پاسخ : فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yebordi
با سلام ...
من 2 روز پیش از ایشون 14 سرور تهیه کردم ...
یک سرور با رم 1 گیگ و 13 سرور 512 ... از چند رنج آیپی نیز سرویس دارم و مطمئنم تو کلیه سرور های ایشون سرویس دارم
به شخصه از کیفیت سرور ها راضی هستم و چه ایشون اورسل کنند و چه اورسل نکنند کیفیت سرویسشون متناسب با قیمتش منطقیه ...
هر چند من رم 512 رو 15 هزار خریدم و به حساب خودم از سرور های اصلی ایشون اوکی کردم ولی کلا از کیفیت سرور راضی هستم
تنها گلایه ای که می شه از ایشون کرد پشتیبانی ضعیف ایشون است .... ایشون 100 % باید یک یا دو همکار حرفه ای به کادر فنی خودشون اظافه کنند چون این کمبود کاملا محسوسه ... اگر مشکلی پیش بیاد چه تلفن بزنی چه ایمیل بدی چه تیکت بدی پاسخی تا شاید 24 یا 48 ساعت دریافت نکنی و این واقعا ناراحت کننده است ..
بی رودرواسی بگم من ایشون رو نمی شناسم که بخام طرفداری یا مخالفت با ایشون بکنم و فعلا تصمیم برای ماه آینده ام نگرفتم ... اگر تصمیم بر قطع همکاری با ایشون بگیرم فقط بخاطر پشتیبانی ضعیف است چون از کیفیت راضی هستم
با تشکر
یا علی 14 سرور مجازی !!! مبارکت باشه ولی دوست من به نظر خودت این آدم میاد منابع شما رو به اشتراک میزاره که شما ناراضی بشی و 14 سرور رو لغو کنی؟!
معلومه که بین شما و اون کسی که 2 تا خریده فرق میزاره خدا شاهده دو نفر دیروز به من پیام خصوصی زدن و در مورد افت کیفیت سرورهای این آقا (serverdl) از اینگه سرعت روزهای اول خوب بوده اما به مرور کیفیت وی پی اس هاشون افت کرده همون اتفاقی که برای من افتاد و دنبال فروشنده ی دیگری بودند
دوستان !!!
کیفیت سرورهای ایشون یه ذره افت داره که با توجه به قیمتش خوب زیاد محسوس نیست من خودم با ایشون تمدید نکردم به خاطر سرعت هارد سرور که به خاطر یوزر های زیاد بود ولی
یه ذره انصاف داشته باشین.شما که میگی اورسل کرده و( ای پی نا محدود میدن :D کجا ای پی به تعداد نا محدود میدن بگو مام بدونیم :D ) اگر اورسل کنه قاعدتا باید سرعت پورت و دانلود و اپلود
هم پایین بیاد.از شما سوال دارم آیا سرعت دانلود و اپلودتون تغیری کرده بود؟
فقط یه مشکلی وجود داره در مورد سرویس ایشون این که منابع رو لیمتد تحویل میدن و ریسرو نیست اون وقت یه نفر میاد استفاده بیش از حد میکنه بقیه ناراضی میشن.در حقیقت یه مقدار رم اضافی در نظر میگیرن برای هر کاربر ولی اون مقدار رم اضافی و ذخیره ازاد نیست و سل میشه اون وقت مثلا من از تمام رم لیمت شده استفاده نمیکنم بعد شما هم از رم خودت و هم از اون مقدار رم ذخیره استفاده میکنی بعد من میشم ناراضی
چون شما داری از رم من استفاده میکنی کلا تو مجازی سازی خیلی عوامل زیادی دخیلن که نمیشه اسم همه موارد رو اورسل گذاشت
دیدم خیلی کوبیدین بنده خدا رو لازم دونستم این توضیحاتو بدم و یه توصیه به خود اقای افشار اینکه همشهری سی پی یو رو لیمیت کن رمو ریسرو بده ذخیره هم نذار مشتری هات از دست نرن
هر کی رم بیشتر خواست بخره این به قول معروف Burstable Ram یا SWAP Ram و اینکه لیمیت میکنی و ریسرو نمیدی کارتو خراب کرده
موفق باشی
یه چیزی که یادم رفت بگم درباره پشتیبانی عزیزانی که میخواین 24 ساعت پشتیبانی داشته باشن و موردی پیش نیاد براتون پیشنهاد میکنم برن سرور به صورت مدیریت شده بخرن این سرور ها مدیریت نشده تحویل داده میشن
