پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
موردی که شما عنوان کردید توسط برنامه نویس در دست کدنویسی هست و این مورد تا فردا رفع میشه
درود
دوست عزیز شما اسکریپتی رو خریداری کردید با امکانات مشخصی که قبل از خرید دموی اون رو برسی کردید, در توافقنامه و قوانینی که قبل از خرید مطالعه و پذیرفتید تاریخی برای ارائه آپدیت مشخص نشده و آپدیت ها بر حسب نیاز کاربران و مشکلات سیستم کدنویسی و در دسترس قرار داده میشه
از اونجایی که فرمودید دانشجوی رشته حقوق هستید قطعاً به این موارد آگاه هستید :
موضوع چنین شکایاتی اصلاً در دادسرا پیگیری نمیشه و در هر جایی که شما مطرح کنید در نهایت به شورای حل اختلاف انتقال داده میشه
در صورتی که حکم مربوطه خصوص هر پرونده ای برائت باشد طبق قانون شخص شاکی باید کلیه خسارت های وارده و هزینه وکیل شرکت رو جبران کنند
شرکت موظف به عمل کردن به تعهداتی هست که قبل از خرید در قرارداد کاربران داده یا در صفحه محصول توضیح داده
------------
بنده خیلی ساده میتونستم کلا بیخیال سیستم و کاربرانش بشم و بزارم خیلی ها بیخیال سیستم بشم و خیلی ها هم شکایت کننده و وکیل بنده خیلی ساده و با استناد به قوانین شرکت, اساس نامه شرکت, مواردی زمان بندی پشتیبانی و ... موضوع رو حل کنند و حتی در پرونده هایی که رای به برائت باشد خسارت هم دریافت بشه.
اما با وجود مشکلات شخصی بنده یک برنامه نویس رو برای پشتیبانی سیستم گرفتم که مشکلات سیستم رو رفع و وضعیت پشتیبانی رو مثل قبل کنند.
اما ایشون نمیتونن معجزه کنند و تعداد موارد در دست کدنویسی و درخواست های پشتیبانی زیاد هست, لذا کمی زمان میبره تا همه موارد آپدیت و پشتیبانی مثل قبل بشه.
اون دسته از عزیزانی که قصد دارند مشکلشون رفع بشه و پشتیبانی سیستم مثل قبل بشه کمی صبوری کنند تا آپدیت ها ارائه و درخواست های پشتیبانی پاسخ داده بشه و بعد از اون همه چیز طبق روال قبل خواهد شد.
سخن نهایی : بنده و برنامه نویس جدید سیستم در تلاش هستیم سیستم vip مثل قبل به صورت منظم آپدیت و پشتیبانی بشه اما این مسئله کمی زمان میبره تا کلیه کدها نوشته بشه, ما به دنبال رفع مشکل هستیم نه معجزه
لذا بنده از کلیه کاربران عذرخواهی میکنم و در خصوص کاربرانی که بنده رو درک کردند و صبر کردنند مواردی که قرار بود به صورت تجاری در سیستم منتشر بشه به صورت رایگان بعد از کدنویسی در اختیارشان قرر داده میشه
اون دسته از کاربرانی هم که فکر میکنند نیاز هست این موضوع به صورت قانونی پیگیری بشه از نظر بنده این موضوع هیچ مشکلی نداره و قطعاً دراین خصوص وکیل بنده پاسخگوی هر عزیزی که خواستار پیگیری و حل مسئله به صورت قانونی باشه رو هستند
بنده مجدداً از کلیه کاربران سیستم عذرخواهی میکنم و اطمینان میدم که با جدیت دنبال رفع مشکلات و بهبود سیستم پشتیبای هستم
دوست عزیز بنده دانشجوی رشته حقوق نیستم و انصرافی بودم و الان کارشناسی ارشد رشته دیگه رو دارم ... سن و سالمون هم نسبتا کم نیست و عجول و کم حوصله نیستیم که بخوام حرفی رو همینجوری بزنم.
در مورد شکایت هم باز عنوان میکنم مستندات قول و قرار اعم از تلفنی یا مسیج در صورت اثبات از طرف شخص شما وجاهت قانونی داره و قابل پیگیری هست حال اگر بر این فرض هم بگیریم که در مورد قوانین شرکت شما قانون نوشته شده ایی باشه که در اساس نامه در سازمان ثیت اسناد ثبت شده باشه که بعید هم میدونم چون مراحل کاری زیادی رو میطلبه ... با این تفاسیر هم باز قابل پیگیری و اثبات فریب شما در فروش محصول وجود خواهد داشت اگر شما وکیل قانونی دارید میتونید همین حرف های بنده رو بهشون بگید و مشاوره بگیرید میفهمید که بنده چی دارم میگم و الکی حرف نمیزنم عزیز.
