پاسخ : برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری بیشتری دارد؟
درود خسته نباشید ما با هردو دیتاسنتر کار کردیم و هم اکنون هم سروری از هتزنر برای مجازی سازی داریم ولی هیچی رداستیشن نمیشه ! و طرف دار بیشتری هم داره! به خاطر کیفیت بهتر
پاسخ : برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری بیشتری دارد؟
اوه اوه اوه....
اقا من حساب کردم سه ماه اول ماهی میشه 500 هزار تومن اون چیزی که من می خواهم بعد ماهی میشه حدودا 900 تومن o_o کمرم شکست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
اوه اوه اوه....
اقا من حساب کردم سه ماه اول ماهی میشه 500 هزار تومن اون چیزی که من می خواهم بعد ماهی میشه حدودا 900 تومن o_o کمرم شکست...
گغتم ک ب هیچ وجه دیتاسنتر ارزونی نیست :d
هاستینگ به خاطر پینگ پایین المان
برای فروش vps انگلیس
کیفیت پورتها عالی است 10 گیگ هم میده انگلیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
گغتم ک ب هیچ وجه دیتاسنتر ارزونی نیست :d
اقا این ای دی یاهو ی منه ممکنه اد کنید یکم راهنمایی کنید منو
pouyajabbari1
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kourosh_it
درود خسته نباشید ما با هردو دیتاسنتر کار کردیم و هم اکنون هم سروری از هتزنر برای مجازی سازی داریم ولی هیچی رداستیشن نمیشه ! و طرف دار بیشتری هم داره! به خاطر کیفیت بهتر
از کدام سری استفداه میکنید و مشکل دارید ؟
سلام
من در وبهاستینگ تاک انگلیسی خوندم که رد استیشن هزینه های پنهان داره ... و یکی از کاربرهای اونجا شکایت کرده بود که مثلا دیتاسنتر نگذاشته سرور ایشون بیشتر از 500 ایمیل در روز بفرسته مگر اینکه 25 پوند اضافه بده.
دوستانی که از این دیتاسنتر سرور دارن، آیا این صحیحه ؟
اگر صحیحه که باید مواظب باشید.
آها ... صفحۀ 2 رو نخونده بودم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
«احمد»
سلام
من در وبهاستینگ تاک انگلیسی خوندم که رد استیشن هزینه های پنهان داره ... و یکی از کاربرهای اونجا شکایت کرده بود که مثلا دیتاسنتر نگذاشته سرور ایشون بیشتر از 500 ایمیل در روز بفرسته مگر اینکه 25 پوند اضافه بده.
دوستانی که از این دیتاسنتر سرور دارن، آیا این صحیحه ؟
اگر صحیحه که باید مواظب باشید.
آها ... صفحۀ 2 رو نخونده بودم :d
پهنای باند چه ارتباطی با ارسال ایمیل داره ؟؟؟ !!!
- خیر دوست عزیز ، پهنای باند سرور ها در این دیتاسنتر نامحدود ه ... (۳۲۱ ترابایت)
درباره ایمیل ها (میل ریلی و آی پی پرمیوم) هم ب انداره کافی ، در دو صفحه قبل بحث شده ... مطالعه بفرمایید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
پهنای باند چه ارتباطی با ارسال ایمیل داره ؟؟؟ !!!
- خیر دوست عزیز ، پهنای باند سرور ها در این دیتاسنتر نامحدود ه ... (۳۲۱ ترابایت)
درباره ایمیل ها (میل ریلی و آی پی پرمیوم) هم ب انداره کافی ، در دو صفحه قبل بحث شده ... مطالعه بفرمایید .
بنده از پهنای باند چیزی نگفتم ! ؟؟؟
اما خوب 500 تا ایمیل خرج نیم ساعت هست توی یک سرور اشتراکی . شما یک (فوروم) مثل وبهاستینگ تاک روی سرورتون داشته باشید 500 تا ایمیل رو باید برای ده دقیقه بگذارید. نه 24 ساعت...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
«احمد»
بنده از پهنای باند چیزی نگفتم ! ؟؟؟
اما خوب 500 تا ایمیل خرج نیم ساعت هست توی یک سرور اشتراکی . شما یک (فوروم) مثل وبهاستینگ تاک روی سرورتون داشته باشید 500 تا ایمیل رو باید برای ده دقیقه بگذارید. نه 24 ساعت...
ببخشید من اشتباه خوندم ، sry .
نه اینطوریا هم نیست ، شما یک سرور مجازی با ۵۱۲ مگ رم بخرید ، ب عنوان ریلی کل سرور رد استیشن تون استفاده کنید !