شما فقط حق دارید درخواست تعویض سیستم عامل داشته باشید و البته مشکلات قبل از خرید و تحویل سرور هم باید بر طرف بشن و ایشون در قبال اپتایم سرور مسئولن مشکلات نرم افزاری و نمیدونم اگر صاعقه بخوره سرور بره رو هوا از کنترل ایشون خارجه.و قبول دارم که یه خورده دیر جواب تیکت ها رو میدن ولی نه در این حد که دوستان میگن مثلا سه روز :d
به خدا جناب xwoman2 من میگم رم بنده کامل در اختیارم نبود خودتون دیگه میدونید یه ویندوز خام 2003 حدود 130 مگ مصرف داره اما متاسفانه روی وی پی اس های ایشون مقدار 850 مگ رو نشون میداد بعد هم انکار میکنه شما باشی چی کار میکنی اعصابت خورد نمیشه در مورد سرعت هارد آره بدک نبود اما سرعت دانلود پایین بود من یادمه روز اولی که از ایشون سرورهارو تحویل گرفتم سرعت دانلود چیزی حدود 12 مگابایت بود اما هی روز به روز کمتر شد که همین ااوخر رسیده بود به 2 تا 3 مگ در مورد پشتبانی باور کن 2 روز هم شده که جواب نداده میتونم برات تاریخ تیکت رو بزارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
دوستان !!!
کیفیت سرورهای ایشون یه ذره افت داره که با توجه به قیمتش خوب زیاد محسوس نیست من خودم با ایشون تمدید نکردم به خاطر سرعت هارد سرور که به خاطر یوزر های زیاد بود ولی
یه ذره انصاف داشته باشین.شما که میگی اورسل کرده و( ای پی نا محدود میدن :D کجا ای پی به تعداد نا محدود میدن بگو مام بدونیم :D ) اگر اورسل کنه قاعدتا باید سرعت پورت و دانلود و اپلود
فقط یه مشکلی وجود داره در مورد سرویس ایشون این که منابع رو لیمتد تحویل میدن و ریسرو نیست اون وقت یه نفر میاد استفاده بیش از حد میکنه بقیه ناراضی میشن.در حقیقت یه مقدار رم اضافی در نظر میگیرن برای هر کاربر ولی اون مقدار رم اضافی و ذخیره ازاد نیست و سل میشه اون وقت مثلا من از تمام رم لیمت شده استفاده نمیکنم بعد شما هم از رم خودت و هم از اون مقدار رم ذخیره استفاده میکنی بعد من میشم ناراضی
چون شما داری از رم من استفاده میکنی کلا تو مجازی سازی خیلی عوامل زیادی دخیلن که نمیشه اسم همه موارد رو اورسل گذاشت
دیدم خیلی کوبیدین بنده خدا رو لازم دونستم این توضیحاتو بدم و یه توصیه به خود اقای افشار اینکه همشهری سی پی یو رو لیمیت کن رمو ریسرو بده ذخیره هم نذار مشتری هات از دست نرن
هر کی رم بیشتر خواست بخره این به قول معروف Burstable Ram یا SWAP Ram و اینکه لیمیت میکنی و ریسرو نمیدی کارتو خراب کرده
موفق باشی
عزیز سرورهای این آقا از یه ذره افت خیلی بیشتره/:)
بله سرعت دانلود هم افت کرد آقای بهروز گفتن
اما در مورد نامحدود بودن آی پی ها من خودم در مورد دیتاسنتر های آمریکا و انگلیس مطمنم که تا 100 تا آی پی هم میدند ولی اختصاص سرور به 70 نفر آیا کار درستی ست که این آقا این کارو انجام میدن که آثارش هم حالا مشخص میشه
میخوام بپرسم شما که رمها رو به اشتراک میزاری چرا تیتر فروش رو زدی رم 1024!! با قیمتهای تخیلی
این تیتر فروش چیزی غیر از وسوسه کردن مشتری نداره
چرا نمیایی حداقل تخفیف رو فقط برا یک ماه بزاری نه نامحدود که بعدا با افزایش تعداد کاربرانت جای افزایش منابع سرورها، منابع کاربرانت رو بین هم تقسیم کنی
با این رویه ای که در بیش گرفتی چیزی جز پشیمانی برای مشتریهایت نخواهی داشت
آره ویندوز خام 2003 130 مگ هم استفاده نداره ولی شاید بعد از اینکه من رفتم این جوری شده.من همون مشتری اول یا دوم بودم که گرفتم
یعنی یه هو این همه تغیر تو یک ماه اتفاق افتاده؟ :-?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
آره ویندوز خام 2003 130 مگ هم استفاده نداره ولی شاید بعد از اینکه من رفتم این جوری شده.من همون مشتری اول یا دوم بودم که گرفتم
یعنی یه هو این همه تغیر تو یک ماه اتفاق افتاده؟ :-?
