پاسخ : بهترین سیستم مدیریت محتوا از نظر شما چیست؟
ببخشید،ورد پرس که cms نیست،وبلاگه!
من drupal رو پیشنهاد میدم.
نمونه هم زیاد هست.یکیش:
http://www.whitehouse.gov/
به هیچ وجه جوملا توصیه نمیشه به هیچ وجه !
بنده نظر شخصی و تجربه ی خودم و گفتم نسبت به تی دیتالایف و کلا سیستم دیتالایف اما درصورتیکه غیر از دیتالایف بخواید کار کنید فقط و فقط وردپرس و بعد هم دروپال بستگی به نیاز خودتون هست ولی هیچ شکی نیست که گسترده تر از وردپرس چه از نظر تعداد سایت و چه از نظر پلاگین نیست
به این سایت هم سری بزنید : تی دیتالایف
با سلام و درود
سایتی که معرفی کردید با جوملا پیاده سازی شده!
آژانس تبلیغاتی کانون ایران نوین - بزرگترین آژانس تبلیغاتی در ایران - Kanoon Iran Novin Advertising Agency
لود سایت برعکس گفته جناب Yas-Host عزیز خیلی هم خوب بود و من با اینترنت 128k زیر 5 ثانیه لود کامل شد.
جوملا سیستم بسیار قدرتمندی هست و در این 7 سال که من کار کردم مشکلی نبوده که نشه حل کرد
هر نوع کامپونت و ماژول و امکاناتی که خواسته باشید مطمئننا قبلا طراحی شده و اگر فارسی پیدانکردید قطعا در بخش افزونه های جوملا پیدا خواهیدکرد.
از نظر من قطعا جوملا بهتره برای کاریکه میگید. البته من خودم شخصا با همه سیستم ها سایت زدم و وبلاگ شخصی خودم الان وردپرس هست
از نظر پشتیبانی هم که شک نکنید جوملا بهترینه و تیم های فوق العاده قدرتمندی در ایران این سیستم رو پشتیبانی میکنن.
تنها ضعفی که من میبینم در جوملا نبود قالب های متنوع رایگان نسبت به وردپرس که اینم به لطف قالب های تجاری فوق العاده زیبا و حرفه ای که البته به رایگان میتونید پیدا کنید در وب و قابلیت rtl هم که همشون قطعا باید داشته باشند و شما میتونید به راحتی شخصی سازیشون بکنید و استفاده کنید. البته من فکر میکنم ریپ کردن قالب های وردپرس خیلی ساده باشه و به همین دلیل قالب های متنوعی داره چون هر بنده خدایی یه قالب جدید رو سایتش گذاشت که وردپرس بود فرداش قالب رو همه سایت های اسکریپت پخش میشه. و به قول دوستمون OmidX هر قالبی که بخواید حتی از رو کاغذ هم میشه طراحیش کرد
برای دیدن نمونه کارهای جوملایی میتونی طراحی ها و دمو قالب های شرکت خلیلان رو نگاه کنی.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ronaldo0571
با سلام و درود
سایتی که معرفی کردید با جوملا پیاده سازی شده!
آژانس تبلیغاتی کانون ایران نوین - بزرگترین آژانس تبلیغاتی در ایران - Kanoon Iran Novin Advertising Agency
لود سایت برعکس گفته جناب
Yas-Host عزیز خیلی هم خوب بود و من با اینترنت 128k زیر 5 ثانیه لود کامل شد.
جوملا سیستم بسیار قدرتمندی هست و در این 7 سال که من کار کردم مشکلی نبوده که نشه حل کرد
هر نوع کامپونت و ماژول و امکاناتی که خواسته باشید مطمئننا قبلا طراحی شده و اگر فارسی پیدانکردید قطعا در بخش افزونه های جوملا پیدا خواهیدکرد.
از نظر من قطعا جوملا بهتره برای کاریکه میگید. البته من خودم شخصا با همه سیستم ها سایت زدم و وبلاگ شخصی خودم الان وردپرس هست
از نظر پشتیبانی هم که شک نکنید جوملا بهترینه و تیم های فوق العاده قدرتمندی در ایران این سیستم رو پشتیبانی میکنن.
تنها ضعفی که من میبینم در جوملا نبود قالب های متنوع رایگان نسبت به وردپرس که اینم به لطف قالب های تجاری فوق العاده زیبا و حرفه ای که البته به رایگان میتونید پیدا کنید در وب و قابلیت rtl هم که همشون قطعا باید داشته باشند و شما میتونید به راحتی شخصی سازیشون بکنید و استفاده کنید. البته من فکر میکنم ریپ کردن قالب های وردپرس خیلی ساده باشه و به همین دلیل قالب های متنوعی داره چون هر بنده خدایی یه قالب جدید رو سایتش گذاشت که وردپرس بود فرداش قالب رو همه سایت های اسکریپت پخش میشه. و به قول دوستمون
OmidX هر قالبی که بخواید حتی از رو کاغذ هم میشه طراحیش کرد
برای دیدن نمونه کارهای جوملایی میتونی طراحی ها و دمو قالب های
شرکت خلیلان رو نگاه کنی.
