سلام
منم میخواهم البته واسه 9 ماه
[/COLOR]راستی اینم ایمیلم:
khadem.mehrdad@gmail.com
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
منم میخواهم البته واسه 9 ماه
[/COLOR]راستی اینم ایمیلم:
khadem.mehrdad@gmail.com
این ملت کی از wht دست می کشننقل قول:
کاربران در حال دیدن موضوع: 109 نفر (19 عضو و 90 مهمان)
90 تا مهمان :(
من وارز میخوام
قفل کنید این تاپیک رو !
قفل !
سلام به دوست گرامی
بنده هم یکی میخواهم
اگر هم قرار است پولی بدهیم شماره حساب خودتونو لطف کنید تا پول را واریز کنیم
اگر برای ماه های اول مجانی حساب میکنید ،من حاظرم پول بدم
پاینده باشید/.
سلام خدمت همه
بابا اينها ديگه كي هستند ؟؟؟؟
من امروز رفتم شركتشون (از فضولي داشتم ميمردم ديگه طاقت نداشتم صبر كنم) به سختي پيدا كردم چون هنوز تابلو نداشت
اينها يك تيم خيلي قوي هستند كلي اتاق داشتند و روي هر اتاق اسمشون را نوشته بود يك قابي هم روي ديوار بود كه همشون معرفي كرده بود و تحصيلاتشون هم نوشته بود يكيشون تو مالزي درس خوانده يكي هم امنيت اينترنت تو كانادا
حدود 10 نفري بودند البته وقتي منشي ديد براي سر كاري و فضولي آمده ام از من خواست برم بيرون و منم رويم كم شد
:65:
بابا ظاهرا قضيه جديتر از اين حرفهاست . 2 تا مجوز و پروانه هم داشتند اوه اوه
حاجي جون من منو يادت نره
عزيز مگر چيكار كردم ؟
اگر اشكالي پيش آمده بگوييد درست ميكنم
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
اطلاعيه شماره 2لازم دانستم توضيحاتي درباره شركت خدمت دوستان عرض كنم
همان طور كه مستحضر هستيد اينجانب علي حسيني بابائي مدير شركت نسيم خراسان با پروانه ثبت و متشكل از تيم 5 نفره حرفه اي كه همگي سابقه اي در پشتيباني هاستينگ و وب و طراحي سايت داريم اقدام به كاري تبليغاتي كرديم كه با استقبال خوبي همراه شد
البته به نظر خيلي از دوستان اين كار يك جور پول حرام كردن بود و يا يك كلاه برداري بود من طي سرچي كه در اينترنت زدم و تبليغاتي كه دوستان انجام داده اند را مشاهده كردم ديدم اكثرا نگاه خوبي نسبت به ما ندارند
اما امروز خدمت شما عرض ميكنم كه اين طرحي نبوده كه يك شبه به نتيجه رسيده باشد بلكه حاصل وقتهاي زيادي است كه صرف شده است و مشاوره هايي كه با دوستان اهل فن در داخل و خارج كشور داشته ايم . جالب است بدانيد كه اين طرح براي اولين بار در ايران است ولي براي دومين بار در دنيا گويا قبلا يك شركت اسپانيايي اين كار را انجام داده و جالب است بدانيد مدت زماني كه آنها رايگان اين هاستها را داده اند 6 ماه بوده ولي بعد از 2 ماه از كار رسمي كل هزينه هايي كه آنها در طول 8 ماه انجام داده بودند به علاوه 500 مشتري برايشان برگشت . جالبه بدانيد اين طرح مورد استقبال دكتر محسن پرهيخته پور استاد دانشگاه توكيو ژاپن هم رسيده و او اين طرح را نجاتي براي يك بازار بيمار خوانده است
تيم ما متشكل از دو مسئول فني و يك مسئول امنيت و شبكه و يك مسئول طراح ، البته دانش و تجربه تيم آنقدر بالا است كه همه ما از مسئوليتها بر مي آمديم و فقط اين از بابت مسئوليت بندي است به نظر شما يك تيم خوب چه خصوصياتي داره :
علي حسيني بابائي مسئول شركت نسيم و مسئول بازاريابي و فروش
نسيم فراهاني (فوق ليسانس كامپوتر از دانشگاه تهران) : مسئول فني
