پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
اقای محترم شما خودت هم خوب میدونی ای اگه اومده اینجا خودشو زده به موش مردگی نه دلش به حال من سوخته نه کسانیکه اطلاعاتشون بباد رفته این میخواد دوباره بیاد اینجا همون کارهایی رو که میکرده (که حالامیگن اصطلاحش رو بکار نبرو منم به حرمت عموم دیگه نمیبرم)ادامه بده میخواد خودشو تبرئه کنه و دوباره روز از نو روزی از نو من هم تا جایی که بتونم رسواش میکنم چون اگر هریک از ما در جای خودش احساس مسئولیت بکنه دیگه این فجایع بزرگ تو جامعه روی نمیده من تا جایی که در توانم باشه جلوی این مسایل رو میگیرم جایی هم که نتونم دیگه وجدانم راحته که مسئولیت خودمو انجام دادم وگرنه من پول انچنانی ندادم
من ادم خیلی خون سردی هستم دوست عزیز
ولی این هم نمیتونم تحمل کنم که شما به من توهین کنید
از توهین هاتون چشم پوشی میکنم
شماره کارت یا حساب ملت بدید همین الان پولتون رو برگشت بدم
خانواده من یک چزی رو به من یاد داده اون هم رضایت مردم هست
اگر توی شهر ما بیای از هرکسی تا شعاع 100 کیلومتری بپرسی ( ادم های سن بالا ) بگی عسگرپور ها چجور ادمی هستند کسی نیست از ما شاکی باشه همیشه ما سعی کردیم مردم رو راضی نگه داریم این چیزی هست که از کل خانواده ما به ارث رسیده به شخص بنده!
شماهم فقط شماره حساب بدید
نه معذرت خواهی میخوام از شما نه هیچ چیز بیشتری
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
اقای محترم شما خودت هم خوب میدونی ای اگه اومده اینجا خودشو زده به موش مردگی نه دلش به حال من سوخته نه کسانیکه اطلاعاتشون بباد رفته این میخواد دوباره بیاد اینجا همون کارهایی رو که میکرده (که حالامیگن اصطلاحش رو بکار نبرو منم به حرمت عموم دیگه نمیبرم)ادامه بده میخواد خودشو تبرئه کنه و دوباره روز از نو روزی از نو من هم تا جایی که بتونم رسواش میکنم چون اگر هریک از ما در جای خودش احساس مسئولیت بکنه دیگه این فجایع بزرگ تو جامعه روی نمیده من تا جایی که در توانم باشه جلوی این مسایل رو میگیرم جایی هم که نتونم دیگه وجدانم راحته که مسئولیت خودمو انجام دادم وگرنه من پول انچنانی ندادم
تو از کجا میدونی دلش به حال کاربراش نسوخته.
یعنی تو مطمئنی که دیتا سنتر تو تحویل تاخیر نداشته؟
به دیگران تهمت نزن حتی اگه واقعا اون کاری که تو تهمتشو میزنی کرده باشن.
اگر هم مستنداتی مبنی بر این که اقای شایان عسگر پور به شما توهین کرده یا جواب های نا مربوط داده رو کن تا ما هم بدونیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vessal
تو از کجا میدونی دلش به حال کاربراش نسوخته.
یعنی تو مطمئنی که دیتا سنتر تو تحویل تاخیر نداشته؟
به دیگران تهمت نزن حتی اگه واقعا اون کاری که تو تهمتشو میزنی کرده باشن.
اگر هم مستنداتی مبنی بر این که اقای شایان عسگر پور به شما توهین کرده یا جواب های نا مربوط داده رو کن تا ما هم بدونیم.
