پاسخ : شروع کار هاستینگ با سرمایه 500 هزار تومان / سوال درباره درامد و درخواست تجربیات شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
ممنون.
راستش بعد از هزینه ی نمایندگی مستقیم ثبت دومین، برام میمونه حدود 250 تومن که اگر فرض کنیم هزینه ی خود سرور مجازی میشه 40 تومن، 50 تومن لایسنس whmcs -- پنجاه تومن لاسنس لایت اسپید و 50 تومن لایسنس سی پنل میشه که ماهی میشه حدودا 200 تومن یعنی یک ماه کامل سرمایه اش رو دارم به نظرتون اینقدر در میاره که بتونم تمدید کنم؟ واسه همین می خواهم مستر بگیرم.
صرفا جهت راهنمایی
شما طبق روش ذیل عمل نمایید، بهینه، اقتصادی و پر طرفدار خواهد بود :
سرور مجازی رم 2 هارد 100
لایت اسپید نال شده (روی چندین سرور نصب نمودیم مشکلی برایشان بعد از گذشت 9 ماه بوجود نیامده است و برای شروع مفید است)
لایسنس whmcs + نمایندگی ثبت دامنه ملی
کنترل پنل دایرکت ادمین یا سی پنل
تمامی موارد جمعا ماهانه زیر 150 هزار تومان خواهند بود.
پاسخ : شروع کار هاستینگ با سرمایه 500 هزار تومان / سوال درباره درامد و درخواست تجربیات شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
هوالرزاق
سلام و وقت بخیر
اگه پست رو اینجا می زارم دلیل اش اینه که جای بهتری پیدا نکردم ببخشید اگر بد جایی هست.
دوستان بنده حدود یکماه است که اکانت ریسلو ساختم و امروز فعال شده و طبق گفته پشتیبانیشون باید با حداقل شارژ 69 دلار کارم رو شروع کنم. دلیل اینکه همین ابتدای کار با ریسلو مستقیم شروع می کنم این هست که یک دامین خیلی عالی پیدا کردم که می خواهم مستقیما تو پنل خودم باشه. درضمن با وجود اینکه مدیریت سرور و ساخت سرور مجازی و اینها رو بلدم ولی ترجیح می دهم کارم رو با مستر ریسلر شروع کنم. سوالم از شما عزیزان این هست که به نظرتون بدون تبلیغات و تنها با دادن افر در انجمن و نیز یک قالب نسبتا زیبا و اختصاصی و نیز با اسم بسیار عالی به نظرتون توی ماه چند تا می تونم هاست بفروشم؟ به نظرتون پیشرفت کاری چگونه خواهد بود؟
برخی از دوستان که می اید و می گویند کار هاستینگ بده، سود نداره، تا نصف شب باید بیدار بمونی و... سوالم از این عزیزان این هست که ایا برای سرمایه 500 هزار تومان کار بهتری سراغ دارید؟ اگر دارید بفرمایید تا ما هم برویم اون کار.
2 سوال هم دارم: 1. whmcs لایسنس دار استفاده کنم یا نال شده؟بیشتر همکاران از چی استفاده می کنند؟
2. برخی می گویند که مستر ریسلر مشکل داره سوالم اینه که مستر ریسلری که با کدوم افزونه ساخته شده باشه مشکل داره؟ اخه فکر کنم با دو تا افزونه میشه که اسمشون الان خاطرم نیست...
با احترام.