دوست عزیزم نه اینطور نبوده و نیست !
برای این هم گواهی دارم !
آقا بهروز چندین روز پیش در اطلاع دادند سرعت ویندوزشون بسیار افت کرده است ! وقتی بنده بررسی کردم دیدم ( کریو - سی سی - IDM - google Chorome - ... ) دیگه نصب هست ! به نظر شما چطور میشه باز هم باید 120 مگابایت باشه ؟
بعد ویندوز رو عوض کردم براشون بعد فهمیدند مشکل چی هست ! خودشون هم بروی خودشون نیاوردند !!
خدا از اونایی که خودشون رو می زنند به اون راه و سعی در به هم زدن افکار عمومی می کنند نگذره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
عزیز سرورهای این آقا از یه ذره افت خیلی بیشتره/:)
بله سرعت دانلود هم افت کرد آقای بهروز گفتن
اما در مورد نامحدود بودن آی پی ها من خودم در مورد دیتاسنتر های آمریکا و انگلیس مطمنم که تا 100 تا آی پی هم میدند ولی اختصاص سرور به 70 نفر آیا کار درستی ست که این آقا این کارو انجام میدن که آثارش هم حالا مشخص میشه
میخوام بپرسم شما که رمها رو به اشتراک میزاری چرا تیتر فروش رو زدی رم 1024!! با قیمتهای تخیلی
این تیتر فروش چیزی غیر از وسوسه کردن مشتری نداره
چرا نمیایی حداقل تخفیف رو فقط برا یک ماه بزاری نه نامحدود که بعدا با افزایش تعداد کاربرانت جای افزایش منابع سرورها، منابع کاربرانت رو بین هم تقسیم کنی
با این رویه ای که در بیش گرفتی چیزی جز پشیمانی برای مشتریهایت نخواهی داشت
باز هم حرفهای تکراری !!! عزیزم من نزدیک 400 تا مشتری سرور مجازی فعال دارم ! چیزی برای پشیمانی ندارم ! این 400 تا مشتری هم در 15 تا سرور در حال حاضر ارنج شده اند !
از این تاپیک هم تا حالا 120 تا فروش داشتیم ! از اون 120 تا فقط شما و بهروز عزیز آدمهای دانا بودید ؟ بقیه همه داغون هستند ؟ نه عزیزم بگردید ببنید چه کار کردید خودتون که اینطور شده است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
به خدا جناب xwoman2 من میگم رم بنده کامل در اختیارم نبود خودتون دیگه میدونید یه ویندوز خام 2003 حدود 130 مگ مصرف داره اما متاسفانه روی وی پی اس های ایشون مقدار 850 مگ رو نشون میداد بعد هم انکار میکنه شما باشی چی کار میکنی اعصابت خورد نمیشه در مورد سرعت هارد آره بدک نبود اما سرعت دانلود پایین بود من یادمه روز اولی که از ایشون سرورهارو تحویل گرفتم سرعت دانلود چیزی حدود 12 مگابایت بود اما هی روز به روز کمتر شد که همین ااوخر رسیده بود به 2 تا 3 مگ در مورد پشتبانی باور کن 2 روز هم شده که جواب نداده میتونم برات تاریخ تیکت رو بزارم
بله درسته ! شما با نصب کریو ! نصب سی سی ****** ! نصب گوگل کروم ! نصب IDM ! نصب ... بایستی توقع 130 مگابایت داشته باشید ! وقتی میگم مطالعه داشته باشد به همین دلیل هست .
راجب پشتیبانی هم توضیحات منطقی در پایین داده شده است !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
یا علی 14 سرور مجازی !!! مبارکت باشه ولی دوست من به نظر خودت این آدم میاد منابع شما رو به اشتراک میزاره که شما ناراضی بشی و 14 سرور رو لغو کنی؟!
