکی ضرب المثل به کار نبرید !شما خودتون هم همین وعده رو دادید
درضمن پیشنهاد من اینه که کلا یه مقدار پهنای باند رو باید برای کاربر تضمین کرد و بیشتر رو درصورت وجود شرایط گذاشت
اگه دقت کنید داستان اینه که اونی اینکارو میکنه ندونسته یا دونسته اعتماد مشتری رو نسبت به هاستینگ ها نشونه میگیره اصل مشکل این وسط میتونه این باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
سلام دوستان من یه سرور مجازی از یه شرکت دارم
امروز سرویس من را بستن و میگن 27 ترابایت مصرف پهنای باند داشتید و دیتا سنتر به ما گفته سرویست را ببندیم و فاکتور واسشون فرستادن 80 یورو میگه الان به من این 80 یورو را بده تا من واست سرور را باز کنم
طبق صحبت خودشون ماه پیش 7 ترا مصرف من بوده
بنظرتون من الان چکار کنم
اگر در هتزر آلمان است، یک پنل ربات دارد که می توانید پهنای باند را مشاهده کنید، درخواست دسترسی یا تصویر از آن نمایید.
اگر مشکلی نباشد به شما ارایه می دهند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
بله متاسفانه سعی نمیشه با کیفیت خوب و خدمات عالی مشتری را راضی کنند فقط با وعده های دروغ. میخوان مشتری داشته باشن
در اینجا اسم ببرید
از کجا خرید کرده اید بعد مدارک جمع اوری کنید به مدیران انجمن بدهید یک پست تحت عنوان کالابرداری و ...بزنند