با همه این تفاسیر و داستان ها برادر عزیز بنده هم خوشحال میشم بصورت دوستانه و بدون دردسر این مشکل رو حل کنید و سوتفاهمی که بین شما و کاربران نظیر بنده پیش اومده ختم بخیر بشه
انصاف رو در نظر بگیرید و خودتون رو جای ما بزارید ...
این شنبه ها کی تموم میشه آخر ؟
آخرین بار شنبه همین هفته قرار بود مشکلات برطرف بشه درسته؟الان چند شنبه است؟
نمیدونم چه اصراریه که آپدیت رو فقط به کسانی که لایسنس رو ایمیل میکنند بدید؟
شما اطمینان رو دادید درست
حرفتون هم متین
ما هم میگیم بروی چشم اطمینان میکنیم
اما لطفا یک زمان مشخص و قطعی برای ما تعیین کنید که دیگه کل سوتفاهم ها برطرف بشه و همه منتظر آپدیت واقعی باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
موردی که شما عنوان کردید توسط برنامه نویس در دست کدنویسی هست و این مورد تا فردا رفع میشه
امروز همان فردایی هست که اعلام فرمودید ! ایمیل هم که خدمت شما دادم هیچ فایلی هنوز ارسال نشده !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
درود
دوست عزیز شما اسکریپتی رو خریداری کردید با امکانات مشخصی که قبل از خرید دموی اون رو برسی کردید, در توافقنامه و قوانینی که قبل از خرید مطالعه و پذیرفتید تاریخی برای ارائه آپدیت مشخص نشده و آپدیت ها بر حسب نیاز کاربران و مشکلات سیستم کدنویسی و در دسترس قرار داده میشه
از اونجایی که فرمودید دانشجوی رشته حقوق هستید قطعاً به این موارد آگاه هستید :
موضوع چنین شکایاتی اصلاً در دادسرا پیگیری نمیشه و در هر جایی که شما مطرح کنید در نهایت به شورای حل اختلاف انتقال داده میشه
در صورتی که حکم مربوطه خصوص هر پرونده ای برائت باشد طبق قانون شخص شاکی باید کلیه خسارت های وارده و هزینه وکیل شرکت رو جبران کنند
شرکت موظف به عمل کردن به تعهداتی هست که قبل از خرید در قرارداد کاربران داده یا در صفحه محصول توضیح داده
------------
بنده خیلی ساده میتونستم کلا بیخیال سیستم و کاربرانش بشم و بزارم خیلی ها بیخیال سیستم بشم و خیلی ها هم شکایت کننده و وکیل بنده خیلی ساده و با استناد به قوانین شرکت, اساس نامه شرکت, مواردی زمان بندی پشتیبانی و ... موضوع رو حل کنند و حتی در پرونده هایی که رای به برائت باشد خسارت هم دریافت بشه.
اما با وجود مشکلات شخصی بنده یک برنامه نویس رو برای پشتیبانی سیستم گرفتم که مشکلات سیستم رو رفع و وضعیت پشتیبانی رو مثل قبل کنند.
اما ایشون نمیتونن معجزه کنند و تعداد موارد در دست کدنویسی و درخواست های پشتیبانی زیاد هست, لذا کمی زمان میبره تا همه موارد آپدیت و پشتیبانی مثل قبل بشه.
اون دسته از عزیزانی که قصد دارند مشکلشون رفع بشه و پشتیبانی سیستم مثل قبل بشه کمی صبوری کنند تا آپدیت ها ارائه و درخواست های پشتیبانی پاسخ داده بشه و بعد از اون همه چیز طبق روال قبل خواهد شد.