معلومه که بین شما و اون کسی که 2 تا خریده فرق میزاره خدا شاهده دو نفر دیروز به من پیام خصوصی زدن و در مورد افت کیفیت سرورهای این آقا (serverdl) از اینگه سرعت روزهای اول خوب بوده اما به مرور کیفیت وی پی اس هاشون افت کرده همون اتفاقی که برای من افتاد و دنبال فروشنده ی دیگری بودند
خیر بدین صورت نیست این کاربر علی آقا سرور با کد تخفیف خریداری نکرده اند ! دنبال محصول خوب بوده اند و با مسئولیت هستند . با اینکه قبل از خرید از بنده پرسیدند راجب این تاپیک و بنده نیز واقعیت رو گفتم و ***ی نکردم !! شما نیز اگر اول با فروش مشورت می کردید الان اینطوری مدعی نمی شدید !!
شما اگر بتونید هدف خود رو تغییر بدید و در دنبال محصول خوب باشید پیدا می کنید !فعالیت شما در تاپیک های سرورهای ارزان محسوس هست !
1- فروش ویژه سرور مجازی با45 درصد تخفیف از آمریکا رم 1 = 14.850
2-فروش ویژه سرور مجازی از آلمان-فرانسه-هلند-انگلیس -رم1=19900, رم2=25000(نوول سرور)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
دوستان !!!
موفق باشی
کیفیت گاه و بی گاه بالا و پایین می شود من هم قبول دارم هیچ جا اینترنت نگفتم نه بهترینیم نه در حد خاصی هستیم همیشه هم گفتیم منتقد داریم ... همه سرور فروشا مثل بنده هستند !
این تاپیک نزدیک 120 تا سرویس به فروش رسانده هست ! چرا از تو این 120 تا مشتری فقط 2 نفر شاکی شده اند ؟
بگردید ببنید مشکل چی هست ؟ یا اون 118 تا بلانسبت بی سواد بوده اند ؟ یا اینکه این 2 نفر منتقد باسواد هستند ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
ازت ممنون آقا بهروز گفتنیا رو گفتی
اما باید بگم آقای افشار شما که تونستی با اورسل و اشتراک گذاشتن منابع کاربرات چند صد تا مشتری به دست بیاری و هیچ مسولیتی هم قبول نمیکنی حداقل یه نفر بیار بشون پشتیبانی که انقدر مشتریهای بیچاره منتظر نشند برای جواب مشکلاتشون.
توی قسمت تیکتها جای 8 تا بخش هست که مطمنم همش رو خودت میگردونی :71:
شما و آقا بهروز خوب نون به قرض هم می دهید !
اورسلی نشده ! با اسکرین شات می تونم ثابت کنم تا خیلی ها ساکت بشوند !!
مدرک دارم !
شما وقتی خودت برای مشتری خودت ارزش قائل نمیشی که سرویس خوب بخرید و حتی گاها برای 2000 تومان حاضر نیستید کار اساسی انجام دهید من می خواد دلم برای شما بسوزه ؟
بنده زمانی که دلار 1200 بود سرور رم 1024 رو می دادم 22000 تومان بدون محدودیت دستی ! الان نیز دلار 3200 هست باز هم می دهم 22000 تومان از سود خودم زدم !
پس یکم منطق 2*2 تا 4 تا می خواد الکی نون به قرض هم ندید یکم مطالعه کنید !
شما 1 اکانت می دهید به مشتری 10 تومان می گیرید
در 2 روز تا 10*2=20 تومان می شود !! هزینه سرور رو در 2 روز در میارید ولی باز هم حاضر نیست هزینه کنید ! پس اونی که اور سل می کن اونی که بی مسئولیت هست ما نیستیم ! بگردد نزدیکای خودتون !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yebordi
با سلام ...
من 2 روز پیش از ایشون 14 سرور تهیه کردم ...
یک سرور با رم 1 گیگ و 13 سرور 512 ... از چند رنج آیپی نیز سرویس دارم و مطمئنم تو کلیه سرور های ایشون سرویس دارم
به شخصه از کیفیت سرور ها راضی هستم و چه ایشون اورسل کنند و چه اورسل نکنند کیفیت سرویسشون متناسب با قیمتش منطقیه ...
