سلام
کماکان منتظر ماژول whmcs هستیم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کماکان منتظر ماژول whmcs هستیم
از کجا متوجه شدید 3.4 درصد هست؟
میشه مستند ارائه بدید؟
اگه اینطور باشه از همون شتاب استفاده گنه ادم بهتره
3.4 هست :) تراکنش انجام دادیم 1000 تومان 966 تومان مانده حساب شد! :) خوب آقا عادل هرینه های اضافی که گرفتی کی پس میدی؟
سلام. خودتون یه تست بزنید متوجه میشید دوست عزیز.
از jaypal و آقای عادل واقعاً بعید بود...
ایشون همیشه تا یه چیزی میشه ایمیل و اطلاعیه میدن ولی این افزایش درصد رو که از هفته پیش بنده متوجه شدم رو هنوز اعلام نکردید. واقعاً اینکارشون بنده رو ناراحت کرد. اصلاً از ایشون بعید بود.
واقعاً باید گفت بنده به شخصاً ناراحت شدم. چون شما همیشه هر تغییر مثبتی که میدادید سریع ایمیل میدادین ولی چطور این افزایش کامزد رو ایمیل ندادین؟ یعنی واقعاً فکر کردید کاربران متوجه نمیشوند؟
واقعاً تاسف داره. کابران ایرانی انقدر با فهم هستند که این چیزها رو متوجه بشن. بنده از هفته پیش متوجه موضوع شده بودم، ولی منتظر ایمیل از جانب شما بودم، ولی دریغ که هیچ خبری از اطلاع رسانی نبود.
واقــــــــــــــــــــــ ــعــــــــــــــــــــــ ــــــا چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــراااااااااااااااا؟ این بود جواب این همه کاربر؟
چرا افزایش بدون صدا و هیچ اطلاع رسانی ؟ چرا مخفی کاری ؟ هدفتون از اینکار چی بود؟ لطفاً کامل توضیح دهید بطوری که همه کاربران قانع شوند.
چرا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
آقای عادل دیگه واقعا جیپال داره تر میزنه !! امروز جمعه تا ساعت ۲ بعد از ظهر درگاهتون هرچی تراکنش داد همه نا موفق بود !!!! این وضعش نیست اینجوری باشد مجبوریم علیرغم میلمون درگاهو عوض کنیم !
با تشکر
----
عزیز اینجوری هم میگی نیست و تقصبر اقای عادل هم نیست وقتی سوئیج بانک قطع میشه اقای عادل چیکار کنه؟(این دیگه به بانک مربوطه)اقای عادل باید سرور هاستشو میاورد تو ایران که اورد دیگه کاری نمیشه کرد - بعدم بانکها از دیشب هی قطع میشن!ما الان خودمون برای سایت سرورهامون از بانک پاسارگاد مستقیم درگاه گرفتیم اتفاقا دیشب هم یکی میخواست پول بریزه ارور داد که""هیچ پاسخی از بانک دریافت نشد"" ولی پول از حساب طرف کم شد . میبینید که این مشکل به اقای عادل مربوط نمیشه و مشکل اصلی از بانک است! خواهشن یک کم فکر کنید ببینید مشکل اصلی از کجاست بعد گیر بدین!!!اگه منم بخوام گیر بدم باید به بانک پاسارگاد هم که ما ازش درگاه گرفتیم همش زنگ بزنم که چرا قطعه!
حرف مفت نزن بابا
درصد کارمزد فراموش نشه :) 2.4 زدن 3% میگیرن!
سایت جی پال برای من باز نمیشه برا شما مشکلی نداره؟
سایت برای من هم باز نمیشه !
سرور سایت ( 130.185.73.192 ) request timed out میده.
تایید میشه سایتشون از صبح خوابیده
چند روزی هم هست با من تسویه حساب نکردند..
چند روز میشه ؟
من 600 تومن تو حساب داشتم تسویه نکرده بودم !
واقعا چه معنی میده این قطع شدن های سایت ؟!!
داخل سایت هم که میری قسمت مستندات که خالیه ، قسمت پشتیبانی هم که هنوز را نیافتاده ، میگن هم که داریم رو یه سیستم تیکتینگ کار می کنیم و در آینده ارائه میدیم !!!
داخل سایت کارمزد 2.4 هست در حالی که 3.4 از ما و خیلیا دیگه گرفته میشه !!!
