پاسخ : اینترنت مخابرات برای شما دردسر ساز خواهد شد!
یه چیزی میگم آخر خنده هستش
یک هفته مونده به عید زنگ زدم مخابرات ، گفتم ببخشید الان یک هفته هستش سرعت نت خیلی افتضاحه
خانومه برگشت گفت کلاس چندمی
منو میگی :)):))
آخه مشکل قعطی چه ربطی به کلاس چندمی من داره :d
گفتم مدرسه نمیرم
گفت اه کوچولویی هنو
گفتم نه خانوم ارشد میخونم
فک کنم سرخ و سفید شدش اونور خط
آخرش گفت همین هست تا اخر هفته شاید خوب بشه :d
خوب بالاخره این 25 صفحه رو کامل خوندم . خسته شدم . یکم بهم آب بدید . :D
من تو این دو سالی که از اینترنت مخابرات اسفاده میکنم انواع اقسام بلا ها سرم اومده .من در شهر زنجان زندگی میکنم. بزارید دونه به دونه براتون تعریف کنم .
اولا که اینترنت گرفتیم سرعت واقعا خوب بود ولی قطعی زیاد داشتیم
همیشه راس ساعت دو اینترنت قطع میشد تا ساعت سه و نیم . با این وضعیت ساختیم در حدود یه سال . تا این که اسباب کشی کردیم به یه منطقه دیگه .
اولا اصلا اینترنت نمیدادن . میگفتن منطقه شما نمیتونیم بدیم . بلا استثنا همه شرکت ها گفتن نمیتونیم بدیم . مجبور شدم با دیال آپ بیام اینترنت که آخر ماه هم 72 هزار تومن مجبور شدم پول دیال آپ بدرد نخور رو بدم . بعد اومدن گفتن میتونیم بهتون اینترنت بدیم . رفتیم که درخواست بدیم گفتن سه ماه باید باهم بریزی . ما هم پرداخت کردیم . روز اول اومدم خونه . دیدم چراغ DSL روشن شد ولی چراغ اینترنت روشن نشد . گفتم شاید فردا پس فردا درست بشه . تا سه روز صبر کردم . دیدم نه , درست بشو نیست . زنگ زدم به پشتیبانی و باز همین جواب هایی که دوستان گفتن رو تحویل گرفتم . از جمله :
1- برید سر خط امتحان کنید .
2- کانفیگ مودم اشکال داره .
3- مودم رو روشن خاموش کنید .
4- اینجا هیچ مشکلی نمیبینم .
و ....
که چند بار رفتن در مخابرات تهدیدشون کردم به شکایت در سازمان تظیم مقررات رادیویی . بعد یک روز به ما جواب دادن که نمیتونیم به شما اینترنت بدیم . کافو ها مشکل دارن و ....
بازم ساختیم . تا اینکه مشکلات حل شد ولی سرعت اینترنت به حدی هست که گوگل در بهترین شرایط دو دو دقیقه باز میشه . ولی عوضش سرعت دانلود در حالی که من اینترنت 128 کیلوبیت دارم ، سرعت دانلودم در حدود 60 هست . ولی موقعی که به فرض 20 مگ دان میکنم هم تو پنل مشتریان و هم تو نرم افزار du meter بیش تر از 20 مثلا 45.32671!!!!!!!! :D کنتور میندازه .
بازم ساختیم .
تا اینکه این طرح عیدی سال با ADSL اومد وسط که تبلیغات زیادی هم در فضای مجازی و حتی در خیابان ها شد . رفتم ارتقا بدم از 128 4 گیگ به 128 نامحدود . گفتن کامپیوتر هنگ کرده برو فردا بیا !!!!!! فرداش رفتم گفتن نرم افزاره ثبت نام خرابه برو بعد عید بیا . رفتم در پنل مشتریان هم تیکت زدم نزدیک ده روزه . حتی یه نقطه هم در جواب من نگذاشتن و هنوز در انتظار پاسخه .
من تو کل این سال ها فقط یک بار اون هم تو خونه پسر عموم که از نوین نت ( اونم تعرفه هاشو گرون کرده ) اینترنت داشت یکم با اینترنت حال کردم . مگر نه همیشه موقعی که از پست کامپیوتر بلند میشم هیچ کس با من کاری نداره چون همه میدونن عصبی میشم . ولی بعد از مدتی درست میشم :D
ما که تجربمون رو گفتیم .
