پاسخ : انتقال 10 ترابایت ب سرور...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmoparizad
بله میدونم... عدد میخام.... مثلا n تومن...و نگفتید اول این ک شرکتی مناسب سراغ دارید؟؟ و دوم اینکه میشه از سایتهای دیگه لینک داد؟؟ میتونیم اینطوری بازدیدکننده جذب کنیم؟؟
منظورتون از
نقل قول:
میشه از سایتهای دیگه لینک داد؟؟
چیه ؟
یعنی مثلا من لینک مستقیم سایتهای دانلود دیگه رو بردارم روی سایت خودم بگذارم و توضیحاتش رو ب قلم نویسندگان سایتم اضفه کنم....مثلا نرم افزار... رو از دانلودها لینک مستقیم بردارم... و با توضیحات خودم بگذارم رو سایت... این کار میتونه جذب بازدیدکننده کنه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmoparizad
یعنی مثلا من لینک مستقیم سایتهای دانلود دیگه رو بردارم روی سایت خودم بگذارم و توضیحاتش رو ب قلم نویسندگان سایتم اضفه کنم....مثلا نرم افزار... رو از دانلودها لینک مستقیم بردارم... و با توضیحات خودم بگذارم رو سایت... این کار میتونه جذب بازدیدکننده کنه؟؟
بهتره از سرور های خود جهت دانلود استفاده شود نه از سرور دیگران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmoparizad
بله میدونم... عدد میخام.... مثلا n تومن...و نگفتید اول این ک شرکتی مناسب سراغ دارید؟؟ و دوم اینکه میشه از سایتهای دیگه لینک داد؟؟ میتونیم اینطوری بازدیدکننده جذب کنیم؟؟
اولا مال من نیستن ک ب شما عدد بدم ، در ثانیه حجم بالاست ، باید تماس بگیرید با خودشون صحبت کنید ...
اما بالای 800 ~ 900 تومن در ماه حساب کنید .
بله من هم همین قصد رو دارم اما نمیدونم چطور این حجم داده رو منتقل کنم.... گروهی میگن پارس سرور سرور نامحدود میده... این نا محدود رو شما شنیدید؟؟؟ ایا نا محدود شامل دست کم 10ترابایت هم میشه؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
بهتره از سرور های خود جهت دانلود استفاده شود نه از سرور دیگران
اگه درست فهمیده باشم ، این اقا میخواد یکسری دیتا ک رو هارد اکسترنال داره رو بده دیتاسنتر براش کپی کنن رو سرور اختصاصیش .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
اولا مال من نیستن ک ب شما عدد بدم ، در ثانیه حجم بالاست ، باید تماس بگیرید با خودشون صحبت کنید ...
اما بالای 800 ~ 900 تومن در ماه حساب کنید .
این هزینه برای من غیر ممکنه....... حتی نصف این هم غیر ممکنه...پس باید چ کار کنم؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
اگه درست فهمیده باشم ، این اقا میخواد یکسری دیتا ک رو هارد اکسترنال داره رو بده دیتاسنتر براش کپی کنن رو سرور اختصاصیش .
میخام از هاردهای اکسرنال داده های متفاوتی از صوت و فیلم و نرم افزار... رو ب سرور منتقل کنم و سایتی ویژه دانلود آماده کنم... اما نمیدونم این حجم داده رو باید کجا ببرم چ سروری و چجوری میتونه این حجم رو ساپرت کنه(فعلا 10ترابایت)
دوست عزیز لطفا در پیغام خصوصی نام سایتتون را اعلام کنید ، ما میتونیم این انتقال را براتون انجام بدیم در صورتی که سرور را از ما تهیه کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmoparizad
این هزینه برای من غیر ممکنه....... حتی نصف این هم غیر ممکنه...پس باید چ کار کنم؟؟
خب اگه تازه میخواید شروع کنید ، از vps / vds با حجم پایین تر (500 گیگ یا 1 ترا) شروع کنید ، از دیتاسنتر های اروپایی هم استفاده کنید ک قیمت پایین براتون در بیاد ...
داخل ایران هزینه ی پهنای باند بالاست ! ، فقط یه موضوع میمونه ک این دیتای شما باید از طریق ftp ب سروریی ک میخرید منتقل شه ، ک اونم بستگی ب سرعت اینتر نت شما خواهد داشت !