هر چند من رم 512 رو 15 هزار خریدم و به حساب خودم از سرور های اصلی ایشون اوکی کردم ولی کلا از کیفیت سرور راضی هستم
تنها گلایه ای که می شه از ایشون کرد پشتیبانی ضعیف ایشون است .... ایشون 100 % باید یک یا دو همکار حرفه ای به کادر فنی خودشون اظافه کنند چون این کمبود کاملا محسوسه ... اگر مشکلی پیش بیاد چه تلفن بزنی چه ایمیل بدی چه تیکت بدی پاسخی تا شاید 24 یا 48 ساعت دریافت نکنی و این واقعا ناراحت کننده است ..
بی رودرواسی بگم من ایشون رو نمی شناسم که بخام طرفداری یا مخالفت با ایشون بکنم و فعلا تصمیم برای ماه آینده ام نگرفتم ... اگر تصمیم بر قطع همکاری با ایشون بگیرم فقط بخاطر پشتیبانی ضعیف است چون از کیفیت راضی هستم
با تشکر
دلیل پشتیبانی گاها ضعیف که همه همکاران در بحث سرور مجازی این مشکل رو دارند این بوده است که سرورهای مجازی وقت گیر هست
مثل هاست نیست که شما یکبار کانفیگ کنید تا 2 سال نیاز به کار خاصی نباشد !!
منطقی باشید !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
خوب پس به نظر خودت من بی سوادم چه طور تا موقعی که از سرویسهات تعریف میشد ما مودب و باسواد بودیم حالا شدیم بی سواد ولی سواد هرکی به خودش ربط داره در مورد سرورت هم دیگه برا من و چند تا از دوستان کاملا روشن شده که چه وضعیتی داره، شما که خودت داری میگی سرور ارزان کیفیت نداره یعنی سرور بی کیفیت، پس بیا پستت رو تغییر بده بنویس سرور مجازی اقتصادی ارزان و بی کیفیت با اورسل تا ما بفمیم چه چیزی قراره بخریم اینطور اگه کسی خواست میاد میخره!!
در مورد به اشتراک گذاشتن رم هم کاملا مطمن هستم پس قضیه رو کش نده الان بنده 5 روز هست روی دو تا سرور جدید کریو دارم پس بهونت رو سر کریو ننداز که رم زیاد مصرف میکنه اگه خواستی از دو سرور جدید هم برای شما و بقیه عکس میزارم تا فرق رو ببینید .
در مورد اختصاص آی پی هم که جناب kyko فرمودند کاملا درست گفتند و شکی درش نیست.
در مورد رتبه دهی کاملا در سطح پشتیبانی و سروهات هست که در این هم شکی نیست:)
در مورد پستهای من در بقیه انجمن اول که اصلا به شما ربطی نداره که من جای دیگه چی نوشتم
دوم مگه حالا چه ربطی به پست فروش شما داشته
سوم خدا رو شکر الان سرور از فروشنده مربوطه تحویل داده شد و همه چی عالی
بله بی سواد هستید بنا به دلایلی که کاربر محترم xwoman2 توضیح دادند .
سرور خوب هزینه خوب می خواد شما که تو وب هاستینگ تالک دنبال سرور های ارزان هستید پس نمی توانید همچین توقعی رو داشته باشید
ما رو سرور های اور سل نداریم
برای اینکه به شما ثابت کنم می تونم اسکرین شات بزارم اگر محبور باشم !!
شما به گفته خودتون از یکی از همکاران رم 512 گرفتید و رو 256 هرتز پردازش رو مجدود کرده اند در صورتی که در سرور دی ال بنا بر آپشن های خود vmware انجام می شود و ما تنظیمات رو دستی انجام نمی دهیم ولی فقط رزرو رم رو به 1/4 رم درخواستی می گذاریم .
که کاملا برای سرور های اقتصادی منطقی هست .
قضیه رو کش می دهم چون وجدانم راحت هست از کسی یا حرفی هم نمی ترسم خیلی راحت می تونم خیلی کارا انجام بدهم ولی می زارم شما ها بحث کنید ! مهم نیست ! وقتت رو الکی نزار مشتریان واقعی ما بیدار هستند ! شما فکر کردی اعتبار 7 ساله من رو با 15 تومان می تونی خراب کنی ؟ نه عزیزم اشتباه می کنی ! اعتبار خودت خراب می شود ! ما تا اوج می مونیم .