درگاه پرداخت بانک ملت هم الان 1 ماه بیشتره که غیرفعاله !!!
با سلام خدمت شما و سایر کاربرانی که در رابطه با کارمزد 3.4درصدی مشکل دارند
همانطور که قبلا" در تاپیک های دیگر و تاپیک جاری و همچنین از طریق ایمیل های ارسال شده به کاربران اعلام شد :
به دلیل دارا بودن و دریافت 1درصد کارمزد توسط "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، 1درصد کارمزد به 2.4درصد اضافه می شود.
این افزایش درصد برای درگاه ها و. بانک هایی می باشد که برای ارائه خدمات از ما کارمزد دریافت می کنند.
از این پس و پس از اضافه شدن درگاه های جدید ، برای ثابت نگه داشتن کارمزد ها ، تمامی کارمزد ها بر روی 3.4درصد قرار داده خواهند شد
توضیحات و اطلاعات کامل و جزئی برای کارمزد هر درگاه از هر بانک به صورت جدا خدمت کاربران اطلاع رسانی خواهد شد
پیروز باشید
با سلام خدمت تمامی کاربران
با توجه به اینکه قطعی های درگاه های بانکی و مشکلات شبکه شتاب به ما مربوط نمی شود ، اما هر زمان که مشکلی پیش بیاید ، از همه جا پیگیری می شود
در رابطه با کارمزد هم توسط ایمیل به کاربران اطلاع رسانی شده بود...
سیستم پشتیبانی و تیکتینگ ما ، به صورت کاملا" مکانیزه و مدیریت شده برنامه ریزی شده و تا اکنون مشکل اجرایی نداشته و ندارد ؛ اما یک مشکل امنیتی وجود دارد که در حال برطرف شدن می باشد
با توجه به محدودیت ها و کنترل های زیاد بر روی درگاه های بانکی و لازم بودن شرکت ثبتی + نماد اعتماد و ... ، دریافت و راه اندازی درگاه های بانکی جدید (مثلا" درگاه اصلی بانک پاسارگاد + بانک ملت و ...) کمی با تاخیر انجام خواهد شد
لازم به ذکر است ، برنامه نویسی و پیاده سازی تمامی درگاه ها بر روی سیستم ما از قبل انجام شده است و تنها نیازمند Merchant از هر بانک می باشد تا در سریع ترین زمان ممکن در دسترس فروشندگان قرار داده شود
با تشکر از تمامی کاربران و فروشندگان گرامی و محترم
سلام
خسته نباشید
من از درگاه اینترنتی پاسارگاد جی پال استفاده میکنم تا دیشب کار میکرد امروز هر چقدر پرداخت میزنم 4 ثانیه لود میده و بعد اررور میاد وارد بانک پاسارگاد نمیشه . میخواستم بدونم این مشکل از بانکه یا نه ؟ و اگه از بانکه کی بر طرف میشه ؟
از بانک ملت هم استفاده کردم دقیقا همین اشکال رو داشت
چرا سایت جی پال بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا اصلا خود سایت جی پال برای ما باز نمیشه یکی بیاد جوابگو باشه
قرار بود امروز 17 تومن بریزن به حساب من . احتمالا با 17000 تومن من از مرز فرار کردن :دی واسه همین بالا نمیاد :دی
سایت بالا میاد مشکلی نداره اما درگاه .........
اقا جی پال قرار نیست پاسخگو باشه ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
ایشون موبایلشم خاموش کرده.ایمیلشونم که جواب نمیده
الان با 17 تومن من به اسپانیا رسیده باشن فکر کنم :دی
سایتش باز میشه ولی تسویه نکردن بعد چند روز چه دلیلی میتونه داشته باشه!!!
فکر نکنم در تصفیه ها مشکلی وجود داشته باشه
این یعنی چی ؟
داخل حساب کاربریم گفته پول به حساب شما ارسال شده ثبت شده سبزه اما پولی به حساب من اضافه نشده از طریق شماره شبا قرار بود انتقال بدید
نوشته انتقال داده شده اما پولی به حساب من نیومده
این یعنی چی ؟
اینا شماره ی . آیدی یاهویی چیزی ندارن ما باهاشون تماس بگیریم ؟
ایمیل (مدیر گروه - سپهر ممیز عادل) :
547.mcts@gmail.com
آی.دی یاهو (مدیر گروه- سپهر ممیز عادل) :
sepadl71
تلفن تماس (مدیر گروه- سپهر ممیز عادل) :
09197840979
فکر کنم واریز به حساب زمان ببره..
