سلام.
شما هنوز فروش دارید؟
من فعلا پلان 1 را لازم دارم.
میشه لطفا بفرمایید ویندوز 2008 یا 2003 چقدر هزینه داره یا رایگانه؟
در ضمن امکان اضافه کردن رم هست؟ میشه هزینه را ذکر کنید؟
با سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
شما هنوز فروش دارید؟
من فعلا پلان 1 را لازم دارم.
میشه لطفا بفرمایید ویندوز 2008 یا 2003 چقدر هزینه داره یا رایگانه؟
در ضمن امکان اضافه کردن رم هست؟ میشه هزینه را ذکر کنید؟
با سپاس
با سلام
من امروز سفارش یه وی پی اس دادم و هزینش و هم پرداخت کردم ....
:111:
ویندوز هم هستن اینا ؟
متاسفانه پس از گذشت 5 روز از سفارش و واریز وجه هنوز هم سرویس ایجاد نشده ، واقعا متاسفم با وجود اینهمه تعریفی که از ایشون شده ولی اینجوری کم لطفی میکنن !
تنها جوابی که هر دفعه پس از ارسال تیکت میدن اینه که یا عذزخواهی میکنن که میز کارشون خیلی شلوغه یا اینکه اطلاعات ارسال شده ولی سیستم ارسال مشکل داشته!!!
دوستانی که به این فروم مراجعه می کنن دنبال سرویس دهنده ی مسئولیت پذیر و سرویس با کیفیت می گردن ...!
:-s
وی پی اس من کار نمی کنه و نمی تونم وصل بشم.
لطفا رسیدگی کنید.
امروز 2 بار تیکت زدم ولی هیچ جوابی نگرفتم !
شرکتی که نه جواب میده نه سرویس ، نمیشه زیاد معتبر تلقی کرد ...
خیلی خوبه.اما فکر میکنم bw کم باشه یه مقداری
سلام
بنده به خاطر بارندگی اخیر کشور اینترنتمون همچنان قطع هستش و لازم دونستم جواب قاطع شمارو بدم
1- سفارش شما وقتی به دست ما رسید که ما ایپی تمام کردیم و دیتاسنتر در دادن ایپی ها کم لطفی کرده و کمی دیر ایپی به ما داده
2- ماموریت بودن یکی از نصاب های ویندوز و تعداد بالای سفارشات دریافتی در طول روز های اخیر
3- مبلغ شما برگشت داده میشه پس لطفا بحث اعتبار و ... رو نکشید وسط ، شما تنها مشتری ما نیستید و نخواهید بود 12 تومان چیزی نیست که بخوایم برگشت ندیم ، توی تیکت برای شما واریز خواهد شد
سلامنقل قول:
وی پی اس من کار نمی کنه و نمی تونم وصل بشم.
لطفا رسیدگی کنید.
اقای ارش مینی استار ، در این انجمن هیچ واحد پشتیبانی نیستند که پاسخ شما بدند ، شما تیکت زدید ، از طریق تیکت مشکلتونو ادامه بدید چون سرویس به شما سالم تحویل داده شده ، بعد از مدت کمی سرویس تون از کار افتاده
طبیعتا سرویس هیچ وقت خود به خود یه ویندوزی که تازه نصب شده باشه ، از کار نمیفته مگر اینکه خود مشتری اونو دستکاری کرده باشکه 99% میگن: " ما دست به هیچی نزدیم "
دلایلی از قبیل دلایل بالا واقعا غیر منطقی و در بعضی مواقع خنده دار نیز هستند!
اگر مشکلی با دیتاسنتر یا .. دارید میتونید حداقل جواب مشتری رو بدید و این جوابی که اینجا داید رو تو چندین تیکت ارسالی بدید!!!
جالب تر اینجاست که ایشون در انجمن بسیار مودب و شکیبا هستند ولی خدا نکنه که یه مشتری انتقادی از ایشون بکنه :
جواب تیکت بنده بعد از تماس های فراوان :
بگفته ی دوستمون ۱۲ تومن چیزی نیست ولی بها دادن به مشتری و احترام متقابل در کنار پاسخگویی در قبال مسولیتی که قبول می کنید مهمه ( بسیار مهمه) ...نقل قول:
سلام
مبلغ شما برگشت داده میشه
فقط یادتون باشه 12 تومن چیزی نیست که ما بخواید مارو نا معتبر بخونید و اراجیفی تو انجمن مطرح کنید
من سفارشتونو کنسل می کنم
موفق باشید
----------------------------------------------
شناسه درخواست : #431894
موضوع : Invoice #390
وضعیت : نگه داشته شده
هم بنده و هم اکثر دوستانی که در این انجمن هستند همه دانش و تجربه کافی برای راه اندازی و نگهداری این سرویس های ساده رو دارند .
امیدوارم که تجربه ی بیشتری در سرویس دهی پیدا کنید و مشتری مداری و هم در راس کارتون قرار بدید .
با سپاس ...