موفق باشید
برای من که اینگونه بود...!
بنده شکی در قدرتمندی جوملا ندارم دوست عزیز....
ولی وقتی میتونیم لقمه رو با قاشق بزاریم دهمون چرا دور گردن بچرخونیمش؟ جوملا یک سیستم بسیار پیچیده هست... برای کسی که اصلا کار نکرده براحتی قابل درک و فهم نیست.
مشکل جوملا در قالب رایگان نیست دوست عزیز خیلی از سایت های خارجی قالب های رایگان برای جوملا به اشتراک گذاشته اند که براحتی قابل استفاده است.
هر کسی داخل و یک سیستم رو کد نویسی میکنه و شخصا هم با کد نویسی جوملا آشنایی دارم و بنده با توجه به نیاز ایشون این مورد رو عرض کردم.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
برای من که اینگونه بود...!
بنده شکی در قدرتمندی جوملا ندارم دوست عزیز....
ولی وقتی میتونیم لقمه رو با قاشق بزاریم دهمون چرا دور گردن بچرخونیمش؟ جوملا یک سیستم بسیار پیچیده هست... برای کسی که اصلا کار نکرده براحتی قابل درک و فهم نیست.
مشکل جوملا در قالب رایگان نیست دوست عزیز خیلی از سایت های خارجی قالب های رایگان برای جوملا به اشتراک گذاشته اند که براحتی قابل استفاده است.
هر کسی داخل و یک سیستم رو کد نویسی میکنه و شخصا هم با کد نویسی جوملا آشنایی دارم و بنده با توجه به نیاز ایشون این مورد رو عرض کردم.
موفق باشید.
از نظر پیچیدگی بله میشه گفت پیچیده هست و کار کردن با جوملا برای یک کاربر عادی تقریبا میشه گفت ساده نیست.
برای کمبود قالب به این دلیل گفتم که من گاهی وقت ها که نمونه طراحی های گروه های طراحی سایت های مختلف رو میبینم میشه گفت قالب تکراری و ادیت شده که قبلا به رایگان در وب پخش شده داخلشون زیاد پیاده میشه و شاید یکی از اصل هایی که وردپرس رو برای بعضی کاربران این سیستم قدرتمندتر نشون میده همین موضوع باشه البته برای من و شما یا طراح های دیگه که خودمون قالب هامون رو طراحی میکنیم میشه گفت نظرمون یکم تفاوت داره با سایر کاربرا.
از نظر کدنویسی هم باهاتون موافقم و هر کسی بیشتر رو یه سیستم تمرکز داره و من هم شخصا سایت هام رو با جوملا میزنم ولی طراحی قالب های سایر مدیرت محتوا رو هم انجام میدم چون اکثر سیستم ها فقط یه سری کدهای فراخوانی و توابعشون با هم فرق میکنه.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ronaldo0571
از نظر پیچیدگی بله میشه گفت پیچیده هست و کار کردن با جوملا برای یک کاربر عادی تقریبا میشه گفت ساده نیست.
برای کمبود قالب به این دلیل گفتم که من گاهی وقت ها که نمونه طراحی های گروه های طراحی سایت های مختلف رو میبینم میشه گفت قالب تکراری و ادیت شده که قبلا به رایگان در وب پخش شده داخلشون زیاد پیاده میشه و شاید یکی از اصل هایی که وردپرس رو برای بعضی کاربران این سیستم قدرتمندتر نشون میده همین موضوع باشه البته برای من و شما یا طراح های دیگه که خودمون قالب هامون رو طراحی میکنیم میشه گفت نظرمون یکم تفاوت داره با سایر کاربرا.
از نظر کدنویسی هم باهاتون موافقم و هر کسی بیشتر رو یه سیستم تمرکز داره و من هم شخصا سایت هام رو با جوملا میزنم ولی طراحی قالب های سایر مدیرت محتوا رو هم انجام میدم چون اکثر سیستم ها فقط یه سری کدهای فراخوانی و توابعشون با هم فرق میکنه.
باتشکر
هم استانی محترم
این قسمت و خیلی قبول دارم.
(از نظر کدنویسی هم باهاتون موافقم و هر کسی بیشتر رو یه سیستم تمرکز داره)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام
من میخوام یه پرتال جامعی برای کانون تبلیغاتی ای بزنم
میخوام بدونم به نظر شما از چه سیستمی استفاده کنم
---
اصلا بحث بالا هیچ برای یک پرتال خیلی شیک و سنگین چه سیستمی رو پیسنهاد میدید؟ دلایلتون رو بیان کنید
دوستانه عزیز که چیزی رو پیشنهاد میدید نمونه سایت همون سی ام اس رو لطف کنید
فقط جوملا + یه برنامه نویس حرفه ای = پیاده سازی هر ایده ای
خود سایت جوملا