بد ترین توهین اینه که ادم رو احمق حساب کنن وقنی سرویسی رو که پولشو گرفته سر موقع تحویل نمیده و بعد یا جواب نمیده ویا وعده سر خرمن میده(24ساعت دیگه،48ساعت دیگه) و بعد هم بعد از کلی اذیت کردن ادمو احمق تر حساب میکنه و یه باصطلاح سروری که اصلا قابل استفاده نیست تحویل میده که اصلا با چیزی که قرار بوده تحویل بده زمین تا اسمون فرق میکنه توهین بزرگی هست لا اقل برای من
من خودم یه زمانی کار خدماتی مشابهی رو انجام میدادم ومیدونم ممکنه هر مشکلی بوجود بیاد ولی وقتی مشکلی بوجود میاد ادم باید پا سخگو باشه و راست و حسینی همه چیز رو بگه و عذر خواهی کنه نه اینکه با وعده الکی مردم رو سر بدونه امید وارم نگی اومده اینجا توضیح داده چون میگم این کار رو قبل از اینکه کارش به اینجا برسه باید انجام بده اینجا دیگه مجبور بود چون این سایت خیلی حرفه ای عمل کرد و بنظر من مسئولیت خودشو خیلی خوب انجام داد و اینو وادار به پاسخگویی کرد منم خیلی از مسئولان این سایت متشکرم خیلی کار قشنگی کردن ونشون دادن مسئولیت اجتماعی شون رو خوب انجام میدن من باز هم ممنونم از مدیران این سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
من ادم خیلی خون سردی هستم دوست عزیز
ولی این هم نمیتونم تحمل کنم که شما به من توهین کنید
از توهین هاتون چشم پوشی میکنم
شماره کارت یا حساب ملت بدید همین الان پولتون رو برگشت بدم
خانواده من یک چزی رو به من یاد داده اون هم رضایت مردم هست
اگر توی شهر ما بیای از هرکسی تا شعاع 100 کیلومتری بپرسی ( ادم های سن بالا ) بگی عسگرپور ها چجور ادمی هستند کسی نیست از ما شاکی باشه همیشه ما سعی کردیم مردم رو راضی نگه داریم این چیزی هست که از کل خانواده ما به ارث رسیده به شخص بنده!
شماهم فقط شماره حساب بدید
نه معذرت خواهی میخوام از شما نه هیچ چیز بیشتری
موفق باشید
حالا این شد یه حرف حسابی
من پول نمی خوام یه لطف کن همون سروری با همون مشخصاتی که قرار بوده ،تحویل بده ممنون میشم حالا از خودت یا از یه جای معتبر دیگه فقط قابل استفاده باشه
اگه هم از جای دیکه خواستی برام تهیه کنی مهم نیست که باسم من باشه چون من روی این سرورها چیز مهمی نمیزارم که نگران پریدنش باشم فقط ادرس سایتشو برا پشتیبانی احتمالی بدی ممنون میشم
منم دیگه کار خودم رو انجام دادم و در هر صورت دیگه شکایتی در این رابطه ندارم حتی اگر سروری تحویل ندی و توصیه میکنم همیشه تو بد ترین حالت شفاف عمل کن و پاسخگو باش و برا مشتری هات ارزش قائل شو
مطالبشنو کامل و با حوصله بخون و سر موقع جواب درست بده تا این مشکلات پیش نیاداین یک توصیه دوستانه بود
بامید اینکه با انتخاب راه درست و این تجربه موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
حالا این شد یه حرف حسابی
من پول نمی خوام یه لطف کن همون سروری با همون مشخصاتی که قرار بوده ،تحویل بده ممنون میشم حالا از خودت یا از یه جای معتبر دیگه فقط قابل استفاده باشه
اگه هم از جای دیکه خواستی برام تهیه کنی مهم نیست که باسم من باشه چون من روی این سرورها چیز مهمی نمیزارم که نگران پریدنش باشم فقط ادرس سایتشو برا پشتیبانی احتمالی بدی ممنون میشم
منم دیگه کار خودم رو انجام دادم و در هر صورت دیگه شکایتی در این رابطه ندارم حتی اگر سروری تحویل ندی و توصیه میکنم همیشه تو بد ترین حالت شفاف عمل کن و پاسخگو باش و برا مشتری هات ارزش قائل شو
مطالبشنو کامل و با حوصله بخون و سر موقع جواب درست بده تا این مشکلات پیش نیاداین یک توصیه دوستانه بود
بامید اینکه با انتخاب راه درست و این تجربه موفق باشی
متاسفانه با توجه به توهین های شما حتی اگر معذرت خواهی هم کنید نمیتونم باهاتون همکاری کنم
تنها کاری که میتونم کنم برگشت دادن پولتون هست
