نظر شما اینه که ovh بهتر از هتزنره؟
من رو او وی اچ اونم دیتاسنترهای جدید و سرور های جدید کانادا هم بودم ولی میتونم بگم هتزنر برا من بهتر کار میده تا ovh
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دوست من منظور از کیفیت سخت افزار هست و قیمت سخت افزار . وگرنه شما با دیتاسنتر گوگل مقایسه کنید یا فیسبوک و یا هرجای که میخواهید .
دیتاسنتر ovh سرویس های فرانسه خوبی دارد و بنده هم از کاندا استفاده میکنم راضی هستم . بحث ایجاست که دیتاسنتر Ovh سخت افزار به مراتب با کیفیت تر را با قیمت مناسب میده و دیتاسنتر هتزنر سخت افزار کیفیت پایین تر را با قیمت پاین میده .
سلام
من هم از هاردای sataش راضی نیستم و دقیقا میبینم که همه چی خوبه غیر از هارد، اما خوب sas و ssd داره اگر از هارداش راضی نیستید !!! من اخیرا عوض کردم و خیلی راضیم . الآن روی یکی از سرورها دوتا sas و دو تا sata دارم که بار فعالیت رو رو این دو تقسیم کردم! خيلی عالی شده
توی ساپورت هتزنر اختلال وجود داره، رحم ندارن ... گاهی یک کار کوچیک رو چون وظیفه شون نیست انجام نمی دن... یک روز فایروال ما قاطی کرده بود و آیپی ها رو به هر نحوی که شده می بست با ریستارت و غیره هم درست نمی شد ، کانکشن خراب شدۀ مبین نت هم وقتی با KVM وصل می شدیم ، هر حرف رو بیست باز میزد.... هیچ غلطی نمی تونستیم بکنیم. من وصل بودم با اتصال KVM ویدیوئی ، بهش گفتم اینجا مشکل کانکشن دارم و هر حرف رو چند بار میزنه، رفت روی سرور ... تست کرد و جلوی من یک چیزی نوشت ، ولی service iptables stop رو ننوشت !!! بعد نامه زد که کار می کنه !!! سالمه. حاضر نبودن برن داخل سرور یک service iptables stopبزنن، ولی در کل خوبن و در حد تعریف شدۀ وظیفه شون خوب جواب میدن، ولی بیشتر نه ! باید روحیۀ آلمانی رو یاد بگیری، باهاشون میسازی و احتیاط میکنی که محتاج به ساپورت نباشی :D
ما دو سرور px90 و px120 تهیه کرده بودیم. px90 با هزینه ست اپ در ماه اول حدود 900هزار تومان هزینه داشت که کلا در مدت یک ماه کار نکرد مشکل به حدی رسید که در مدت 3 روز 18 بار دستی سرور رو ریست کردند. آخر هم مجبور به تعویض هارد شدیم
خرید سرور با هارد SATAIII اصلا توصیه نمی شود. حتی در سرویس های نو و جدید.
قدرت cpu ها هم چندان بالا نیست مثلا E5-1650 v2 در مقایسه با E5-2680 که در سایت PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End می توانید رتبه ها را مشاهده کنید.
البته سیاست کاری هتزنر ارائه سخت افزار با کیفیت متوسط و قیمت پایین است.
در کنار آن هزینه های جانبی بسیار بالایی را به مشتری تحمیل می کند.
مثلا در رداستیشن هزینه لایسنس سی پنل ماهانه 14.9دلار و در هتزنر 24.9 یورو است!!!
من تقریبا 1/5 سال هست کلا دور این دیتاسنتر رو خط کشیدم با یک اتک کوچیک به سرور فورا آیپی نال میشه اصلا برای سرور هایی که اتک می خورند مناسب نیست شبکه مناسبی هم نداره با پینگ بسیار پایین باز هم برای سرور های گیم و چت مناسب نیست و فقط برای هاستینگ مناسبه با هارد ساتا کار نکردم ولی هارد های ssd عالی بودند مشکلی از بابت سخت سرور نداشتم و عالی بود فقط شبکه مناسبی نداشت
OVH و Hetzner شبکشون کیفیت مناسب نداره و قطعی های لحظه ای داره برای هاستینگ خوبند ولی گیم نه