در مورد پشتیبانی اگر کاربر دانا باشد بلانسبت خیلی از افراد محترم می دونه که سرورهای مجازی مثل هاستینگ نیست
هر مشتری یک سرور هر سرور چند کانفیگ !! هم یک کانفیگ سی سی 4 دقیقه وقت می برد
بعثی با شما ندارم ! جواب ندادن به پستهای شما رو آقا بروز نزارید بر مبنای اینکه جوابی ندارم بزارید بر این مبنا که وقتی برای شما قائل نمی شوم !
مثل اینکه خوب توجه نکردی چی گفتم داداش:104: دارم میگم روی ویندوز خام 850 مگابایت متوجه میشی یا هی بازم میگی کریو ... آره روی سرور آمریکا ویندوز رو عوض کردی اما بازم بعد دو روز وضعیت به همون منوال بود خودت رو به اون راه نزن>:)
الان روی دو تا سرور جدیدم 7 روز گذشته خدا رو شکر با نصب کریو و گوگل کروم و pm9 ... رم زیر 250 مگ هست
در مورد مشتری های ناراضی به غیر از خودم جناب kyko کاربرای دیگه هم هستند که خودت میدونی چند نفرند;)
به هر حال این آخرین پست من اینجا بود شما هم بی خیال وژدانت باش تا اموراتت بگذره.
الان هم جای خوندن پستهای من در جاهای دیگه برو تیکتهای 2 روز قیل تا الان مشتریهات رو چک کن که مطمنم بالای 50 تا الان تیکت داری:d و تا شب باید به شکایات رسیدگی کنی
یاعلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
مثل اینکه خوب توجه نکردی چی گفتم داداش:104: دارم میگم روی ویندوز خام 850 مگابایت متوجه میشی یا هی بازم میگی کریو ... آره روی سرور آمریکا ویندوز رو عوض کردی اما بازم بعد دو روز وضعیت به همون منوال بود خودت رو به اون راه نزن>:)
الان روی دو تا سرور جدیدم 7 روز گذشته خدا رو شکر با نصب کریو و گوگل کروم و pm9 ... رم زیر 250 مگ هست
در مورد مشتری های ناراضی به غیر از خودم جناب kyko کاربرای دیگه هم هستند که خودت میدونی چند نفرند;)
به هر حال این آخرین پست من اینجا بود شما هم بی خیال وژدانت باش تا اموراتت بگذره.
الان هم جای خوندن پستهای من در جاهای دیگه برو تیکتهای 2 روز قیل تا الان مشتریهات رو چک کن که مطمنم بالای 50 تا الان تیکت داری:d و تا شب باید به شکایات رسیدگی کنی
یاعلی
واسه این موضوع که زیر 250 مگبایت هست اسکرین شات ارسال کن !! :d
مشتری ناراضی اگه داشتیم بعد از 24 صفحه ! می آمدند اعلام می کردند ! پس 2 نفر رو میشه نا دید گرفت !! :D :D :D :D
ما تیکت نداریم ! از بیکاری دارم با شما چت می کنم !
اگه کسی تیکت بدون جواب داره در سرور دی ال بیاد اعلام کنه !!
برو عزیزم شما هیچی نمی دونی می خوای حاشیه درست کنی !
با اسپم زدن !
حساب شما از مشتریان سرور دی ال جداست !!!
:D :D: می دونی که ایمیل های این پست برای تمام کاربران که پست دارند تو این تاپیک ارسال می شود !! چرا هیچ کس نیامد حرف شما رو از این همه پست و یازدید کننده تایید کنه ؟
- پاسخ ها: 239
- نمایش ها: 7,699
خدا یاااااااا .............
پشت سر ما صفحه نزار پرچم سرور دی ال رو مشتریان فهیمش بالا نگه داشتند
من از اون کسایی هستم که با دلار 1200 سرور رم 1024 می دادم 22000 تومان و الانم که دلار 3200 می دهم 22000 تومان و اون زمان هم که 3900 بود می دادم 22000 تومان !!
ما حسابمون پاک هست !!!
شما نیز مواظب وژدانط باش !!
سلام، من سرویس 2048 رو الان سفارش دادم ، ولی انگار نوشتید واسه آلمان ندارید، من واسه آلمان انتخاب کردم اگه نداشتید همون انگلستان بزارید