لطفا شماره حساب بدید تا مبلغتون کامل برگشت داده بشه
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
متاسفانه با توجه به توهین های شما حتی اگر معذرت خواهی هم کنید نمیتونم باهاتون همکاری کنم
تنها کاری که میتونم کنم برگشت دادن پولتون هست
لطفا شماره حساب بدید تا مبلغتون کامل برگشت داده بشه
باتشکر
من پولی نمی خوام و دیگه شکایتی هم در این رابطه ندارم و تو اینجا هم دیگه چیزی در این رابطه نمی نویسم چون زحمت زیادی اینجا درست کردم و مدیران لطف داشتن و حالا شما اگه دوست داشتی یه سرور از خودت یا از یه جای معتبر تهیه کن بهم بده گفتم باسم منم نباشه مهم نیست چون من چیز مهمی تو این سرور ها نمی زارم که نگران از دست رفتنش باشم اگر هم برات مقدور نیست من هم پولمو نمی خوام و حلال میکنم فقط اگر خواستی سروری بدی خودت تسنش کن قابل استفاده باشه و گیر نکنه وگرنه دوباره عصبانی میشم اگر هم مقدور نیست یا دوست نداری حلال میکنم و ادعایی در این باره ندارم و فقط توصیه میکنم برا قولت و مشتری هات ارزش قایل شو هر چند پول کمی داده باشند برات ارزوی موفقیت میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
من پولی نمی خوام و دیگه شکایتی هم در این رابطه ندارم و تو اینجا هم دیگه چیزی در این رابطه نمی نویسم چون زحمت زیادی اینجا درست کردم و مدیران لطف داشتن و حالا شما اگه دوست داشتی یه سرور از خودت یا از یه جای معتبر تهیه کن بهم بده گفتم باسم منم نباشه مهم نیست چون من چیز مهمی تو این سرور ها نمی زارم که نگران از دست رفتنش باشم اگر هم برات مقدور نیست من هم پولمو نمی خوام و حلال میکنم فقط اگر خواستی سروری بدی خودت تسنش کن قابل استفاده باشه و گیر نکنه وگرنه دوباره عصبانی میشم اگر هم مقدور نیست یا دوست نداری حلال میکنم و ادعایی در این باره ندارم و فقط توصیه میکنم برا قولت و مشتری هات ارزش قایل شو هر چند پول کمی داده باشند برات ارزوی موفقیت میکنم
اگر همون فرانسه می خواهید باید صبر کنید تا دیتاسنتر سرویس های جدید مار و تحویل بده ( تا اخر هفته تحویل میده )
تیمت بدید مبلغ ۱۸تومن رو به اعتبار ادد کنم و اخر هفته که سرور های فرانسه اوکی شد تقدیم کنم
اگر هم عجله دارید با همین اعتبار بهتون از انگلیس بدم تحویل ۲۴ ساعته
دوستان عزیز
مجدد یاهو بنده دی اکتیو شده
از این پس در اسکایپ جواب گو هستیم
اسکایپ در سایت قرار داده شد!
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اگر همون فرانسه می خواهید باید صبر کنید تا دیتاسنتر سرویس های جدید مار و تحویل بده ( تا اخر هفته تحویل میده )
تیمت بدید مبلغ ۱۸تومن رو به اعتبار ادد کنم و اخر هفته که سرور های فرانسه اوکی شد تقدیم کنم
اگر هم عجله دارید با همین اعتبار بهتون از انگلیس بدم تحویل ۲۴ ساعته
مشکل من حل شد و به خواستم رسیدم هر کدام از پست های من که مدیران میدونن خوب نیست رو میتونن پاک کنن من فقط برا اینکه این دوستمون و دوستان دیگه به مشتری هاشون اهمیت بدن این پیگیری ها رو کردم چون اگه بخوان یشرفت کنن این موضوع خیلی مهمه وگرنه من پول انچنانی نداده بودم از صبر و حوصله همه مدیران هم متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
مشکل من حل شد و به خواستم رسیدم هر کدام از پست های من که مدیران میدونن خوب نیست رو میتونن پاک کنن من فقط برا اینکه این دوستمون و دوستان دیگه به مشتری هاشون اهمیت بدن این پیگیری ها رو کردم چون اگه بخوان یشرفت کنن این موضوع خیلی مهمه وگرنه من پول انچنانی نداده بودم از صبر و حوصله همه مدیران هم متشکرم
من به شما و همه دوستان قول میدم شکایات بیشتری از شما (شاید با ایدی دیگه) بر علیه ایشون خواهیم دید
نمیدونم چرا یکدفعه اینجوری شدم:-&
موفق باشید