سخن نهایی : بنده و برنامه نویس جدید سیستم در تلاش هستیم سیستم vip مثل قبل به صورت منظم آپدیت و پشتیبانی بشه اما این مسئله کمی زمان میبره تا کلیه کدها نوشته بشه, ما به دنبال رفع مشکل هستیم نه معجزه
لذا بنده از کلیه کاربران عذرخواهی میکنم و در خصوص کاربرانی که بنده رو درک کردند و صبر کردنند مواردی که قرار بود به صورت تجاری در سیستم منتشر بشه به صورت رایگان بعد از کدنویسی در اختیارشان قرر داده میشه
اون دسته از کاربرانی هم که فکر میکنند نیاز هست این موضوع به صورت قانونی پیگیری بشه از نظر بنده این موضوع هیچ مشکلی نداره و قطعاً دراین خصوص وکیل بنده پاسخگوی هر عزیزی که خواستار پیگیری و حل مسئله به صورت قانونی باشه رو هستند
بنده مجدداً از کلیه کاربران سیستم عذرخواهی میکنم و اطمینان میدم که با جدیت دنبال رفع مشکلات و بهبود سیستم پشتیبای هستم
آپدیت چی شد؟
بقیه دوستانی که یهو میان این تاپیک و از ایشون حمایت میکن کجان الان ؟
چند روز از اون فردایی که ایشون خواست مشکل بند هرو حل کنن گذشته الان ؟
آیا باز میخواهید بگید این قول دادن الکی و سرکار بودن ما و مشکلات رو همراه خودمون داشتن یه امر عادی هست ؟
معلوم بود از همون اول منکه گفتیم بریم واسه شکایت ...
ایشون ما رو از وکیل شرکت میترسونند هه
اما خودتون هم دیدید که آدرس شرکت هم قلابی بود (در پست های قبل)
از طرفی به قول اون دوستمون اگر ایشون اینکاره بود که مشکلات رو در همون اوایل پچ و فیکس میکرد
اگر حرف هاش درست بود تا به الان همه مشکلات و آپدیت ها رفع میشد
پروژه وزارت دفاع نیست که بخواد اینقدر زمان ببره
شما سورس رو بدید به ما کاربران ما خودمون همه کارها رو با کمک هم انجام میدیم در کمتر از زمانی که شما ما رو الاف کردید پچ و فیکس میکنیم
اگر شما نمیرسید و یا نمیتونید سورس رو در اختیار ما قرار دهید ما خودمون دست بکار بشیم
مطمئنا چند تا دست بیشتر از یک دست صدا داره
مشکل خیلی از کاربران حل شده. لینک دانلود آپدیت ها به صورت عمومی در سایت vipsystem.ir قرار داده میشه
باز هم تاکید میکنم. قرار نیست معجزه بشه. رسیدگی به این حجم درخواست زمانبر هست و تا پشتیبانی مثل سابق بشه کمی زمان میبره لذا اون دسته از عزیزانی که فکر میکنند کار ما مشکل قانونی داره ما هیچ مشکلی با شکایتشون نداریو و قطعا پاسخگو هستیم
کسانی هم که قصد دارند مشکل سیستمشون رفع بشه انتظار معجزه نداشته باشند. ما همه تلاشمون رو میکنیم که مشکلات در سریعترین زمان رفع بشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
R.Haghighi
بقیه دوستانی که یهو میان این تاپیک و از ایشون حمایت میکن کجان الان ؟
چند روز از اون فردایی که ایشون خواست مشکل بند هرو حل کنن گذشته الان ؟
آیا باز میخواهید بگید این قول دادن الکی و سرکار بودن ما و مشکلات رو همراه خودمون داشتن یه امر عادی هست ؟
شما شرح کامل مشکل و دسترسی هاست و ... رو پ.خ کنید مشکل رو روی سیستم رفع کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
مشکل خیلی از کاربران حل شده. لینک دانلود آپدیت ها به صورت عمومی در سایت vipsystem.ir قرار داده میشه
باز هم تاکید میکنم. قرار نیست معجزه بشه. رسیدگی به این حجم درخواست زمانبر هست و تا پشتیبانی مثل سابق بشه کمی زمان میبره لذا اون دسته از عزیزانی که فکر میکنند کار ما مشکل قانونی داره ما هیچ مشکلی با شکایتشون نداریو و قطعا پاسخگو هستیم
کسانی هم که قصد دارند مشکل سیستمشون رفع بشه انتظار معجزه نداشته باشند. ما همه تلاشمون رو میکنیم که مشکلات در سریعترین زمان رفع بشه
- - - Updated - - -
شما شرح کامل مشکل و دسترسی هاست و ... رو پ.خ کنید مشکل رو روی سیستم رفع کنم
اول اینکه بجای تاکید کردن بهتره عذرخواهی کردن رو یاد بگیرید که چندین روز وقتی از اون فردایی که گفتید میگذره ...