سلام
اگر میتونی هزینه کنی
یک وی دی اس بگیر و کانفیگ انجام بده
برای شروع کار هم سمت نال نرو کسانی که این فکر دارند خود ارزش قائل نیستند برای مشتریان خود یا هر کس پیشنهاد میده
برای مشتری همیشه ارزش بذار اما هزینه اونو بگیر = خوب خرج کن و درخواست هزینه کن از مشتری
هیچ زمان کم نذار برای مشتری
مشتری مثل بچه میمونه 6 ماه راضی هست با یک شکلات یکبار هم با یک قهوه هزاران فکر میکنه در مورد شما
مشتری بفهمه ریسلر هستی بهت شک میکنه و دیگه سمتت نمیاد
سعی کن هزینه کنی باری کارت
اما
اگر قرار بود سی پنل تو 1 ماه یاد بگیریر بیشن و توی 2 هفته یاد بگیر
اگر زبان بلد هستین گوگل بخورید تا متیونین بوکوارم خوبی باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mad-adwords
دوست عزیز نا امیدش نکن بزار یه تجربه ای کنه هر کاری سود وضرر داره باید رضایت مشتری جلب کرد که اون مشتری اعتبار سایت با تعریف و نظرات بالا می یارند
ممنونم :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servervds.com
سلام
اگر میتونی هزینه کنی
یک وی دی اس بگیر و کانفیگ انجام بده
برای شروع کار هم سمت نال نرو کسانی که این فکر دارند خود ارزش قائل نیستند برای مشتریان خود یا هر کس پیشنهاد میده
برای مشتری همیشه ارزش بذار اما هزینه اونو بگیر = خوب خرج کن و درخواست هزینه کن از مشتری
هیچ زمان کم نذار برای مشتری
مشتری مثل بچه میمونه 6 ماه راضی هست با یک شکلات یکبار هم با یک قهوه هزاران فکر میکنه در مورد شما
مشتری بفهمه ریسلر هستی بهت شک میکنه و دیگه سمتت نمیاد
سعی کن هزینه کنی باری کارت
اما
اگر قرار بود سی پنل تو 1 ماه یاد بگیریر بیشن و توی 2 هفته یاد بگیر
اگر زبان بلد هستین گوگل بخورید تا متیونین بوکوارم خوبی باشید
اره راستش به نظرم نه از لحاظ قانونی درسته ادم نال شده استفاده کنه نه از لحاظ شرعی...
ممنون بابت راهنماییتون :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
به خدا 90% دوستان اینجا از whmcs نال استفاده میکنند و لایت اسپید کرک و ... :)
خاصیت ایرانی هست که تا رایگانش هست نمیره سراغ پریمیوم :)
سی پنل هم اگه نصب نالش دردسر نداشت همه میرفتن سمتش .!
به نظرتون کار درستیه؟ اون برنامه نویس اش زحمت کشیده برنامه ساخته که بفروشه یا غیر از اینه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
ممنون.
راستش بعد از هزینه ی نمایندگی مستقیم ثبت دومین، برام میمونه حدود 250 تومن که اگر فرض کنیم هزینه ی خود سرور مجازی میشه 40 تومن، 50 تومن لایسنس whmcs -- پنجاه تومن لاسنس لایت اسپید و 50 تومن لایسنس سی پنل میشه که ماهی میشه حدودا 200 تومن یعنی یک ماه کامل سرمایه اش رو دارم به نظرتون اینقدر در میاره که بتونم تمدید کنم؟ واسه همین می خواهم مستر بگیرم.
در عرض یکماه (اونم با منابع مالی محدود) نمیشه به بازده رسید میتونید پله پله برید بالا مطمئن باشید کم کم مشتری جذب کنید و رضایشتون رو تامین کنید موفق میشید, باید عجله نکنید و حوصله زیادی داشته باشید
هرکاری به صورت حرفه ای با سرمایه زیاد باید شروع کرد
فکر کنید همین الان بخواین تو سایت های بزرگ تبلیغ بزنید در ماه چند میلیون نیازه!
فضای مجازی هم مثل فضای واقعی به نظر من فرقی نداره تو فضای مجازی هم باید پول ریخت فقط فرقش اینه مشتریان شما از کل کشور هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
هوالرزاق
سلام و وقت بخیر
اگه پست رو اینجا می زارم دلیل اش اینه که جای بهتری پیدا نکردم ببخشید اگر بد جایی هست.
دوستان بنده حدود یکماه است که اکانت ریسلو ساختم و امروز فعال شده و طبق گفته پشتیبانیشون باید با حداقل شارژ 69 دلار کارم رو شروع کنم. دلیل اینکه همین ابتدای کار با ریسلو مستقیم شروع می کنم این هست که یک دامین خیلی عالی پیدا کردم که می خواهم مستقیما تو پنل خودم باشه. درضمن با وجود اینکه مدیریت سرور و ساخت سرور مجازی و اینها رو بلدم ولی ترجیح می دهم کارم رو با مستر ریسلر شروع کنم. سوالم از شما عزیزان این هست که به نظرتون بدون تبلیغات و تنها با دادن افر در انجمن و نیز یک قالب نسبتا زیبا و اختصاصی و نیز با اسم بسیار عالی به نظرتون توی ماه چند تا می تونم هاست بفروشم؟ به نظرتون پیشرفت کاری چگونه خواهد بود؟
برخی از دوستان که می اید و می گویند کار هاستینگ بده، سود نداره، تا نصف شب باید بیدار بمونی و... سوالم از این عزیزان این هست که ایا برای سرمایه 500 هزار تومان کار بهتری سراغ دارید؟ اگر دارید بفرمایید تا ما هم برویم اون کار.