حالا هر کی هر کاری میخواد بکنه بکنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bist Host
خوب بالاخره این 25 صفحه رو کامل خوندم . خسته شدم . یکم بهم آب بدید . :D
من تو این دو سالی که از اینترنت مخابرات اسفاده میکنم انواع اقسام بلا ها سرم اومده .من در شهر زنجان زندگی میکنم. بزارید دونه به دونه براتون تعریف کنم .
اولا که اینترنت گرفتیم سرعت واقعا خوب بود ولی قطعی زیاد داشتیم
همیشه راس ساعت دو اینترنت قطع میشد تا ساعت سه و نیم . با این وضعیت ساختیم در حدود یه سال . تا این که اسباب کشی کردیم به یه منطقه دیگه .
اولا اصلا اینترنت نمیدادن . میگفتن منطقه شما نمیتونیم بدیم . بلا استثنا همه شرکت ها گفتن نمیتونیم بدیم . مجبور شدم با دیال آپ بیام اینترنت که آخر ماه هم 72 هزار تومن مجبور شدم پول دیال آپ بدرد نخور رو بدم . بعد اومدن گفتن میتونیم بهتون اینترنت بدیم . رفتیم که درخواست بدیم گفتن سه ماه باید باهم بریزی . ما هم پرداخت کردیم . روز اول اومدم خونه . دیدم چراغ DSL روشن شد ولی چراغ اینترنت روشن نشد . گفتم شاید فردا پس فردا درست بشه . تا سه روز صبر کردم . دیدم نه , درست بشو نیست . زنگ زدم به پشتیبانی و باز همین جواب هایی که دوستان گفتن رو تحویل گرفتم . از جمله :
1- برید سر خط امتحان کنید .
2- کانفیگ مودم اشکال داره .
3- مودم رو روشن خاموش کنید .
4- اینجا هیچ مشکلی نمیبینم .
و ....
که چند بار رفتن در مخابرات تهدیدشون کردم به شکایت در سازمان تظیم مقررات رادیویی . بعد یک روز به ما جواب دادن که نمیتونیم به شما اینترنت بدیم . کافو ها مشکل دارن و ....
بازم ساختیم . تا اینکه مشکلات حل شد ولی سرعت اینترنت به حدی هست که گوگل در بهترین شرایط دو دو دقیقه باز میشه . ولی عوضش سرعت دانلود در حالی که من اینترنت 128 کیلوبیت دارم ، سرعت دانلودم در حدود 60 هست . ولی موقعی که به فرض 20 مگ دان میکنم هم تو پنل مشتریان و هم تو نرم افزار du meter بیش تر از 20 مثلا 45.32671!!!!!!!! :D کنتور میندازه .
بازم ساختیم .
تا اینکه این طرح عیدی سال با ADSL اومد وسط که تبلیغات زیادی هم در فضای مجازی و حتی در خیابان ها شد . رفتم ارتقا بدم از 128 4 گیگ به 128 نامحدود . گفتن کامپیوتر هنگ کرده برو فردا بیا !!!!!! فرداش رفتم گفتن نرم افزاره ثبت نام خرابه برو بعد عید بیا . رفتم در پنل مشتریان هم تیکت زدم نزدیک ده روزه . حتی یه نقطه هم در جواب من نگذاشتن و هنوز در انتظار پاسخه .
من تو کل این سال ها فقط یک بار اون هم تو خونه پسر عموم که از نوین نت ( اونم تعرفه هاشو گرون کرده ) اینترنت داشت یکم با اینترنت حال کردم . مگر نه همیشه موقعی که از پست کامپیوتر بلند میشم هیچ کس با من کاری نداره چون همه میدونن عصبی میشم . ولی بعد از مدتی درست میشم :D
ما که تجربمون رو گفتیم .
حالا هر کی هر کاری میخواد بکنه بکنه .