برای منم سبز شده ولی نیومده توی حساب...
سلام. پرداختهای امروز انجام شد.
احتمالاً مشکلشون حل شده.
فقط من یه سوال دارم. این آقای عادل گفته بودن قبلاً درگاه سامان یا سرمایه اضافه میشه ولی نشد. بعدش گفتن تا پایان آذر ماه درگاه های دیگه هم اضافه میشه.
یعنی واقعاً اضافه میشه؟ مثلاً سامان و ...
چرا ایشون نمیاد به این تاپیکش یه سر نمیزنه؟
با سلام خدمت تمامی کاربران
ابتدا ایمیل افزایش کارمزد رو با جزئیات در زیر عنوان می کنم :
تاریخ - Saturday, 8 September 2012
موضوع - جی پال - اطلاعیه
متن - با سلام خدمت شما کاربر گرامی
همانطور که قبلا" هم اعلام نمودیم ، در آینده ای نزدیک درگاه پرداخت اینترنتی سایر بانک ها به سیستم اضافه خواهد شد
از جهتی کارمزد درگاه هایی که دارای کارمزد می باشند (یعنی بانک از ما کارمزد دریافت می کند)، با توجه به کارمزد فعلی ما افزایش خواهد یافت
در حال حاظر ، با اعلام تلفنی سامانه پرداخت امن پاسارگاد در رابطه با اضافه شدن 1درصد کارمزد به سرویس ما، کارمزد این درگاه از ابتدای روز 1شنبه، به 3.4درصد افزایش پیدا خواهد کرد
همچنین متاسفانه بانکها دیگر با سایتهای ارائه دهنده درگاه پرداخت همکاری نمی کنند و به جز سیستم زرین پال، هر پذیرنده دیگر بدون مجوز در حال فعالیت می باشد؛ البته با توجه به حقوقی شدن سیستم و وجود مجوز های اختصاصی در حوزه فعالیت شرکت ثبتی، برای دریافت مجوز های حقوقی از بانک مرکزی اقدام نموده ایم
با توجه به مجوز هایی که در حال دریافت آنها می باشیم، می توانیم به صورت مستقیم و با مجوز بانک مرکزی و بانک مربوطه، از هر بانکی که درگاه پرداخت اینترنتی می باشد، سرویس درگاه پرداخت اینترنتی دریافت نموده و از آن استفاده نماییم
با آرزوی ساعاتی خوش / مدیریت جی پال - سپهر ممیز عادل
در رابطه با وارییز وجه ، همانطور که بارها اعلام شد، یا بین 14 تا 16 و در صورتی که مشکل بانکی وجود داشته باشد (و یا سایت و سرور دچار مشکل شود) بین 22 تا 24 هر روز واریز می گردد
درخواستهای شتاب پس از 1 روز کاری و درخاستهای شبا پس از 2 روز کاری واریز می گردند
چرخه کاری حواله بین بانکی بانک پاسارگاد به شرح زیر می باشد :
در رابطه با راههای ارتباط و تماس با بنده ، می توانید به امضاء و یا آواتار بنده مراجعه نمایید.
چرخه کاری حواله بین بانکی از ساعت تا ساعت زمان ارسال به بانک مقصد 19:30 روز قبل 05:30 06:30 05:30 09:00 10:00 09:00 11:00 12:00 11:00 13:00 14:00 13:00 15:00 16:00 15:00 17:30 18:30 17:30 19:30 20:30
کارهای دریافت پیش زمینه و سپس درگاه های بانکگ های جدید در حال پیشرفت بود تا تعطیلی 3 روزه شهر تهران... و هم اکنون منتظریم تا از شنبه به دنبال ادامه کار برویم
قولی که میتوانم بدهم ، تکمیل تمامی مراحل کار تا پایان آذرماه و شروع بعد جدید سیبستم جی پال از ابتدای دی ماه می باشد...
امیدوارم بتوانیم در اسرع وقت و در کوتاهترین مدت ، بهترین فعالیت ها را انجام دهیم