محمد جواد پور حسيني ( فوق ليسانس كامپوتر دانشگاه فردوسي مشهد و فارغ التحصيل دوره شبكه از مالزي ) : مسئول فني
فرشاد عسكريان : ( ليسانس كامپيوتر از فردوسي مشهد و فوق ليسانس امنيت شبكه و اطلاعات از كانادا ) مسئول امنيت و شبكه
حسن حسين راده گنابادي : ( ليسانس نرم افزار آزاد مشهد ) طراح و برنامه نويس
البته چهارنفر ديگر هم زحمت ميكشند كه مسئول پاسخگويي به مشتركين هستند
اگر دوستان سري به شركت ما در مشهد مقدس بزنند ميتوانند ببينند كه دوستان ما در روز به مدت 12 ساعته و دوستان فني به صورت شبانه روز در شركت حضور دارند
البته اين تيم يك رابط هم در آلمان دارد كه خوشبختانه ي رابط قوي با شركت است و با مدير شركتي كه ما از سرورهاي آن استفاده ميكنيم (شركت بسيار معتبر اروپايي است كه بدليل برخي از موهبتهاي همكاران از ذكر نامش صرف نظر ميكنم ) صحبت كرديم و هيچ مشكلي از بابت تحريم ، وارز نداريم
قرار بود هر وقت سايت شركت نسيم عمومي شد ما آفرها را ارائه دهيم اما بدلايلي قرار شد 10 روز قبل از ارائه در يكي از فرومها كه اين فروم انتخاب شد كارمان را ارائه دهيم من پيش بيني اين استقبال را نميكردم من از ديشب تا الان با شركتهايي در مشهد تهران و تبريز صحبتهايي داشتم و 5 شركت حاضر به همكاري با ما شدند ما تا به الان 7 سرور براي ارائه آفرهاي رايگان در اختيار داريم كه ميتوانيم حدود 140 سرويس ارائه دهيم بنابراين دوستان نگران زياد شدن اين پستها نباشند
در ضمن تمامي آفرها تحت نام شركت نسيم تقسيم خواهد شد
خوشبختانه ما 4 سروري كه در اختيار شركت است را آزمايشات سختي انجام داديم و مورد تائيد دوستان فني رسيده است كه انشاالله به زودي كارمان را شروع ميكنيم
از 5 سرور دوستان ديگر هم يك در ايران دو تا در هلند يكدر آمريكا و ديگري در كانادا است كه قراره از فردا روي آنها كار كنيم
در ضمن هنوز VPS هست دوستان نااميد نشوند فقط ايميل و وارز بودن يا نبودن يادتان نرود اگر هم تمام بشه سعي ميكنم جور كنم
اگر از دوستان هاستينگي كسي ميخواهد از فعاليت ما اطلاع و در صورت درخواست شراكت با ما همكاري كنه پيام خصوصي بفرسته
يا علي
ببینید دوست عزیز شما کار خوبی رو شروع کردید برای تبلیغ و خدمات و شناخت خودتون به دوستان
ولی از بس شیرینش کردید که داره خراب میشه
اگر قرار باشه شما قوانین رو عوض بکنید بنوعی که این روند انتخاب سریال وار ادامه داشته باشه ، تنها سود بیشتر برای شما داره و تنها ضرری که پیش میاره لوس شدن قضیه
بنظر من دارید شما این تاپیک رو بازی میدید تا از کمترین امکانات بیشترین تبلیغات رو داشته باشید
اگر قرار هست شما کار متفاوتی بکنید بهتره واقعا متفاوت باشه نه بازی دادن افراد در این تاپیک ، بشکلی که در اخر قواعد این بازی رو بنفع خودتون تغییر بدید
من نمی گم این کار رو نکنید و انتخاب رو میگذارم برای دوستان که با افکار باز این مورد رو برسی بکنند
تنها کاری که خودم می تونم انجام بدم اینه واسه خودم ارزش زیادی قاعل بشم و در نهایت از این بازی کناره گیری بکنم
نه بابا مثل اين كه قضيه خيلي جديه
الان زنگ ميزنم به پسر خاله ام :72: بره يك سرگوشي آب بده اگر واقعي باشه من كه خريدارشم
دمشون گرم بابا چي جدي گرفتن كارو امروزه هر كي كه ميخواهد يك كار دومي يا سومي داشته باشه هاستيگ ميزنه حالا اينها ....
اين يارو محسن پرهيخته پور چيكاريه سرش به تنش مي ارزه ؟؟