پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohs3n
دلایلی از قبیل دلایل بالا واقعا غیر منطقی و در بعضی مواقع خنده دار نیز هستند!
اگر مشکلی با دیتاسنتر یا .. دارید میتونید حداقل جواب مشتری رو بدید و این جوابی که اینجا داید رو تو چندین تیکت ارسالی بدید!!!
جالب تر اینجاست که ایشون در انجمن بسیار مودب و شکیبا هستند ولی خدا نکنه که یه مشتری انتقادی از ایشون بکنه :
جواب تیکت بنده بعد از تماس های فراوان :
بگفته ی دوستمون ۱۲ تومن چیزی نیست ولی بها دادن به مشتری و احترام متقابل در کنار پاسخگویی در قبال مسولیتی که قبول می کنید مهمه ( بسیار مهمه) ...
هم بنده و هم اکثر دوستانی که در این انجمن هستند همه دانش و تجربه کافی برای راه اندازی و نگهداری این سرویس های ساده رو دارند .
امیدوارم که تجربه ی بیشتری در سرویس دهی پیدا کنید و مشتری مداری و هم در راس کارتون قرار بدید .
با سپاس ...
جواب شما داده شده هیچ تماس فراوانی از طرف شما هم نداشتیم ! برام جالبه حقیقت رو میگیم ، روشن میکنیم قضیه رو ، میگید خنده داره ! فقط امروز جواب نه تنها تیکت های شما تیکت های خیلی های دیگه با کندی پاسخ داده شد ! به خاطر قطعی اینترنت که بارندگی همچنان هم ادامه داره و ما به خاطر اینکه وضعیت خراب نشه با gprs وصل شدیم و کارها با کندی داره انجام میشه
من به شما حق میدم سرویستون چند روز لفت خورد شاکی باشید ، ولی اینکه ربط بدید به تجربه ، یا احترام و.... ، ما به شما توهینی نکردیم که میگید در تیکت ها به شما احترام میزارن ولی اینجا چور دیگه ای با شما برخورد میشه فکر میکنم همین نوعی احترام بود که مبلغ شما بدون چون و چرا برگشت داده شد خیلی از سرویس دهنده ها هستند که به این راحتی مبلغ رو برگشت نمیدند تاپیک ها در انجمن کم نیستند که به نام های *** کلاهبردار و... آنهارو توصیف می کنند ولی نه تنها شما خیلی از سفارش ها دیگه هستند که لفت خورد بدون چون و چرا مبلغ برگشت داده شد !
ما سفارش شمارو کنسل کردیم کار بدی که نکردیم ! ، شما هیچ حقی در قبال ما الا ندارید،
لطفا در مورد کیفیت سرویس های ما اگه اطلاعی ندارید ، چشم بسته بی خودی نظر ندید
الان که دارم این پست رو میزارم لبخندی بر لب دارم چون نحوه ی پاسخگویی شما به انتقادات و شکایات مشتریانتان آنقدر ناشیانه و جبهه گیرانه است که دیگه بنده لزومی نمی بینم که این بحث بچه گانه رو با شما ادامه بدم .
دوستان زیادی در این انجمن هستند که تجربه شان در امر سرویس دهی بسیار بیشتر از بنده و شماست و واقعا قصد نصیحت کردن شما رو ندارم (لطفا مثل پست قبلی برداشت اشتباه نفرمایید) ولی یک پیشنهاد دوستانه بهتون میکنم : در مشتری داری و روابط اجتماعیتون با دیگران بیشتر شکیبا باشید و پخته تر عمل کنید .
هرچند که دیرکرد و کنسل کردن سفارش توسط شما باعث بروز مشکلات و خسارتی نیز به بنده شد ولی بهرحال امیدوارم موفق و سلامت باشید و مشکل پیش آمده , تجربه و باعث تلاش بیشتر شما برای ارایه سرویس بهتر به هموطنان عزیز بشه .
در پست های بنده هیچ جمله ای از کلاه برداری ذکر نشده ( لطفا با کلمات باری نکنید) .
سلام
خسته نباشید
ببخشید من یک اکانت تست میخوام
لطفا برای من بفرستید(پیغام خصوصی یا ایمیل یا جواب اس ام اسی که دادم !! )
من به شما تیکت هم دادم ولی.....
