پاسخ : در خواست سرور مجازی ویندوز
از ovh کانادا با سرعت بالا در خدمتیم
شروع قیمت از 12000 تومان
آپتایم عالی و سرعت بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
با سلام
بنده نیاز به سرور مجازی دارم که حد اقل مشخصاتی را که نیاز دارم در اینجا میگذارم
Ram 512 حداقل نیاز
H.D.D = 10Gb
port = 1 Gbit
پهنای باند نامحدود
CPU =1.5Gh حد اقل
os = windows server 2003
ترجیحا پنل ریبوت و خاموش و روشن هم باشه بهتره
فقط فروشنده های محترم مشخصات و قیمت کامل را اینجا ذکر کنند .همچنین قیمتها بدون تعغیر برای ماه های بعدی باشه .یعنی الان یه قیمت بدن بعد 2 ماهه دیگه تعغیر بدن که نشه ادامه همکاری داد . اینطوری نباشه
پایداری روی سرویسهاشون هم حد اقل شش ماه ادامه داشته باشه . مثلا نشه برای 2 ماهه دیگه یه هو بیان بگن باید انتقال سرور بدیم . (در دسرهای عوض شدن آی پی و انتقال . بک آپ گیری و کانفیگ مجدد با هزینه و ... ) حد اقل شش ماه بتونن روی یک دیتاسنتر ثابت بمونن . و اگه هم مشگلی با دیتا سنتر دارن و این مشگل از طرف خودشونه ( منظور اینکه به درخواست ما نباشه ) وحتما باید انتقال داده بشه بتونند حداقل انتقال تمامی اطلاعات سرویس به همراه تمامی نرم افزار ها و کانفیگها را انتقال بدن به صورت رایگان
اولویتهای مورد نیاز رو اینجا به ترتیب میزارم
1: قیمت
2: پشتیبانی
3: کیفیت سرعت بالا و پینگ پایین و پایداری و آپ تایم بالا
4: دیتاسنتر ترجیحا رد استیشن . ( اما اگه آی پی انگلیسی باشه. دیتا سنتر جای دیگه باشه اشکالی نداره )
5: نصب سیستم عامل رایگان ( حد اقل ماهی 3 بار )
6 : عدم اوراسل
( دوستان اگه جایی اشتباهی نوشتم به بزرگی خودتون ببخشید )
با تشکر
سرور مد نظر شما با هزینه 20.000 تومان ماهانه از رداستیشن قابل ارائه می باشد
برای بررسی آپتایم سرور میتوانید از تیکت به واحد پشتیبانی مطلع بشوید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
سرور مد نظر شما با هزینه 20.000 تومان ماهانه از رداستیشن قابل ارائه می باشد
برای بررسی آپتایم سرور میتوانید از تیکت به واحد پشتیبانی مطلع بشوید.
سلام
ممنونم دوست عزیز اما همین سرویس رو به قیمت 14 تومان داشتم استفاده میکردم
تشکر میکنم از تمامی دوستان که اعلام داشتند مشخصات و قیمتهاشون رو
اما اکثرا با قیمتهای زیادی اعلام کردند .
برای رم 512 و هارد 10 گیگ .ویندوز سرور 2003 . قیمت حدود 14000 تومان باید باشه . تا همین چند روز پیش داشتم استفاده میکردم
اگر هم قیمتشون نسبتا خوب بوده فقط برای ماه اول اینطوریه و برای ماه های بعدی قیمت تفاوت فاحشی داره
در هر صورت از تمامی دوستان متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
E_R_B
از ovh کانادا با سرعت بالا در خدمتیم
شروع قیمت از 12000 تومان
آپتایم عالی و سرعت بالا
بهتون آفر 12 هزار تومانی هم داده شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بهتون آفر 12 هزار تومانی هم داده شده
بله اما با رم 256 مگابایت و از کانادا . که راستش نمیدونم دیتاسنترش چطوریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
بله اما با رم 256 مگابایت و از کانادا . که راستش نمیدونم دیتاسنترش چطوریه
اگر سرعت ریموت برای شما اهمیت داره اروپا بهتر هست
اما اگر به کارایی اهمیت میدید معمولا ovh از نظر هارد و پردازنده در وضعیت مطلوبی برخوردار هست
پورت هم در کمترین حالت می تونید تا 15 مگابایت دانلود داشته باشید روی سرور مجازی اگر پورت 1 باشه
اگر 100 باشه تا 4 مگابایت می تونید دانلود کنید
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
اگر سرعت ریموت برای شما اهمیت داره اروپا بهتر هست