2 سوال هم دارم: 1. whmcs لایسنس دار استفاده کنم یا نال شده؟بیشتر همکاران از چی استفاده می کنند؟
2. برخی می گویند که مستر ریسلر مشکل داره سوالم اینه که مستر ریسلری که با کدوم افزونه ساخته شده باشه مشکل داره؟ اخه فکر کنم با دو تا افزونه میشه که اسمشون الان خاطرم نیست...
با احترام.
کار خوبی کردید که نمایندگی مستقیم از ریسلو دریافت کردید یادمه خیلی وقته دنبال این کار بودید
برای شروع از سرور مجازی استفاده کنید با هزینه هاتون هم جور در میاد ، دسترسی مستقیم دارید و خودتون مختار در تمامی کار ها هستید که این خیلی مهمه
برای وبسایتتون اگر تونستید قالب اختصاصی تهیه کنید ، یک دامنه کوتاه ، با معنا و زیبا انتخاب کنید (هرچند که الان هیچ دامنه ی زیبایی آزاد نیست برای ثبت :|)
تبلیغات خیلی مهمه البته در وبسایت هایی که بازدید کننده داشته باشند برای تبلیغات هم بنر فلش یا یک بنر گرافیکی پیشنهاد میشه
چون مردم ایران به ظاهر خیلی اهمیت میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
کار خوبی کردید که نمایندگی مستقیم از ریسلو دریافت کردید یادمه خیلی وقته دنبال این کار بودید
برای شروع از سرور مجازی استفاده کنید با هزینه هاتون هم جور در میاد ، دسترسی مستقیم دارید و خودتون مختار در تمامی کار ها هستید که این خیلی مهمه
برای وبسایتتون اگر تونستید قالب اختصاصی تهیه کنید ، یک دامنه کوتاه ، با معنا و زیبا انتخاب کنید (هرچند که الان هیچ دامنه ی زیبایی آزاد نیست برای ثبت :|)
تبلیغات خیلی مهمه البته در وبسایت هایی که بازدید کننده داشته باشند برای تبلیغات هم بنر فلش یا یک بنر گرافیکی پیشنهاد میشه
چون مردم ایران به ظاهر خیلی اهمیت میدن
بلی دوست عزیز بالاخره ریلسو رو حلش کردم :)
راستش هزینه های جانبی سرور مجازی زیاده منم می خواهم که همه برنامه هام لایسنس دار باشند و نال شده نباشند و به قول معروف چون خشت اول نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج! که میشه ماهی حدود 180 تومن که اونو وقتی حساب می کنم می بینم ماه دوم رو به ظور می تونم بپردازم به نظرتون تا اون حد می تونم بفرشم که هزینه سرور در بیاد؟
از لحاظ قالب مشکلی نیست خودم طراح وب هستم و در حال حاظر با html5 و css3 یک قالب خیلی حرفه ای و اختصاصی در حال طراحی ام
راستش تبلیغات موندم تو کدوم سایت بدم به نظرتون پرشین اسکریپت خوبه یا تمپها؟ یا سایت دیگری اگه سراغ دارید ممنون می شوم بفرمایید.
ممنون بابت راهنمایی
با احترام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
بلی دوست عزیز بالاخره ریلسو رو حلش کردم :)
راستش هزینه های جانبی سرور مجازی زیاده منم می خواهم که همه برنامه هام لایسنس دار باشند و نال شده نباشند و به قول معروف چون خشت اول نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج! که میشه ماهی حدود 180 تومن که اونو وقتی حساب می کنم می بینم ماه دوم رو به ظور می تونم بپردازم به نظرتون تا اون حد می تونم بفرشم که هزینه سرور در بیاد؟
از لحاظ قالب مشکلی نیست خودم طراح وب هستم و در حال حاظر با html5 و css3 یک قالب خیلی حرفه ای و اختصاصی در حال طراحی ام
راستش تبلیغات موندم تو کدوم سایت بدم به نظرتون پرشین اسکریپت خوبه یا تمپها؟ یا سایت دیگری اگه سراغ دارید ممنون می شوم بفرمایید.
ممنون بابت راهنمایی
با احترام.
میتونید هزینه ها رو کم کنید
مثلا به جای cpanel از directadmin استفاده کنید
یا به جای litespeed از nginx استفاده کنی
سرور هم برای شروع لازم نیست با سخت افزار خیلی قوی شروع کنید
whmcs هم اگر میتونید هزینه ماژول رو بدید از فراسو بگیرید که ماژول ثبت دامنه هم میده
تبلیغات هم وبسایت های دانلود اسکریپت گزینه های خوبی هستند