بعد 100 بار گفتم بنده و خیلی از کاربران به دلیل قوانین این سایت امکان ارسال پ.خ رو نداریم ! مشکلات هم دو مورد بیشتر نبوده و در قبل گفته شد شما کافیه فایل های ادیت شده رو ایمیل بزنید :
مشکلات کاملا مشخصه و بارها به شما گفته شده :
(در پیغام خصوصی هم امکان ارسال به هیچ شخصی رو به دلیل محدودیت این سایت ندارم)
-لینک بازیابی رمز عبور توسط کاربر کار نمیکنه !! کاربر وقتی روی لینک ارسال شده به ایمیل کلیک میکنه و رمز رو عوض میکنه اما نمیتونه وارد بشه چون در پنل مدیریت رمز همان قبی ثبت میشه نه جدید که کاربر میده !
- قسمت کارکترهای ویژه برای اسکریپت فعال نیست !! یعنی یه لینک حاوی & و یا # بود اون فایل قابل دانلود نیست !
ایمیل بنده : r.haghighi68@gmail.com
و در آخر http://vipsystem.ir/ کلا باز نمیشه :-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
R.Haghighi
اول اینکه بجای تاکید کردن بهتره عذرخواهی کردن رو یاد بگیرید که چندین روز وقتی از اون فردایی که گفتید میگذره ...
بعد 100 بار گفتم بنده و خیلی از کاربران به دلیل قوانین این سایت امکان ارسال پ.خ رو نداریم ! مشکلات هم دو مورد بیشتر نبوده و در قبل گفته شد شما کافیه فایل های ادیت شده رو ایمیل بزنید :
مشکلات کاملا مشخصه و بارها به شما گفته شده :
(در پیغام خصوصی هم امکان ارسال به هیچ شخصی رو به دلیل محدودیت این سایت ندارم)
-لینک بازیابی رمز عبور توسط کاربر کار نمیکنه !! کاربر وقتی روی لینک ارسال شده به ایمیل کلیک میکنه و رمز رو عوض میکنه اما نمیتونه وارد بشه چون در پنل مدیریت رمز همان قبی ثبت میشه نه جدید که کاربر میده !
- قسمت کارکترهای ویژه برای اسکریپت فعال نیست !! یعنی یه لینک حاوی & و یا # بود اون فایل قابل دانلود نیست !
ایمیل بنده :
r.haghighi68@gmail.com
و در آخر
http://vipsystem.ir/ کلا باز نمیشه :-|
احتمالا دارن سرور لایسنس منتقل می کنن که سایتشون باز نمیشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
احتمالا دارن سرور لایسنس منتقل می کنن که سایتشون باز نمیشه...
سیستم لایسنس ها روی دامنه ی https://wikiservice.ir/portal/ هست این آدرس بالا فقط دمو اسکریپت و ... روش قرار داشت که الان سطح دسترسی ش غیر فعاله
جالبه خودشون میان میگن فایل رو انجا گذاشتن بعد نه سایت باز میشه نه هیچی ...
همش چرت و چرت است واین *** مردم را ساده گرفته و دارد سرشان کلاه می ذارد
من 14ماه پیش خریدم
ایشان می گفت ، 20روز دیگرورزن 3 اپدیت میشه و کلا مشکلات حل می شه
همان شب اول کلا اسکریپت مشکل داشت و اصلا غیر قابل استفاده بودالان 14 ماه گذشته!!!!
کلا این اقا *** و کلاهبردار هستند و مال حرام خور
خوش خیالید!!!!!!
یکی بره شکایت ، این اقا جای خر بستنش را می فهمه
یکی شکایت کند بقیه هم مدرک می فرستند ، طرف پرینت بگیرد، ببره ، سریع پیگیر ی میشه
اینکه میگه طبق قوانین سایت رفتار میشه، حرف مفت است، زمانی قوانین اپدیت ، حکم فرمااست که اسکریپت از اول سالم باشه و به مرور زمان امکانات اضافه بشه ؛،نه اینکه این *** ، شیاد با اینکه می داند مشکل دارد اسکریپت ها ، بازهم می فروشه هیچی هم به مشتی نمی گهحرامت باد
-----------------------------------------------
من تا این شیاد 250 پول دادم ، در عوضش 5 تا مشتری بهم پیام داند ، موضع چی است، منصرف شدند از خرید
یعنی 1.250 میلیون تومان به جیب این کلاهبردار نرفت ، و با زهم به بقیه میگم از این کلاهبردار نخرند
ولی پای حرفم هستم برید برای شکایت - اولین نفر مدرک می فرستم
انهایی که می بینید می ایند ببخودی تعریف میکنند، یوزرهای دوم و چندم این اقا هستند،مطمئن باشید
چون سرور دارند کار ی ندارد میشه از داخل هر سرور ی یوزر ساخت وپیام های متفاوت گذاشت و الکی تعریف و تمجدید کرد