اما اگر به کارایی اهمیت میدید معمولا ovh از نظر هارد و پردازنده در وضعیت مطلوبی برخوردار هست
پورت هم در کمترین حالت می تونید تا 15 مگابایت دانلود داشته باشید روی سرور مجازی اگر پورت 1 باشه
اگر 100 باشه تا 4 مگابایت می تونید دانلود کنید
سپاس
از راهنماییتان ممنونم
بله البته سرعت ریموت هم برام مهمه چون استفاده دارم . از رد استیشن داشتم . راضی بودم . خیلی تمایل دارم از رد استیشن بگیرم . اما قیمتها توی یک رنج تفاوت داره . الان یکی از دوستان هست که قیمتشون نسبتا مناسبه امروز باهاشون صحبت میکنم اگه به توافق رسیدیم . ازشون خریدم میکنم . از هرتزنر آلمان هم داشتم تقریبا بدک نبود . البته توی ریموت سرعتش به رد استیشن نمیرسید . اما یه مشگل بزرگی که داشتم آی پی آلمانش بود که اذیتم میکرد .( وارد وب سایت که میشدیم باهاش زبانها آلمانی بود ) توی رد استیشن پوت 1 گیگابیت بود که حد اقل سرعتش روی حدود 30 مگابایت بود و در بهترین حالت حدود 80 مگابایت
ممنون
پینگ پایین هم اهمیت زیادی برام داره . سرور های هلند و آمریکا را نمیدونم چطوریه ؟ کدومشون حساسیت کمتری دارن مثلا به تورنت و یا ابیوز ؟
پینگ کدوم سرویس دهنده کمتر از همه هستش . و مشخصات سخت افزاریشون خوب باشه . و مشگل آی پی ( همون زبان رو نداشته باشیم )؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
سلام
ممنونم دوست عزیز اما همین سرویس رو به قیمت 14 تومان داشتم استفاده میکردم
دوست خوبم یکم خودتون فکر کنید میفهمید یه جای کار میلنگه
الان سرور 32 گیگی رد استیشن در میاد 600 تا 700 تومن آخه چطور میشه بهتون بدیم 14 تومن :65: هزینه هر آی پی میشه 1 پوند اصلا با عقل جور در نمیاد !!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان یکم واقع بین باشید اون طرفی که داره میده 14 تومن شک نکن یه جای کارش میلنگه حتما داره داره منابع محدود میکنه یا اورسل میکنه دیگه خیلی تابلو هست . :65:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
با سلام
بنده نیاز به سرور مجازی دارم که حد اقل مشخصاتی را که نیاز دارم در اینجا میگذارم
Ram 512 حداقل نیاز
H.D.D = 10Gb
port = 1 Gbit
پهنای باند نامحدود
CPU =1.5Gh حد اقل
os = windows server 2003
ترجیحا پنل ریبوت و خاموش و روشن هم باشه بهتره
فقط فروشنده های محترم مشخصات و قیمت کامل را اینجا ذکر کنند .همچنین قیمتها بدون تعغیر برای ماه های بعدی باشه .یعنی الان یه قیمت بدن بعد 2 ماهه دیگه تعغیر بدن که نشه ادامه همکاری داد . اینطوری نباشه
پایداری روی سرویسهاشون هم حد اقل شش ماه ادامه داشته باشه . مثلا نشه برای 2 ماهه دیگه یه هو بیان بگن باید انتقال سرور بدیم . (در دسرهای عوض شدن آی پی و انتقال . بک آپ گیری و کانفیگ مجدد با هزینه و ... ) حد اقل شش ماه بتونن روی یک دیتاسنتر ثابت بمونن . و اگه هم مشگلی با دیتا سنتر دارن و این مشگل از طرف خودشونه ( منظور اینکه به درخواست ما نباشه ) وحتما باید انتقال داده بشه بتونند حداقل انتقال تمامی اطلاعات سرویس به همراه تمامی نرم افزار ها و کانفیگها را انتقال بدن به صورت رایگان
اولویتهای مورد نیاز رو اینجا به ترتیب میزارم
1: قیمت
2: پشتیبانی
3: کیفیت سرعت بالا و پینگ پایین و پایداری و آپ تایم بالا
4: دیتاسنتر ترجیحا رد استیشن . ( اما اگه آی پی انگلیسی باشه. دیتا سنتر جای دیگه باشه اشکالی نداره )
5: نصب سیستم عامل رایگان ( حد اقل ماهی 3 بار )
6 : عدم اوراسل
( دوستان اگه جایی اشتباهی نوشتم به بزرگی خودتون ببخشید )
با تشکر
masoudflasher در خدمتم از ایرانیکا سرور
سرور مجازی ایران | هاست لینوکس ایران | IRAN VPS |IRAN SERVER | ایرانیکا سرور
موفق و پیروز باشید