با تشکر
نقل قول:
سلام
اقای ارش مینی استار ، در این انجمن هیچ واحد پشتیبانی نیستند که پاسخ شما بدند ، شما تیکت زدید ، از طریق تیکت مشکلتونو ادامه بدید چون سرویس به شما سالم تحویل داده شده ، بعد از مدت کمی سرویس تون از کار افتاده
طبیعتا سرویس هیچ وقت خود به خود یه ویندوزی که تازه نصب شده باشه ، از کار نمیفته مگر اینکه خود مشتری اونو دستکاری کرده باشکه 99% میگن: " ما دست به هیچی نزدیم "
من به هیچ وجه حرفی از " ما دست به هیچی نزدیم " نزدم.تیکت هم دادم برای اینکه اطف کنید ویندوز ام را دوباره نصب کنید.در تیکت هم قید کردم اگر بای نصب دوباره هزینه ای می گیرید ، من پرداخت می کنم.با این حال خیلی از وی پی اس فروش ها ویندوز را بصورت رایگان حداقل برای 2 بار نصب می کنند.علت اینکه من در تاپیک پست زده بودم و الان هم زدم این هست که جواب تیکت داده نشده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
من به هیچ وجه حرفی از " ما دست به هیچی نزدیم " نزدم.تیکت هم دادم برای اینکه اطف کنید ویندوز ام را دوباره نصب کنید.در تیکت هم قید کردم اگر بای نصب دوباره هزینه ای می گیرید ، من پرداخت می کنم.با این حال خیلی از وی پی اس فروش ها ویندوز را بصورت رایگان حداقل برای 2 بار نصب می کنند.علت اینکه من در تاپیک پست زده بودم و الان هم زدم این هست که جواب تیکت داده نشده است.
ارش جان ، همینطوری که در تیکت عرض کردیم ، ما نصاب های ویندوزی رو استخدام کردیم که برای هر نصب ویندوز هزینه ای از ما دریافت می کنند
در واقع این نصب ویندوز پولی به جیب ما نمیره ! مستقیما برای نصاب ویندوز پرداخت میشه
ما برای اینکه هزینه ویندوز رو پرداخت نکنید سعی داریم میکنیم ویندوزتون رو درست کنیم
فقط می تونم بگم طبق اخرین گزارشی که رسیده ، حسابی تنظیمات شبکه وی پی استون رو دستکاری کردی
لطفا در نظر داشته باشید واقعا این روز ها سرمون شلوغ هستش و قطعی اینترنت هم گریبانگیر ما شده
اگه خیلی عجله دارید و میخواید سرویستون از اول نصب بشه درخواستتون ارسال کنید و هزینه رو پرداخت کنید که ویندوزتون از اول فرمت بشه و نصب بشه
با تشکر
عباس زاده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
ارش جان ، همینطوری که در تیکت عرض کردیم ، ما نصاب های ویندوزی رو استخدام کردیم که برای هر نصب ویندوز هزینه ای از ما دریافت می کنند
در واقع این نصب ویندوز پولی به جیب ما نمیره ! مستقیما برای نصاب ویندوز پرداخت میشه
ما برای اینکه هزینه ویندوز رو پرداخت نکنید سعی داریم میکنیم ویندوزتون رو درست کنیم
فقط می تونم بگم طبق اخرین گزارشی که رسیده ، حسابی تنظیمات شبکه وی پی استون رو دستکاری کردی
لطفا در نظر داشته باشید واقعا این روز ها سرمون شلوغ هستش و قطعی اینترنت هم گریبانگیر ما شده
اگه خیلی عجله دارید و میخواید سرویستون از اول نصب بشه درخواستتون ارسال کنید و هزینه رو پرداخت کنید که ویندوزتون از اول فرمت بشه و نصب بشه
با تشکر
عباس زاده
با سلام.
من عجله ای ندارم.با این حال ازتون ممنونم.هر وقت درست شد اطلاع بدید.
در حال حاضر تا اطلاع ثانوی به علت ترافیک کاری هیچ سفارش جدید پذیرفته نمی شود
ممنون
متاسفانه سرویس هایی که توسط این شرکت ارائه میشد اوایل دارای کیفیت خوبی بود، بنده ازشون هم ویندوز داشتم هم میکروتیک> کیفیت پشتیبانی اصلا خوب نبود!
اما بعد از مدتی (در حال حاضر)- سرعت پورت دارای افت بسیار زیادی هست که متاسفانه دوستان باید تلاش مضاعفی در بهتر کردن سرویسشون کنند. بالاخره هر ارزانی بی دلیل نیست....
همه موفق و پایدار باشند
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pczero
متاسفانه سرویس هایی که توسط این شرکت ارائه میشد اوایل دارای کیفیت خوبی بود، بنده ازشون هم ویندوز داشتم هم میکروتیک> کیفیت پشتیبانی اصلا خوب نبود!
اما بعد از مدتی (در حال حاضر)- سرعت پورت دارای افت بسیار زیادی هست که متاسفانه دوستان باید تلاش مضاعفی در بهتر کردن سرویسشون کنند. بالاخره هر ارزانی بی دلیل نیست....
همه موفق و پایدار باشند
سلام
مشکلی از لحاظ پورت سرور نداریم ، لطفا مشخصات نام کاربریتون در سایت اعلام کنید تا سرویستون بررسی بشه اگه مشکل از لحاظ خود سرویستون نبود مثلا کم بودن منابع وی پی استون رو ، شمارو به سرور دیگری منتقل کنیم تا مشکل شما حل بشه
عکس زیر سرعت پورت سرور رو نشون میده:
فایل پیوست 1966
http://tehranpic.net/images/p5ho47u1rl5qt0mr12j.jpg
با تشکر
شما پورت 122.38 Mbps رو برای کل سرور استفاده می کنید؟
به هر وی پی اس چه پورتی داده شده؟