من دو روز پیش درخواست سرویس از مخابرات دادم
ساعت 7 صبح درخواست تخلیه دادم ساعت 11 تخلیه شد ساعت 12 درخواست سرویس از مخابرات دادم ساعت 4 وصل شد اما یک مشکلی داشت
قبل که مشکل رو بگم اینم بگم که من تا زمانی که ثبت نام نکردنم از شرکتشون بیرون نرفتم طرف هم قول 100% داد که کمتر 10 ساعت فعال کنش
معمولا کد ملی رو پسورد قرار می دهند
اما پشتیبانی شرکت اشتباهی یک اشتباه در ثبت کد ملی کرده بود و پسورد اشتباه بود و باعث شد اینترنتم ساعت 4 فعال نشه تا صبح روز بعد
خب نتیجه گیری
1- پشتیبانی ضعیف
2- اشتباه پشتیبانی
3- پیگیر نبودن پشتیبانی
4- عدم توانایی مشتری در حل مشکلات
و ...
ببینید همه چیز بر می گرد در بحث پشتیبانی
مطما باشید هر کس دیگه ای بود نمی فهمید پسوردش اشتباهه و 1 2 هفته طول می کشید
البته افت سرعت زیادی هم داره
فکر کنم برای ارائه سرویس های نا محدود باشه
24 ساعت گذشته که اولین روز استفاده من بود انواع سرعت ها را داشتم که نشون میداد در ساعات مختلف ترافیک ها تغییر می کند
در مشهد از اینترنت مخابرات استفاده میکنم.عالیه و به هیچ کدوم از مشکلات برنخوردم!
منم اینترنت مخابرات دارم ولی چند روزیه که سایتهایی که بر روی اس اس ال هستند با سرعت بسیار پایینی لود میشن
لعنت بر مخابرات و اینتزنت آشغالش .
دوستان کسی هست که تو شهرشون یا استانشون بگن ترافیک نامحدود ارائه نمیدهیم؟ کسی هست که ترافیک رایگان شبانه kداشته باشه یا بگن ارائه نمیده استان ما؟
کلا هرچی تبلیغ دیدیم در عمل یک چیز دیگه هست ، نه ترافیک رایگان شبانه بر روی سرویس های حجمی ارائه میدن نه تعرفه ترافیک نامحدود دارند... کدوم رو باور کنیم بالاخره...
سلام
اینترنت مخابرات پایداری اصلا نداره.توی شهر ما نامحدود می دن.محدودش ترافیک شبانه هم داره.کلا هر چه قدر پول بدی همون قدر آش می خوری.
آخه بنده به علت عدم اطمینان به سرویس دهنده ها هم از مخابرات میخوام بگیرم و هم همین سرویس از شرکت خصوصی رو نگه دارم و روی هر 2 خط منزل داشته باشم که در مواقع ضروری لازم میشه
من به شخصه حاضرم ماهی 30 هزار تومان (کما اینکه برای 1 مگ میدادم ( با سرعت 140 کی ماکزیمم) بدم) اما کیفیت داته باشه مسله اینه که استان فلان یه ساز میزنه ، شهر ما یه ساز شرکت مخابرات نباید تعرفه های یک پارچه مگه داشته باشه آخه خاک بر سر شرکت بودنش...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joorabeban
آخه بنده به علت عدم اطمینان به سرویس دهنده ها هم از مخابرات میخوام بگیرم و هم همین سرویس از شرکت خصوصی رو نگه دارم و روی هر 2 خط منزل داشته باشم که در مواقع ضروری لازم میشه
من به شخصه حاضرم ماهی 30 هزار تومان (کما اینکه برای 1 مگ میدادم ( با سرعت 140 کی ماکزیمم) بدم) اما کیفیت داته باشه مسله اینه که استان فلان یه ساز میزنه ، شهر ما یه ساز شرکت مخابرات نباید تعرفه های یک پارچه مگه داشته باشه آخه خاک بر سر شرکت بودنش...
روی یه خط بیشتر از 1 سرویس نمی تونید داشته باشید.اگه دو خط اشته باشید می تونید از دو شرکت بگیرید.در ضمن اگه یه شرکتی اینترنتش مشکل پیدا کنه مطمئن باش مخابرات هم همون مو قع مشکل داره پس مخابرات هم پوشانی اون شرکت رو نمی تونه بکنه